UP
No dokładnie o to mi chodziło tylko, nie potrafię tego w słowa obrać (wiadomo sylwester był ) Co nie zmienia faktu,że strzelasz wolniej

UP
No dokładnie o to mi chodziło tylko, nie potrafię tego w słowa obrać (wiadomo sylwester był ) Co nie zmienia faktu,że strzelasz wolniej
Dzięki serdeczne wszystkim za odpowiedzi.
Muszę przyznać, że nie liczyłem na taką ilość odpowiedzi. Jestem zaskoczony (oczywiście pozytywnie).
Jeżeli chodzi o myszkę, zastanawiam się nad A4Tech Bloody V7 - na prawdę bardzo ciekawa i cena też zachęcająca
Co do samej A4Tech X7 F5 to moglibyście mi coś o niej napisać (wady oraz zalety) i przedstawić ją np. w porównaniu do A4Tech Bloody V7?
Jeszcze jedno pytanko, tak troszeczkę z innej beczki.
Znacie jakiś dobry polski sklep internetowy w którym kupię właśnie takie rzeczy jak myszki, klawiatury?
Morele.net, mediaarena.
Agito niskie ceny i bardzo szybka wysylka.
Jaka jest różnica między A4Tech Bloody V7, a modelem V8 ?
A co powiesz o R.A.T 3 http://www.ceneo.pl/16559347#tab=reviews ?
50 zł droższa, ale myślę jest niezła. Są nowsze modele, RAT 5, RAT,7 i RAT 9 ale są droższe.
A co powiesz o R.A.T 3 http://www.ceneo.pl/16559347#tab=reviews ?50 zł droższa, ale myślę jest niezła. Są nowsze modele, RAT 5, RAT,7 i RAT 9 ale są droższe.
Raczej nie. 100 zł. to niestety jest maksymalna kwota jaką mogę przeznaczyć na taką mysz w tej chwili.
Za rok mam zamiar złożyć stacjonarkę i jak już to wtedy będę myślał nad czymś lepszym.
Dzięki za odpowiedź. Pozdrawiam.
Ok.
W pewnym sensie się już zdecydowałem i najprawdopodobniej będzie to A4Tech Bloody V7.
Czytałem o niej troszkę, ale wszędzie piszą że jest dobra jeżeli chodzi o FPS'y.
Czy jeżeli dużo czasu poświęcam np. grze MOBA jaką jest League of Legends lub MMORPG (World of Warcraft), ta myszka również się sprawdzi ?
Może to wygląda na "nabijanie postów" ale na prawdę zależy mi na tym żeby nie kupić czegoś złego i żeby zakupiona mysz służyła mi jak najdłużej.
Pozdrawiam.
edit:
Po skontaktowaniu się z posiadaczem gryzonia A4Tech Bloody Gaming V7 zdecydowałem się na jej zakup.
Dziękuję wszystkim jeszcze raz za odpowiedzi, na prawdę mi pomogliście.
Temat do zamknięcia. Pozdrawiam.
Witam.
W najbliższym czasie mam zamiar kupić myszkę.
Budżet jaki na nią mogę przeznaczyć nie jest zbyt wysoki, aczkolwiek myślę, że powinno wystarczyć. Mowa o kwocie 100 złotych.
Myślę nad A4Tech X7 F5, którą polecił mi znajomy.