WILKOŁAKI SEZON 2 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)

Proszę o add :)

Jeśli można to też chcę dołączyć :)

Więc i ja się zgłaszam. Wygląda na to że ten sezon będzie lepszy :D

Dopisz mnie. Ale nadal uważam, że pewne klasy są niepotrzebne. Tym razem spróbuję się pobawić w ciut więcej RP ;). Mam nadzieję, że nikt nie będzie się kierował tym, co było w pierwszym sezonie.

Szybko, szybko jeszcze ja :D

Koyiro ze względu na warn'y Twoja pozycja w grze jest wątpliwa, ba słabo by była jakbyś wyłapał bana w środku gry. :D

Mnie też dopisz.

Mnie też dopisz.

Proszę o dopisanie także mnie.

Blaanid, zgłasza się do służby !

Koyiro ze względu na warn'y Twoja pozycja w grze jest wątpliwa, ba słabo by była jakbyś wyłapał bana w środku gry.

No co ty, ostatniego warna zarwałem w tamtym roku (chyba).

Tak btw. to o której startuje 2-gi sezon? Bo już chyba pełna lista jest.

Naszego Yanga chyba póki co nie ma, nie uzupełnił listy, cierpliwości. I chyba inni niech już nie piszą, bo jest komplet.

@Down A no chyba że tak.

Tak jak pisałem jest delikatna selekcja, nesquik i Jankoss są zupełnie nowi na forum, także ciężko powiedzieć czy byliby aktywnymi graczami. Na chwilę obecną jest jeszcze jedno wolno miejsce. Nie jest powiedziane, że któryś z nowych forumowiczów nie dojdzie do listy jako ostatni gracz.

Dzisiaj o 22 jeszcze na pewno głosowania nie będzie. Za to jutro tak. ;]

Ooo jaka szkoda :P to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.

@Edit

Jarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.

(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 :P)

Jak jest jeszcze jedno wolne miejsce, to chętnie spróbuje się w tej zabawie, tak wiec... dodaj mnie ;)

Ooo jaka szkoda to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.@EditJarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 )

Zacząłem uczęszczać na to forum 07 Jul 11, więc nowym graczem nie jestem, a to że wolałem się nie wypowiadać w tematach to moja prywatna sprawa.

No to jest komplecik. Można zaczynać ;D

@up

No niby tak nie spojrzałem na datę rejestracji ^,..,^

Ooo jaka szkoda to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.@EditJarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 )

No właśnie, byli w s1 i byli aktywni, także w s2 są z marszu wpisywani jak tylko wyrazili chęć.

Zaczyna się masowe patrzenie na ilość powiadomień.