World of tanks- ekipa do czołgowania

Chwalisz sie czy żalisz

Chwali, E-50 najlepszym medem jest. ;D Ja póki co KT i Ferdek + Pantera 2, którą dziś kupuję. Do E-75 brakuje 50tyś expa tylko, nick Durend4l.

Nick : Taveroth > zapraszać.

Siema.

Z chęcią pogram z wami mój nick to Serlor (pododawałem was do znajomych) prosił bym tylko o podanie adresu Mumble :)

chętnie z wami zagram nick : artish123 mam 4 tier m3 lee ( średni) i hetzer (niszczyciel)

Ja też chętnie pogram , mój nick w grze taki jak tutaj. Dajcie namiary na mumbla :) gram od wczoraj tak btw.

tez moge pograc, mam dwa czwarte tiery i jednego trzeciego narazie, name w grze Asterek o ile sie nie myle, prosilbym o namiary mumbla;]

Jesli jest ktoś jeszce chętny a nie ma konta na tej stronie niech zgłosi się do mnie na grze. Dodaj do przyjaciół i coś spróbujemy pograć.

Jeśli ktoś jeszcze gra z tych osób co się zgłaszały odezwijcie się.

Nick w grze : BobanPolak

Pozdrawiam czołgistów

Dodajcie mnie do firned Broda81 namiary podam w grze

broda81 : Piszę do Ciebie już trzeci dzień i nie mogę dostać odpowiedzi. Nie wiem czy nie widzisz czy tak grasz czy może nie znasz się na grze.

Jeśli możesz wstaw adres mumble tutaj na forum bo na grze odpowiedzi chyba nie dostanę.

Pozdro dla czołgistów

BobanPolak

Siemka, szukam ekipy do czołgownaia w WoT, sam niedawno zacząłem więc wspólna gra tyo nie problem. Pisać tutaj lub mój oryginalny nick w grze to....... Broda81 (tadam!)