WILKOLAKI - sezon 5 - ZASADY i REKRUTACJA

Mam małą prośbę do Dzz. Na razie gra się fajnie i większość osób jest aktywna, ale czy mógłbyś w przyszłości na bieżąco wymieniać osoby nieaktywne i zrobić tzw. "listę rezerwową"?

Tak, ale problem jest taki, ze nie mamy listy rezerwowej, zbyt malo chetnych zglosilo sie do zabawy :/.

Widzę, ze dość dużo ludzi z poza gry obserwuje temat. Dlaczego nie można by zorganizować nowy temat w stylu "Wilkołaki: Lista rezerwowa"? Na pewno znajdzie sie jakiś chętny który zaspał podczas rekrutacji bo powiem szczerze, że gra z już nawet 2 osobami nieaktywnymi traci sens. :/

Myślę, że kolega wyżej dobrze mówi. Napewno znajdzie się ktoś chętny.

Ja się chętnie zgłoszę, w poprzednim sezonie też mnie pod koniec wzieli, bo ktoś nie pykał :)

Dokładnie :) Dzz, może Chiron'a wziąść za np. nieaktywnego Sejmara.

Chiron, napisz do mnie pw z potwierdzeniem checi wziecia udzialu w zabawie.

Trzeba by kogoś znaleźć w zastępstwie za Rexina.

Jak ktos taki sie zglosi, to wskoczy na miejsce rexina, ale wtedy to dopiero jutro, poniewaz mam z rexine kontakt na pw. Posiada on pewne problemy z obsliga forum.

Świetnie się bawiłem. Szkoda tylko że moim kompanom zabrakło umiejętności percepcji.

Dzz a może by tak duch z zaświatów ^^?

Ps. Chyba znalazłem drugiego wilczka :)

Jak ktos taki sie zglosi, to wskoczy na miejsce rexina, ale wtedy to dopiero jutro, poniewaz mam z rexine kontakt na pw. Posiada on pewne problemy z obsliga forum.

Chodzi mu o to, że nie może postów pisać? Ja też tak miałem na tym forum. Należy po prostu przeglądarkę zmienić.

Nie tym razem ; p . Nie mam pomyslu na event, a raczej czasu, aby taki przygotowac :/

EDIT:

Tak, pisal mi, ze nie moze pisac postow.

Bardzo wszystkich przepraszam za moją nieaktywność,ale nauczyciele chyba powariowali i w tym tygodniu mam mase sprawdzianów i kartkówek.Jeszcze raz bardzo przepraszam za(w pewnym stopniu) popsucie rozgrywki.

Dobra, nic si enie stalo, cale szczescie padles pierwszego dnia ; p.

Dobry sezon, będzie ciekawa końcówka. :]

Nie wiem czy bedzie dobra koncowka, bo gracze stracilli sporo werwy i zaangazowania. Ogolnie zauwazylem, ze wszyscy bardzo duzo udzielaja sie pierwszego i drugiego dnia zabawy, a potem nasepuje recesja. Tak bylo w kazdym sezonie. Rozgrywka dochodzi do punktu kulminacyjnego, a nikomu nie chce sie juz grac ; p.

No nic, dalej sledze rozgrywke z zainteresownaiem i czekam na rezultaty dzialan poszczeglnych graczy. Czy uda sie zlapac wilka?!

No i d*pa. Mogło być "epickie" zakończenie z masową śmiercią i remisem a tu d*pa. Oj Hantus, skopałeś, nie umiesz się bawić :P.

Koniec sezonu ^,...,^

wilkolak1.jpg

Grało się świetnie. ;)

Oficjalnie Yang spieprzył sprawę po mistrzowsku, gratuluje :D

Yang OP xD Fajnie się grało. GJ All.