Wielka świąteczna loteria forum MMOPLAYA!

Życzę wszystkim wesołych i owocnych chwil we wszystkich MMO jakie (jeszcze) istnieją!

ZbieramTazosy - jemu nie życzę.

Staropolskim obyczajem, gdy w Wigilie gwiazda wstaje, Nowy Rok zaś cyfrę zmienia, wszyscy wszystkim ślą życzenia. Przy tej pięknej sposobności i ja życzę Ci radości, aby Tobie się darzyło, z roku na rok lepiej było Renifer Rudolf już grzeje kopyta, Mikołaj w pośpiechu prezenty chwyta, niech wszystkie smutki wnet pójdą w kąt - ja dziś Ci życzę Wesołych Świąt! Gwiazdora w kominie, Prezentów po szyje. Dwa metry choinki, Cukierków trzy skrzynki. Przed oknem bałwana, Sylwestra do rana

Wesołych Świąt i szczęśliwego nowego roku! :)
Merry Christmas & Happy New Year!
Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr!
Joyeux Noël et Bonne Année!
Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo!
Sung Tan Chuk Ha!

Wszystkiego najlepszego. Całej ekipie MMORPG.ORG i wszystkim użytkownikom.

• W domu już nam pachnie

Bożym Narodzeniem,

Pachnie już choinką,

Świątecznym jedzeniem.

Siądźmy wraz do stołów

Ciepło i rodzinnie...

Odświętnie, w zadumie,

Słowem... Wigilijnie!

Dzielmy się opłatkiem,

Uśmiechem, darami,

I poczujmy w sercach:

Nie jesteśmy sami!

Niech magia Wigilii,

W to Święto Rodzinne

Uczyni dni przyszłe,

Jakie być powinne.

Niech radość zagości

W sercach na dnie wiele,

Niechaj dni powszednie,

Przemieni w niedziele!

Niech tylko takie Święta będą dla Was

Witam wszystkich serdecznie! Przedstawię wierszyk związany ze Świętami Bożego Narodzenia:

Niechaj ciepło rodzinne będzie na wieki,

niechaj chroni Was światło Boga opieki,

żeby wspólnie spędzić ten czas z rodziną,

żeby nie zabrakło miłości z dziewczyną,

żeby wciąż heady wchodziły w CS'ie,

żeby pomyślnie ninja defuse wychodziły na bs'ie,

żeby w LoL'u godne penty były,

żeby magiczne ganki junglerzy zrobili,

aby drużyna Twa nigdy nie wyzywała,

niczym gwiazdka na niebie świtała,

bo w tym czarodziejskim okresie,

liczy się miłość, szczęście, pojednanie,

niechaj te życzenia będą celne jak strzała Heraklesa,

wyrywające się z rąk karpie - tu pomoże nam siła Herculesa,

niech w siną dal zmiotą nasze wszystkie pięty Achillesa.

Nie wiem, czy wyszło. :/ Teraz pisałem.

Wszystkiego najlepszego kochani.

Wesołych świąt! <3

Zbytnio za dobry to ja nie jestem w składaniu życzeń i tak dalej ;D ale wiadomo życzę wszystkim użytkownikom mmorpg.org.pl i jego zespołowi szczęśliwych udanych niezapomnianych świąt a sylwester by był lepszy niż rok temu i równie mocno zapadł w pamięci jeśli taka możliwość będzie ;p po prostu NAJLEPSZEGO ;)

Wesołych Świąt! :)

Wszystkiego najlepszego drodzy Mmorpegowcy. Brońcie Tibii choinką i walcie ze świątecznego axe,a.

Z okazji Świąt Bożego Narodzenia użytkownik TaTaRaK życzy wszystkim Graczom wszystkiego co najlepsze, przede wszystkim zdrowych, radosnych i pogodnych Świąt.

Życzę wam dobrych gier, mocnego sprzętu a przede wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku. :mikolaj:

Wszystkim forumowiczom jak najbardziej unikatowego lootu życzę, jak najmniej toksycznych team mate'ow i przede wszystkim spokojnych świat ;)

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Dużo zdrowia pomarańczy nie wam MMO nago tanczy.I bombowego sylwestra

Pora ma być ogarnięta Bo przed tobą ciężki dzionek Żarcie, CS, full życzonek Kompa odpal przed śniadaniem I ciesz się rannym karaniem Jak wnet fragów smak poczujesz To jeść już nie potrzebujesz! Na serwerze zajmij slota Później czekać to głupota! Raszuj w CT ile wlezie A za Terro zmów pacierze Aby heady ci wchodziły Lepiej niż świąteczne żarcie Każdy admin ma być miły Włącz full-auto, bij na farcie! A gdy przyjdzie czas wieczerzy Jedz od razu to co leży Nie trać czasu na kompoty Bo admin chce wolne sloty No i szopka ta z opłatkiem Oby była jak najkrótsza A prezenty weź ukradkiem I rozpakuj wszystkie z grubsza Obyś znalazł w nich Razera A nie bzdety dla frajera Pada, grafę lub słuchawki Lepsze niż ma kumpel z ławki Chociaż świąt to już zaranie Nie pij piwa, nie jedz ciasta Niechaj lecą same banie. Wesołych Świąt

Niech się Wasze życie w szczęśliwości splata dziś, jutro w Nowy Rok i po wszystkie lata!

Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku sprośne świnie :)

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku.

Ludzie życzę wam mnóstwo headów i mniej ostrzeżeń (wiem co o tym) :3 Pingi małe i dużo zjedzonych ryb :3 :3