Zapraszam do hejtowania
Wpadajcie do mnie na kanał :)
Obejrzałem poradnik do obróbki dźwięku. Cienki ten poradnik. Do prostej obróbki angażujesz program warty kilkaset złotych. Bez sensu. Do tego wszystko robisz ręcznie, odszumianie itd. Do tego nawaliłeś efektów. To samo można zrobić w Audacity w dosłownie 6 ruchach. Do tego program darmowy i po polsku. Proponuję nagrać poradnik na nowo, przy okazji poprawiając błędy językowe, których było podczas poradnika sporo. Same gameplaye są dobrej jakości jeśli chodzi o obraz. Pewnie masz dobrego neta więc brak problemu z dużymi plikami do uploadu ale z narracją słabo. Mało gadasz troszkę. Dynamika koleś dynamika. Wspieram Cię jako gościa z okolic Lublina i trzymam kciuki za kanał tylko trochę życia musisz wprowadzić i pasji
Obejrzałem poradnik do obróbki dźwięku. Cienki ten poradnik. Do prostej obróbki angażujesz program warty kilkaset złotych. Bez sensu. Do tego wszystko robisz ręcznie, odszumianie itd. Do tego nawaliłeś efektów. To samo można zrobić w Audacity w dosłownie 6 ruchach. Do tego program darmowy i po polsku. Proponuję nagrać poradnik na nowo, przy okazji poprawiając błędy językowe, których było podczas poradnika sporo. Same gameplaye są dobrej jakości jeśli chodzi o obraz. Pewnie masz dobrego neta więc brak problemu z dużymi plikami do uploadu ale z narracją słabo. Mało gadasz troszkę. Dynamika koleś dynamika. Wspieram Cię jako gościa z okolic Lublina i trzymam kciuki za kanał tylko trochę życia musisz wprowadzić i pasji
Cały czas staram się, ale tak sam do siebie to ciężko gadać Następny razem wypije ze 3 piwa i wtedy zobaczymy
Co do poradnika to akurat używam AA3 do obróbek wokalu, więc i poradnik obróbki głosu pokazałem na nim. A tak przy okazji, jak odszumianie robi się NIE ręcznie?
W audacity wystarczy wyłapać fragment szumu a następnie powielić efekt i szum zostaje automatycznie usunięty z całej ścieżki łącznie z momentami w których mówisz,
Powinieneś bardziej popracować nad tekstem w filmikach, bo nie kiedy wypowiedź jest zbędna i niepotrzebna psując przy tym chęć oglądania dalej filmiku.
Domyślam się, jak sobie czasem oglądam swój filmik na youtube ;d Ale może wkońcu wyszlifuje to gadanie jakoś ;d
Jeszcze trochę praktyki i w końcu materiał będzie warty obejrzenia
Tak btw to ile masz lat ?
Dzięki :P 19 lat mam ;p
Nastały ciężkie czasy...chyba każdy wyjechał na waka cje i nikt nie zagląda na mój kanał