Dzisiaj juz nawet sporo glosow jest xD
Wilkołaki&vampiry s2
O.o oki. Dziekuje bardzo i tak zgine. Rozumiem glos rexina na mnie. Autentycznie rozumiem. Ale reszta glosujaca na mnie z przeczucia lub jako jedyny nieuzasadniony trop to jakas kpina. Zabijcie mnie jak tylko chcecie. Ale to juz 2 dzien i brak argumentacji to kpina. Żenada.
naprawde nie zrozum mnie zle chce by ludzie wygrali bo 2 ostatnie sezony wygrały wilki
Nieno Ciebie rix rozumiem bardzo dobrze. Masz leb na karku nawet jesli klociles sie ze mna o mnie. Mowie tu o reszcie ktora glosowala na mnie bo ch wie co. Pomijam deimonda ktory oddal glos za glos. No idzie sie powiesic.
No co ty na mnie ja na ciebie, ja nie mam pretensji do całego świata jak ktoś na mnie głosuje .
Szkoda slow.Ryzykuje własnym życiem.A wy dalej na przeczuciach.
Ale to nie o to chodzi w tej grze Dei. I ja nie mam pretensjo BO ktos glosuje tylko JAK. Nie kminisz?
Zeno a mógłbyś powiedzieć kim jesteś i tak zaraz niestety twój pogrzeb .
Niekoniecznie jest chyba jeszcze rycerz więc jak będzie miał farta może przeżyć.
Oddaje swój głos na Zenodorosa. Nie znoszę ludzi którzy bez podstaw głosują na innych, to jest przecież bezsensu.
Abraxus - tak się wtrącę, a to jest jakaś podstawa do głosowania z sensem?
Abr chyba czegos nie zrozumialas. Podalem powody. To oni na mnie nie podali. Co to komedia czy rpg...
Jutro znowu będę próbował przekonać was do Xasarma.
Nie ,Xasiu nie mam do ciebie urazu,bo za co?
Dzień 2
Snajper oddaje swój strzał prosto w łeb ProGmer`a . Oczywiście jest on zwykłym wieśniakiem .
Następnie na stosie zostaje spalony Zenondros . Co tu dużo mówić vampri .
Vampirki nie dokonują swojego celu jakim jest przejęcie Abraxus .
Natomiast Wilkołakowi udaje się przejąc jedną osobę , było to 2 strzelec .
Stan planety:
ludzie 12
vampiry 1
wilkołaki 2
wiedziałem oklaski dla mnie
A widzicie kto pierwszy podniósł głos na vampira ja ?. Widzicie nie raz umiem trafić .
Wykrzyczalbym ostatnie slowa ale tego nie zrobiem rexin gratuluje mozgu sherlocka a reszta... ogarnijcie sie w next s.
Takie byly jego ostatnie slowa przed spaleniem na stosie absurdu.
I nie ma kolejnego strzelca... ale jezeli Karthas mowi prawde i Xas jest pijawka, to zabijajac go calkowicie pozbedziemy sie Wampirow.
To snajperzy byli dwaj xD?
Argumenty? Proszę.
1. Zmiana stylu gry świadczy o zmianie priorytetów.
W ostatnim s rowniez glosowalem z przeczucia na nesqa i skonczylem na palu.
2.To Misiael pierwszy wyjechał i rzucił hasło. Widocznie starasz się nas skłócić. Reszta się broniła, co jest logiczne
Dzieki waszemu uprzedzeniu stracilismy snipera.
3. Ta dwójka akurat prawie zawsze tak gra, z czego co zauważyłem.
Abraxus zachowuje sie jakby grala dobrego.DejmonD zachowuje sie jak dobry pan karczmiarz przykladny czlowiek... podejrzane.
Jedna osoba miała tą klasę losową.