Witam serdecznie

Nie napisze ci hej, bo to bez sensu. Zadam po prostu kilka pytań. Jak chcesz to odpowiadaj, jak nie to nie odpowiadaj.

1. Co sądzisz o ludziach czy nie wydaje ci się, ze to lemmingi. Wszystko robią w ten sam sposób?

2. Czy uważasz, że podświadomość ma ogromny wpływ na świadomość i realizację naszych celów w rzeczywistości?

3. Co sądzisz o użytkowniku Ajron i Dwarfar oraz o Revolutio? Czy da się z nimi wódkę wypić?

Ten temat byłby jałowy jak gry forumowe typu skojarzenia, więc czas trochę rozkręcić.

Czy Revolutio jest sprawiedliwym moderatorem?

Więc tak niemam nic do roboty więc postaram sie na cos odpowiedziec wiec 1.Tutaj mam podzielone zdanie bo wszystko zalezy od czlowiek sa ludzie ktorzy zachowuja sie prawie tak same wedlug ustalonych wzorcow gdzie latwo przewidziec ich zacowanie jednakze jest bardzo duzo wyjatkow. 2. Sadze ze podswiadomosc ma duzy wplyw na nasze zycie jednak nie calkowicie pewnie nikt mi nie uwierzy ale rozmawialem z swoja podswiadomoscia podczas LD i bylo to ciekawe bo dowiedzialem sie rzeczy o mnie ktorych nie chcialem wczesniej do siebie przyjac a byly one prawda 3.Tutaj nie mam zdania gdyz jestem niepelnoletni a sam tych ludzi zbytnio nie znam. Tekst pisany na bardzo szybkp

Co do podświadomości to wierzę. Polecam "Potęga podświadomości". Po prostu wpisz w google i ściągnij.

Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Nowa Prawica taka popularna w Internecie nie może zdobyć tych 5%?

Co do podświadomości to wierzę. Polecam "Potęga podświadomości". Po prostu wpisz w google i ściągnij.Czy ktoś mi może wytłumaczyć dlaczego Nowa Prawica taka popularna w Internecie nie może zdobyć tych 5%?

Bo jest popularna wśród ludzi nie chodzących na wybory, bądź wyznających teorie "nie pójdę, bo mój głos niewiele(nic) zmieni"

Z Mike wielu zgadza się ale tylko w ukryciu(anonimowość w internecie); Mało kto go popiera otwarcie;d

Revo jest bardzo sprawiedliwym moderatorem!I to na luzie;d

Wszyscy trzej są spoko;D Revo, co jakiś czas nagradza mnie kilku-minutowym banem dla jaj.Z Ajronem zgadzam się w wielu kwestiach, a Dwarfara lubię bo jest rzetelny mimo tego, że akurat z nim w wielu kwestiach się różnie;d

A więc, mam na imię Michał, oglądam Anime, interesuje się programowaniem i dosyć często gram. Forum odwiedzam regularnie już od jakichś 2 lat, jednak dopiero teraz postanowiłem stworzyć konto. Lubie czytać książki, jak i gry na tym forum, sam mam zamiar w następnej uczestniczyć. Nie mam pojęcia co mogę jeszcze napisać, a teks pisze na szybko więc narazie to wszystko. Liczę na dobre przyjęcie i brak trollowania od VampirLorda :P.