Proszę o add
WILKOŁAKI SEZON 2 (ZASADY i REKRUTACJA GRACZY)
Jeśli można to też chcę dołączyć
Więc i ja się zgłaszam. Wygląda na to że ten sezon będzie lepszy
Dopisz mnie. Ale nadal uważam, że pewne klasy są niepotrzebne. Tym razem spróbuję się pobawić w ciut więcej RP . Mam nadzieję, że nikt nie będzie się kierował tym, co było w pierwszym sezonie.
Szybko, szybko jeszcze ja
Koyiro ze względu na warn'y Twoja pozycja w grze jest wątpliwa, ba słabo by była jakbyś wyłapał bana w środku gry.
Mnie też dopisz.
Mnie też dopisz.
Proszę o dopisanie także mnie.
Blaanid, zgłasza się do służby !
Koyiro ze względu na warn'y Twoja pozycja w grze jest wątpliwa, ba słabo by była jakbyś wyłapał bana w środku gry.
No co ty, ostatniego warna zarwałem w tamtym roku (chyba).
Tak btw. to o której startuje 2-gi sezon? Bo już chyba pełna lista jest.
Naszego Yanga chyba póki co nie ma, nie uzupełnił listy, cierpliwości. I chyba inni niech już nie piszą, bo jest komplet.
@Down A no chyba że tak.
Tak jak pisałem jest delikatna selekcja, nesquik i Jankoss są zupełnie nowi na forum, także ciężko powiedzieć czy byliby aktywnymi graczami. Na chwilę obecną jest jeszcze jedno wolno miejsce. Nie jest powiedziane, że któryś z nowych forumowiczów nie dojdzie do listy jako ostatni gracz.
Dzisiaj o 22 jeszcze na pewno głosowania nie będzie. Za to jutro tak. ;]
Ooo jaka szkoda to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.
@Edit
Jarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.
(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 )
Jak jest jeszcze jedno wolne miejsce, to chętnie spróbuje się w tej zabawie, tak wiec... dodaj mnie
Ooo jaka szkoda to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.@EditJarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 )
Zacząłem uczęszczać na to forum 07 Jul 11, więc nowym graczem nie jestem, a to że wolałem się nie wypowiadać w tematach to moja prywatna sprawa.
No to jest komplecik. Można zaczynać ;D
@up
No niby tak nie spojrzałem na datę rejestracji ^,..,^
Ooo jaka szkoda to chyba poczekamy do jutra jak nikt się nie zgłosi.@EditJarid i Hantus też są nowi na forum(raczej byli), a do 1 sezonu zostali zapisani i byli aktywni.(Yang jeszcze jednen posti i będzie magiczna liczba 666 )
No właśnie, byli w s1 i byli aktywni, także w s2 są z marszu wpisywani jak tylko wyrazili chęć.
Zaczyna się masowe patrzenie na ilość powiadomień.