Dobra to ja idę pierwszy.
Warhammer:Mrok Osnowy[Gra]
komputer, ilu jest do tej pory chętnych?
O której planujecie wyruszyć?
Komputer o której godzinie będą najlepsze warunki na tą podróż?
Chwila, chwila. Idę z wami. Może być pewien chaos, dlatego jesli będzie większa ilość osób (6-8), możemy rozdzielić się na 2 grupy. Co prawda jest to bardziej ryzykowne, ale możemy zyskać. Tak czy siak nie przepuszczę żadnej okazji na wyprawę, dopóki nie dowiem się kilku rzeczy.
6 osób wyraziło chęć uczestnictwa
Również piszę się na wyprawę
Właśnie to samo chciałem zaproponować Azraelu. No i musimy obmyślić jakiś plan, konkretny plan. A co do godziny, to komputer powie o której otworzy nam drzwi, zwykle jest to koło 20:30
Myślę że można spróbować pomysłu Taya jak jest tylu chętnych, może on wypalić.
facos14,MightTay,Askchael,byczsek,Abraxus,Paweleqqk,VampirLord,Azrael,vanziom-te osoby chcą wyruszyć
Zatem idę się przygotować, widzimy się o 20:30.
Pomysł Taya jest dobry... Tylko znowu jest jedno "ale". Nie mamy pojęcia kim jest inżynier, a głupotą by było gdyby się do tego ładnie przyznał
Idę
To i ja wyruszę co mi tam
No, widzę że dziś może być sporo trupów.
na filmach tacy lubili ginąć pierwsi
To widocznie za dużo filmów się naoglądałeś. Nie martw się o mnie a lepiej zacznij o siebie.
(Wybuchnął*) Wybacz o wielki mistrzu kinematografii, Twoje słowa dają mi powody do troski i retrospekcji swojego nędznego i ubogiego w filmy żywota... Ale tak poważnie, to nie widzę żebyś jakkolwiek pomagał, albo próbował myśleć zespołowo. Może rzucisz jakimś pomysłem geniuszu?
Spokojnie panowie, nie potrzeba nam kłótni a tym bardziej bijatyk
Te, komputer, chcę iść do tuneli. Sam