Wilkołaki&vampiry s3

Twoja odpowiedz jest dwuznaczna.Najdziwniejsze jest to ze dostalem klase o ktorej wczesniej gadalem z Vanziomem :)

Witam wszystkich

Ciekawe, ile osób ma "pretensje" do vana. Osoba pisząca "nienawidzę cię" albo bardzo mało myśli i jest wsiokiem, albo myśli i jest wilkiem i chce się uwiarygodnić w oczach innych. Tak naprawdę małe szczegóły decydują o tym, jak postrzegamy jakąś osobę. Tak więc, jest to coś, co wpływa na nas. Oczywiście nie przyjmujcie mojej wypowiedzi bezkrytycznie.

Open your mind.

xasarm pozbyłbyś się mnie i taya co nie ? bo 2 mniej od razu.

Rozumiem cie Xasarm na poczatku myslalem za might tay piszacy ze nienawidzi Vanzioma jest wsiokiem jednak mozliwe ze oni wszyscy robia to po to zeby odsunac od siebie podejrzenia a tak naprawde sa wilkami.Tak duzo mozliwosci a tak malo wiarygodnosci :)

Przyszlosc pokaze prawde.

Rexin, o Karthasie zapomniales. A Twoja marnie prowokujaca wypowiedz utwierdza mnie w tym, ze moge miec racje. Ale moge jej tez nie miec ofc.

W tej grze jest bardzo duzo niewiadomych zeby obliczyc wilka trzeba wykonac szereg trudnych dzialan algebraiicznych itp itp.

Yyyyyy, jak tu mozna algebra wyszuac wilka? o.O Moze jestem glupi.

no dawaj spal mnie ale jak zginę ja to ciebie spalą następnego ,przykrusio prawda ?

Tera musze obmyslic sprytny na znalezienie wilka najlepiej oblicze prawdopodobienstwo znalezienia gomnozone przez calo liczbe pi do kwadratu podzielone przez 6,66 dodane a i odjete b a nastepnoe mnozone przez 6 dzielone na wilka. Tym sposobem go znajdziemy.

Jeszcze dzień się nie skończył a my już nawzajem oskarżamy ^_^

Spokojnie, nie dawalem zadnej aluzii do spalenia kogokolwiek. Nie wiem czemu upatrujesz w sobie ofiare.

Intro dodane moi mili . Wczujcie się w klimat .

Najlepiej sie nie klocic uspokoic i przemyslec wszystkie fakty i obliczyc to uwzgledniajac dodatkowe dane do mojego dzialanie matatycznego patrz wyzej.

Matematyka o.O

Hejt + trolling/ rozmowa - tekst = częstotliwość spamu : szanse na zgadnięcie = kilka % szans na zabicie bestii

Dobrze to liczę?

Powiedzmy aczkolwiel.uwzgledniles za malo danych dolicz jeszcze.liczbe 6.66 liczbe postow wszystkich uzytkownikow i podziel na liczbe moderatow i dodaj hejterow Guru

Wychodzi mi to w ułamkach i nie da się obliczyć :(

Na pewno nie 66.6?

btw. Czemu ja trolluje razem z tym gościem?

Niewiem mozliwe ze nam.sie nudzi z.ppwodu braku aktywnosci i to dla tego :P

@Omuś:

-jesteście dwoma złymi i chcecie nas wyrolować

-trollujecie, bo lubicie to robić

-jeden z was robi to żeby nas wykiwać, a drugi bo lubi trollować

Którą opcję wybierasz?:D

2 albo 3 - nie wiem

Trolling mam we krwi i będę to robił ciągle