Uu.. No ja rozumiem żeby grę traktować klimatycznie i poważnie, ale po co wam spiny?
WILKOŁAKI S8 (by Yanglegend) Rekrutacja
Bo nas wampir wk!#@$(! !!!!! Rozumiesz ?
Jak masz lepsze rzeczy do roboty to się nie zgłąszaj do tego typu gier, bo one wymagają:
1. czytania
2. myślenia
3. dedykcji na poziomie low+
Sorki ale na tym ta gra polega... Ale chyba za ciężkie dla ciebie by to zrozumieć...
Gra potoczy się tak jak by Cie na szczęście nie było a w następnej już nie zagrasz .
My to robimy?
Gdybyś czytał systematycznie to nie było by dla Ciebie tak wielkim wyzwaniem. Ale nie przemęczaj się
K@#$a Vampir to nie taki duży problem. Skoro dla ciebie to jest wyzwaniem to nie zgłaszaj się do takiego typu gier. I nie, nie zagrasz.Bynajmniej nie w grach pod moją banderą(jeżeli jeszcze jakąś wypuszczę).
Chociaż szczerze mówiąc myślałem nad drugim sezonem Warhammera:Mrok Osnowy. Ale to nie do mnie zależy decyzja ;p
Warhamerek spoko , mi się podobał szczególnie jak dokonałem M-U-L-T-I Killa
Zagram zagram ;p co wy do mnie macie ciekawe czy wam by się chciało czytać 185 postów ;p
U mnie też masz bana.
Spalili mnie dlatego, że jakiś koleś wymienił mnie wśród kilku innych osób innemu kolesiowi na pw. Nice.
Ano multi kill był epicki xD.
@Up. Tak to jest jak ludzie nie myślą
@Svizz o to chodzi w tej grze
Będzie po tej grze ktoś coś prowadził czy mógł bym ja spróbować swoich się jako MG ? Mam już w głowie zarys , było by trochę podobne do wilkołaków ale jednak inne
Najlepiej zrobić grę tylko dla sprawdzonych osób. Można by rzec elity. Albo nie. Tylko dla osób które mają IQ większe niż krowa. Bo takie osoby jak vampir tak mnie wkurwaiją, że masakra.
@up chętnie
Ok już rozkminiam zasady i konspekt gry , mam nadzieję ze Yang się nie obrazi jak co nieco przekopuję .
Większość tych RPG'ów na forum jest zaczerpnięta od Yanga, więc on tutaj nic do gadania nie ma
Tak na szybko napisany pomysł gry którą bym poprowadził . Co o tym sądzicie ?
Wilkołaki Ludzie Wampiry
20 osób
20 graczy w tym :
18- ludzi
1-wilkołak
1-wampir
Wilkołaki i wampiry nie różną się niczym , ale chodzi o to że zarówno jeden jak i 2 strona nie zna członków przeciwnej frakcji .Czyli mogą oni się eliminować przez przypadek .
Warunki zwycięstwa:
Ludzie wygrywają kiedy zabiją wszystkie siły Zła.
Wilkołaki i Wampiry mają jedne cel - pozbycie się ludzi . Mogą ze sobą współpracować jeżeli tylko do wiedzą się kto jest 2 frakcją .
Klasy i umiejętności .
Ludzie:
Rycerzy(x2) - rycerz może obronić wyznaczoną osobę raz dziennie, nie może obronić siebie ani 2 rycerza. 1 obrona dopiero 1 dzień po głosowaniu .
Snajper(x1) - raz na 3 tury może strzelić do kogo mu się zachcę . Pierwszy strzał dopiero 1 dzień po głosowaniu .
Jasnowidz(x1)-raz na 3 tury może kogoś prześwietlić .Pierwszy raz 1 dzień po głosowaniu .
Wilkołaki i wampiry nie różną się zbytnio niczym , ale chodzi o to że zarówno jeden jak i 2 strona nie zna członków przeciwnej frakcji .Czyli mogą oni się eliminować przez przypadek .
Zło:
Wampiry i Wilkołaki:
Raz dziennie przeprowadzają tajne głosowanie dzięki któremu wybierają jedną osobę która chcą by się do nich przyłączyła, decydujący głos ma "guru" wampirów/wilkołaków jakim jest pierwszywymiany wampir/wilkołak(gdy taki zginie "guru" zostaje kolejna osobą która została jako 1 wciągnięta do frakcji i tak dalej) . To czy osoba się przyłączy/zginie/nic jej się nie stanie zależy od rzutu kostki :
1-2- wybrana osoba zostaje zarażona
3-4-osoba ginie
5-6-osobie nic nie dzieje.
Uwaga pod czas 1 dnia(dzień z głosowaniem , często pierwszy jest bez tego zależy od której godziny się zacznie) zarówno Wampiry jak i Wilkołaki mają 100% szansę na zarażenie gracza .
Gdy wampir wyznaczy wilkołaka lub na odwrót wyznaczona osoba ginie . Wyjątkiem jest 1 dzień gdy taka sytuacja będzie miała miejsce frakcje poznaczą inne osoby z 2 frakcji
Wstępnie OK, ale
1. Nie będzie 20 graczy
i to wszystko
Mi pasuje, całkiem fajny patent
@UP
O 15 można pomarzyć, a 20 to już hoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo.... nigdy