Wielka świąteczna loteria forum MMOPLAYA!

Życzę wam wszystkiego co najlepsze,

żeby mroźny wiatr z Skyrim'a dmuchał co dzień,

żeby ciepłe mapy Postapokaliptyczne światy zombi grzały co moc ,

dużo zabawy przy graniu przy kominku Hearthstone,

wielkiej pompy na siłowni bo nie tylko gry się liczą oraz wielkich Przyjaźni i Miłości

Mądrości , oraz miłego spędzania czasu z rodziną .

Dużo szczęścia, twardej pały,
żeby Ci nie opadł mały.
Żeby laski przez dzień cały,
bez pamięci go lizały.
Życzę ci pięknego roku
i twardości w każdym kroku ;]

Zdrowia szczescia pomaranczy niech Ci gola baba Tańczy

Życze tobie kumplu stary byś na k**wy miał dolary,
cipki lizał aż do kości (one lubią takich gości). rżnij je w święta
i sylwestra żeby zawsze było ekstra

Pół Kilo Koksu, Dwie Siaty Dropsów, Mięsa Białego, Płuca Upalonego, Choinki Z Marychy I Wódki Dwa Kielichy, Szampana Na Stole ... Co Ja pier**le...? Wesołych Świąt

życze ci pogody ducha
bys bez viagry w święta ruchał
by Mikołaj zamiast brody
miał dwa cycki, robił lody
miał blond piękne dwa warkocze
i wilgotne ciepłe krocze

Swięty Mikołaj życzy ci Wesołych świąt,
on sie zjawia chu* wie skąd,
zjawi sie gdy przyjdzie gwiazdka,
opierdol* wszystkie ciastka,
kopnie w d*p* i opluje,
on ci kur**** nie daruje.
Jeśli liczysz na prezenty
jesteś chyba pier*****,

Mrozu nima, śniegu nima, gdzie ta pier**lona zima? Sanki k**wa zardzewiały, narty też się rozjebały, tylko deszczyk pada z nieba, więc się napić dzisiaj trzeba...

Życzę Ci zdrowia - mimo epidemii świńskiej grypy, Pieniędzy - mimo kryzysu I śniegu na Boże Narodzenie - mimo globalnego ocieplenia

Przystrój choinkę, zrób dobrą minkę, pomyśl że święta to czas taki, że i dorośli cieszą się jak dzieciaki.

Zdrowych i wesołych świat oraz niskich pingów życzę ja

Wesołych Świąt :unsure:

Szczęścia, zdrowia, lagów mało

Żeby lepiej się Wam grało

Pieniędzy, spokoju i pingu niskiego

By nie stracić ogniska domowego

Jak najmniej "сука блять"

Bo bez ruskich lepiej grać

Tychże rzeczy Wam ja Życzę

Na wygraną skrycie liczę;)

Dobra, olać ten słaby wierszyk, wszystkiego najlepszego i wesołych chwil jak najwięcej.

Wesołych Świąt.

Wszystkiego dobrego w te święta i jak przez cały rok! Co by pieniedzy na abonamenty nie brakło, na same gry też wystarczało, a i czasu na samę grę nie było mało! I ogólnie pomyślności i szczęścia, a przede wszystkim zdrowia! Życzy Drakean z Rodziną, tj z Grommashem Hellscreamem!

Wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku !!

Wesołych świąt ludziska!

Szczęścia, zdrowia, powodzenia w dniu Bożego Narodzenia

Dużo fragów, mało lagów i żeby gry się nie nudziły,

Piękne półki wam zdobiły.

Wesołych Świąt!

Byłbym bardzo miły dla nich jakby zrobili konto z chęcią dołączenia do forum gdyby to zrobili wczoraj bądź wcześniej troszkę, a nie tylko po to by napisać jednego posta "cebulion"zrobić konto parę minut temu i już wbijać się w takie tematy nie wypada.Oczywiście szanuje resztę osób które napisały tu posta i są na forum od x czasu, ale te co zrobili konto przez czas trwania tematu nie zasługują na to, nawet jak są święta, zrobili sobie po multum multi kont i wszystko dostanie jedna osoba.Wszystko przez newsa salka ( ͡° ͜ʖ ͡°)w realu przynajmniej takich problemów nie ma bo nie da się stworzyć nowego "ryja" jak konta na forum Na portalu to guru powinien zrobić giveway gier, bo przecież forum a portal to dwie inne rzeczyA teraz gwóźdź programu, dawno nie było gówno-burzy

jedyna cebula jaka występuje w tym temacie objawia się automatycznymi przypuszczeniami, że ludzie biorący udział w loterii to multikonta, cebularze, itd. Usuwam twój prezent z listy, a samego gifta odsyłam, bo dawać też trzeba umieć. Możesz go rozdać w bardziej elitarystycznym gronie czy komuś kogo tam szanujesz czy cokolwiek, bo przypominam, że tutaj nikogo to nie obchodzi. Dawno nie było shitstormu i teraz też go nie będzie. To mój i twój ostatni post w tym temacie dotyczący tych kwestii, kolejne zostaną uznane za offtop.

Spróbujesz sabotować święta, to ja ciebie zsabotuję :kappa:

Wesołych świąt i wszystkiego dobrego w nowym roku :)

Wesołych świąt i radości płynącej z grania w Wasze ulubione gry :)

Wszystkiego najlepszego w te święta, zdrowych i wesołych świat.

Także ten no, Wszystkiego najlepszego w te święta oraz w nowym roku. wolnych spotów i bonusów w expie.

wesołych świąt ! :)<3

Wesołych Świąt,bogatego mikołaj i dużo miłości dla bliskich,wesołego karpia i smacznego barszczu :)

Wszystkiego najlepszego z okazji świąt bożego narodzenia, jako że to forum o grach to życzę wysokich lvl'i udanych dropów i celnych headów :)

Na górze róże, na dole bez, życzę wam wszystkim świąt bez łez ! :D #rymowankizawszewygrywają ^^

Wesołych Świąt :)