Niewiara co to jest "mini PBF'a"
Warhammer:Mrok Osnowy s2[Gra]
no że bardziej na forum nie na gg mniej rpg i w ogóle
myślę, że na gg będzie lepiej, tylko żeby ogarnąć kolejność.
Bardziej chodziło mi o wykluczenie głosowań itp. a o skupienie się na rozgrywce .
Ale głosowania są częścią rozgrywki
Dalej się nie rozumiemy jak widać ^^
vanziom może na wyprawę wyruszysz bo nawet nie wiem po co się tak to zapisywałeś .
Ja bardzo chętnie wyruszę z wami. Co wy na to?
Małe podsumowanie.
Generatory Sprawne
Mostek Dowodzenia-przejęty
Waszym kolegom udało się również obrazić HT, WG tylko wku**ili, zaś RQ nie ma nic do was. Możliwe że to dlatego że się z nim nie spotkaliście jeszcze ^^
Niewiarze chyba chodzi o to, żeby sprawy toczyły się same. Snajperzy niech zabijają kogo uważają za spaczonych, obrońcy niech bronią. Chorąży jeżeli dowie się, kim jest snajper może z nim współpracować. Inkwizytor niech stara się bronić dobrych. Podobnie u Spaczonych. Plugawcy, przejmują, Avatar Khorna ma korzystać ze swojej zdolności, Czarnoksiężnik niech prześwietla. Oczywiście możliwe są zgony w trakcie wypraw. O to chodzi? Bo jak nie to wytłumacz.
Chodziło mi bardziej o to że nie ma czegoś takiego jak głosowanie na spalenie, bądź morderstwo bo jakby nie patrzeć waszym celem jest naprawa statku i zarówno spaczonym oraz normalnym marines nie jest na rękę siedzieć cały czas w bazie. Więc bardziej chciałem skupić się na grze RPG, przykładowo, snajper ma większe szanse w starciu z mechem. Obrońcy w walce. Zaś avatar khorna coś ala przykładowy tank. Wlatuje i robi rozróbę. Takie małe natchnienie podczas wczorajszej wycieczki.
Nie wiem czy teraz jest sens, tak w środku sezonu. Trzeba by było zmieniać praktycznie całe zasady gry.
Dobra nvm
Ależ dzisiaj z chęcią wyruszę na wyprawę kotku
Niewiara i panowie(oraz pani), czy mogę liczyć na wasze pozwolenie do samodzielnego wyruszenia w głąb zapomnianych tuneli?
Nie...
Tak idź misiael cośki już czekają na świeże mięsko .
Chcesz aż tak ryzykować? Prawdopodobnie spotkasz Cośki.
On tak zawsze, a później zgaduj czy on dobry, czy zły
Me pozwolenie masz. Ale załatw nr gg nawet tymczasowy bo prywatne rozmowy nie są dość komfortowe. I to trzeba zrobić jak najszybciej bo niebawem .
mnie nie będzie. Tak więc jeżeli ktokolwiek chce dziś wyruszyć to pisać. Bo czas mi powoli się kończy
Sorki, ale dzisiaj jednak mnie nie będzie. Mam ogrom rzeczy do załatwienia, sorki.