Wild Terra - rozdajemy klucze!

Szanowni użytkownicy! Tak jak w nazwie tematu, mamy przyjemność rozdać Wam 25 kluczy do Wild Terra. 

Co trzeba zrobić? Nic wielkiego! Wystarczy napisać post i liczyć na malutkie szczęście, że to Ty akurat zostaniesz wylosowany w wielkiej maszynie losującej  Koniec jutro o 20:00!

Czy klucze juz zostaly rozdane na pw bez oficjalnej informacji? Przydała by sie odpowiedz bo wiele osob czeka.

Psycho20

Crackuss

czesiu453

barthinho

Viperius

Dix

walen27

Mauserek

Rosman

NightZin

SloppyTurtle

SuBZ3RO

Torik

Rozkmina

Garrus27

Didanozaur

Roczo

Misterexe

Mnicho

Rosso

Katechizm

CzarnyHeniek

nesquik

Qeshua

daielo44pl

Oto lista zwycięzców. Serdecznie gratulujemy :) Klucze zaraz będę rozsyłał na PW.

Ahhh szkoda :/... Może następnym razem :D.

Mamo, rób zdjęcie, pierwszy raz w życiu coś wygrałem!! :D

No klasyk mnie nie ma na liście zwycięzców. Chociaż w sumie studia mnie już do tego przyzwyczaiły.

Pewno ustawione jak wszystko.

Nie tyle ustawione co zgłosiło się jakieś 200~multikont

Konta z jednym postem nie powinny wogole być brane pod uwagę no ale...

Niech kot przyniesie mi szczęście

Może się uda. :P

Może się uda. 

Przecież lista została już opublikowana :)

Psycho20

Crackuss

czesiu453

barthinho

Viperius

Dix

walen27

Mauserek

Rosman

NightZin

SloppyTurtle

SuBZ3RO

Torik

Rozkmina

Garrus27

Didanozaur

Roczo

Misterexe

Mnicho

Rosso

Katechizm

CzarnyHeniek

nesquik

Qeshua

daielo44pl

Oto lista zwycięzców. Serdecznie gratulujemy :) Klucze zaraz będę rozsyłał na PW.

Popłacz się jeszcze, tupnij nóżką, że nie wygrałeś. 

Konto utworzone w dzień konkursu. Dobry jesteś chłopcze....

Konto utworzone w dzień konkursu. Dobry jesteś chłopcze....

Ale ból pupci xD też założyłem konto specjalnie na konkurs bo konto z strony mmorpg nie działa na forum tylko trzeba zrobić osobne podejrzewam że takich osób jest więcej ale oczywiście Janusz internetu nie wytrzyma jeśli nie napisze że konkurs ustawiony bo przegrał. Pozdro

Bo to dzidziuś jest jakiś hehe. Zobaczyłem info na portalu to się zalogowałem

Szanowni użytkownicy! Tak jak w nazwie tematu, mamy przyjemność rozdać Wam 25 kluczy do Wild Terra.

Co trzeba zrobić? Nic wielkiego! Wystarczy napisać post i liczyć na malutkie szczęście, że to Ty akurat zostaniesz wylosowany w wielkiej maszynie losującej :) Koniec jutro o 20:00!