Wildstar stress test

Jak nagrasz i wypuścisz z czyjegoś kodu, to mogą zablokować w ogóle dostęp do gry osobie z której mailem powiązany jest ten klucz, także nie polecam ci nagrywania czegokolwiek. Poza tym, roszczenia zjedzą ci kanał.

jeśli ktoś ma kluczyk i nie wie co z nim zrobić to bardzo bym był szczęśliwy jeśli podzieliłby się nim ze mną. czekam na tą grę od dawna i fajnie by było jeśli bym mógł sprawdzić czy jest warta czekania ;)

Ja klucz dostałem, a nie mogę zalogować się na konto. Poprosiłem o przysłanie nowego hasła na e-maila i do tej pory nie otrzymałem... Pocztę mam na gmail.com i żadnych problemów dotąd nie było.

Jak do 20 nie dostane możliwości zresetowania hasła to podam tutaj kluczyk.

//

Dobra konto zaczęło działać, wcześniej jakiś maintenance był :D W ogóle odpalam lunchera i wyskoczyło, że mam za mało pamięci Ram, fakt w dzisiejszych czasach 4 GB to niezbyt imponujący wynik, ale jaka gra wykorzystuje więcej niż 3.5 gb pamięci ? :P

01196010561250788036.jpg

Ja starałem się pogrąc ale nie mogłem, DC co dwie min, nie dałem rady nawet przejsc tego poczatkowego questa całego (w exile bo chbya tak to się dzieli początek), wy też mieliście takie problemy? Czytałem na ich forum że starająsięto poprawić moze na tym drugim uda mi sie zabić jakiegoś moba albo zobaczyć więcej skilli :D

Kurde czekam na tą gre od samej zapowiedzi i ofc żadnego klucza :(

Ja klucz dostałem, a nie mogę zalogować się na konto. Poprosiłem o przysłanie nowego hasła na e-maila i do tej pory nie otrzymałem... Pocztę mam na gmail.com i żadnych problemów dotąd nie było.Jak do 20 nie dostane możliwości zresetowania hasła to podam tutaj kluczyk.//Dobra konto zaczęło działać, wcześniej jakiś maintenance był W ogóle odpalam lunchera i wyskoczyło, że mam za mało pamięci Ram, fakt w dzisiejszych czasach 4 GB to niezbyt imponujący wynik, ale jaka gra wykorzystuje więcej niż 3.5 gb pamięci ?

W obecnej cbt to potrzebujesz 8 gb ram i7 i grafa powiedzmy gtx 660 ;p ws nie byl jeszcze optymalizowany wiec o graniu na full detalach nie masz co marzyć ;p

Jak ktos ma kluczyc to z checia przyjme :D :D

Ja starałem się pogrąc ale nie mogłem, DC co dwie min, nie dałem rady nawet przejsc tego poczatkowego questa całego (w exile bo chbya tak to się dzieli początek), wy też mieliście takie problemy? Czytałem na ich forum że starająsięto poprawić moze na tym drugim uda mi sie zabić jakiegoś moba albo zobaczyć więcej skilli

Hmm, jakie masz parametry komputera ? też tak miałem, specjalnie do tej gry się wykosztowałem na lepszego blaszaka i od tej pory nie miałem żadnego DC. Wydaje mi się że wyrzuca z gry jak spadną fps'y, jak komputer nie wyrabia.

Hmmm chyba nie bo wyrzucało nawet podczas kreacji postaci albo jak ładował siędo gry , bład dotyczył networku zawsze, jak już gałem to chodizło dosyć płynnie, widziałę mtez na chatcie że ldzie się na to skarżą zobacze dzisaj na kolejnym teście.

Wydaje mi się, że nie powinniście rozmawiać tutaj na forum o przebiegu stress testu ;d

Serwery nieźle zapchane, jak ktoś ma lapka lenovo y580, i5, 660m i 4 gb to idzie pograć na średnich (wyłączając zbędne rzeczy takie jak wygładzanie krawędzi etc )

Sprawdzałem drugiego lapka i3, 645m i 4 gb ram to już trzeba było na niskich grać. Ogólnie gra optymalizację ma dobra (można sobie ustawić dystans widoczności itp)

Tak się napaliłem na te testy, że aż coś mi pękło w środku jak po 40 próbie wbicia do gry wywaliło mi znowu error'a. Smutek. A jak na chwilkę wbiłem, miałem tak mało FPS, że widziałem pokaz slajdów z przełom do 7fps. A komputer dobry.

Wersja Stress testowa nie była jeszcze optymalizowana, nie?

No ja właśnie sam dopiero wróciłem, kompletnie zapomniałem o tym Stress tescie i poszedłem ze znajomymi na browca, wracam do domu, włączam lapka i od razu mi się Wildstar przypomniał :D Pograłem może ~10 min i serwery offline :P

Mi tam żadnego errora nie wywaliło, ale zalogowałem się dopiero po 5 minutach bo cały czas serwery full.

Ale trzeba przyznać, że na czacie niezły spam był :D

Mi wywalało coś z "network blablabla..." po wybraniu postaci.

Let's hope żeby WS był lepiej zoptymalizowany w pełnej wersji.

A to takie coś miałem na sam koniec, próbowałem zalogować się drugi raz to wyskoczyło, że żaden realm nie jest dostępny ;) Ogólnie to różnica między graniem na minimalnych, a maksymalnych ogromna ;-)

Serwery nieźle zapchane, jak ktoś ma lapka lenovo y580, i5, 660m i 4 gb to idzie pograć na średnich (wyłączając zbędne rzeczy takie jak wygładzanie krawędzi etc )Sprawdzałem drugiego lapka i3, 645m i 4 gb ram to już trzeba było na niskich grać. Ogólnie gra optymalizację ma dobra (można sobie ustawić dystans widoczności itp)

Gra nie była jeszcze optymalizowana, to dopiero przed nami :)

Ktoś dostał takiego maila?

xke2.png

Friday, December 6th, 5PM PST - 9PM PST

Saturday, December 7th, 11AM PST - 3PM PST