Dzień dobry. Miły dzień dzisiaj biorąc pod uwagę okoliczności waszej wizyty.
Warhammer:Mrok Osnowy s2[Gra]
Powitać. Genialny komputerze, masz gdzieś w składzie parę cygar?
Offtop
@Budzioch-Brak danych
Znowu się zaczyna. Brakuje jeszcze tylko robotów i wiadomości dowództwa.
Offtop 2
Czy sezon temu aby to nie my byliśmy załogą Białego Brzasku? Bo jak tak i znajdziemy nasze trupy, to wybuchnie wszechświat.
Może Was sklonowali? ;O
Budziochu z racji tego że dowództwo bazy nie żyje to na twe szczęście nie będziesz miał miłego przesłuchania na temat skąd posiadasz takowe informacje. Zaś tobie MightTay'u mogę powiedzieć że cygara gdzieś były ale gdzie to nie wiem. Gdybyś był milszy to bym je zlokalizował a tak to w trosce o twe zdrowie pomogę walczyć ci z twym nałogiem. Zaś roboty to nie mój zakres działań. Mam nadzieję że udzieliłem wystarczających informacji by rozwiać wasze wątpliwości.
A burdel w mieście jest?
Był. Na czas bliżej nieokreślony system HiTech będzie nieaktywny w celu przeprowadzenia konserwacji sprzętu.
Pewnie z Imperoterem chleją, sucze ;_;
A to dziś można już iść na wyprawy?
Moja głowa... Cholera, znowu coś się zepsuło? Wyjasni mi ktoś może co się tutaj stało?
Wszystko.
YYYYHGHGHYyy.... moja głowa..... gdzie ja jestem.... Oooo witam wszystkich zebranych
Moja głowa... Cholera, znowu coś się zepsuło? Wyjasni mi ktoś może co się tutaj stało?
Mostek Dowodzenia jest odcięty od reszty bazy. Więc nie mam pewności co dokładnie się stało.
Dzisiejszego dnia będzie automatyczna ekspedycja na mostek dowodzenia.
Zabieram się za naprawe głowy Azraela
Ooo jak miło że ktoś z was martwi się o stan zdrowia towarzyszy
-Sigh- Bywam miły
Kakeru. Odnośnie wypraw chodzi ci o zapomniane tunele?
O wyprawę do jakiegokolwiek modułu, ew tuneli.
No to Trupek pewnie zaraz dobierze się do mózgu Azraelowi...
Niewiem o czym mówisz... Jego hełm jest w całości
Po prostu wyglądasz, jakbyś miał ochotę na wnętrze czyjejś głowy. Bez obrazy.
Może jest z amelinium? Jeżeli nie to pomaluj na różowo.