Wow Vanilla/Kronos 2

I ja koledzy zamierzam właśnie tam pograć chociaż mam maga i roldza na starej bazie do tego huntera i locka na kronosie 2 to chce zacząć od nowa na noście skoro będzie z elysium to będzie nie do ruszenia bo blizzard władzy w Rosji nie ma. Strona mi obojętna tzn po prostu się dostosuje klasa postaci bo rożne rasy rożne klasy wchodzą w grę interesuje mnie tylko czy jakaś większa grupa polaków się szykuje jakieś polskie community żeby szybko doszło do czyszczenia MC a potem wraz z progresem dalej.

Również czekam na Nosta/Ely. Przy okazji powiem też gdyby ktoś nie wiedział a woli np WotLK'a to Sunwell wstaje w tą niedziele o 12.

O ile sam gram na globalu, o tyle rozumiem potrzebę gra na tej Vanilli.

Mam tylko pytanie: jaka jest pewność, że serwer nie zostanie po prostu zamknięty?

W sensie wiem, że coś tam kombinują z ruskimi serwerami, ale jak to ma niby działać?

Tam nie ma jakiegoś prawa antypirackiego?

Blizzard w zasadzie privów nie tyka. Dlaczego Nostalrius zniknął a reszta od wielu lat nadal działa? Taki Warmane również mega popularny serwer albo te na nowych dodatkach, które teoretycznie powinny bardziej Blizzardowi przeszkadzać. Blizzard nie walczy bo nie ma na to ani czasu ani ochoty. Mówi się, że oddają sprawę swym prawnikom a tamci wysyłają takie listy. Polskie privy dajmy na to Atlantiss też dostawały takie pisma, ale ich wyśmiali i stoją dalej. Nostalrius to żabojady z Francji (host serwerów), więc chyba nikogo nie dziwi, że się wystraszyli. Ale fakt faktem, że w pewnych krajach właśnie nie obowiązuje prawo na którego mocy prawnicy Blizza występują dlatego każdy to zlewa bez konsekwencji. Kończąc myśl nic nie trwa wiecznie a każdy raczej gra dla zabawy i chyba nikt nie żałuje straconych chwil nawet gdy zamkną serwer. Gracze na globie też nie znają dnia ani godziny, każdego miesiąca upadają gry f2p, p2p, b2p itd. na gry Blizza kiedyś też przyjdzie czas jak będzie im się Hajs nie zgadzał ;) Także trzeba grać póki jest możliwość hehe.

Witam. Razem z Deadric'iem będziemy tworzyć gildię Polanie na świeżym serwerze Nostalriusa. Nie tym teraz, tylko trzecim, ostatnim fresh PVP. Także proszę wszystkich zainteresowanych o PW :) Strone'a horde albo ally, jeszcze nie wiadomo, zależnie kto i gdzie będzie chciał grać, więc wygra większość, ale preferowalibyśmy Horde :)

Szukam chętnych do gry na Kronosie 2. Veteran czy nie , zainteresowanych proszę o kontakt tutaj! (sam mam na globalu 95lvl, wiec rookie)