Wybór telefonu, dziwne kryteria!

Oneplus 3t za lekko ponad 2k (zalezy gdzie kupisz) masz telefon co niszczy konkurencje... no i aparat ma całkiem dobry, napewno lepszy od tych które znajdziesz w smartfonach od xiaomi 

Racja. Jeśli aparat jest bardzo ważnym aspektem odradzam Xiaomi. Oneplus'a w ręku nie miałem, ale po parametrach wygląda rozsądnie. Aparat w Xiaomi jest wystarczający, ale dla kogoś bardziej wymagającego to będzie za mało.

iphone nie polece bo to jak ktoś już napisał gówno w złotej obudowie i nie chodzi tu o cene czy coś raczej o trudności jakie napotkałem scierając się z ich obsługą oraz to jak ta firma tyraktuje ludzi

Osobiscie polecam smasunga s6 spełnia chyba wszystkie kryteria poza ceną bo nie jest to drogi telefon do ceny i6 troche brakuje ;[

ce

Strasznie mi się podoba jak wywyższasz się że jesteś ze starszego pokolenia, że zawsze wiesz lepiej. I co tak nagle z tym rynkiem pracy?, jakieś niespełnione ambicje? Próbujesz się dowartościować błędnie nam uświadamiając że nic nie osiągniemy, przez nasz charakter i upór.

To ty tutaj wysnułeś błędne założenia co do telefonów z androidem, a teraz nie chcesz się przyznać do błędu. @Motasina starał ci się uświadomić że wprowadzasz kogoś w błąd, podając błędne informacje co do działania telefonów z androidem.

To ty tutaj jesteś ignorantem na PRAWDZIWE informacje, podaliśmy nasze subiektywne zdania, ale ty oczywiście, nie podając żadnych argumentów próbujesz wmówić że to my popełniamy błędy. Przykro mi ale wszystkie cechy które wymieniłeś tyczą się tak naprawdę ciebie.

Oceniasz mnie jako pracownika, chociaż nawet mnie nie znasz, ja dzięki swojemu charakterowi i uporowi dążę do własnego celu, czego nie można powiedzieć o tobie, wywyższasz się i uważasz za lepszego co jest strasznie egoistyczne.

Mam nadzieję że zostało ci trochę oleju w głowie i przeczytasz wszystko jeszcze raz to co napisałeś, i zdecydujesz się na zmianę takiego nastawienia. To co teraz zaprezentowałeś swoim postem, to tylko i wyłącznie dno intelektualne.

Zaraz, zaraz.. z tego co wiedzę, chłop jest po trzydziestce, a osoby dyskutujące z nim to osoby w wieku 20+ tak więc jesteście/my z tego samego pokolenia. Jego dzieci (jezeli ma) mają może koło 10/12 lat, ale na pewno nie dwadzieścia, więc mógłby być naszym bratem, ale nie ojcem. Wychodzi więc na to, że pokolenie to samo.

Cześć wszystkim!
Patrząc na tragiczny stan mojego HTC M8s ( oraz na fakt, że cholernie nie lubię tego telefonu ) - Stwierdziłem, że czas na zmianę.
Zaczynając od początku - budżetu w sumie nie określam, na pewno nie zapłacę ekwiwalentu Iphone'a 7, natomiast telefony mi służą bardzo długi czas - więc nie mam zamiaru oszczędzać.

Teraz przechodząc do meritum sprawy. Wiem, że pewnikiem zostanę 'zjedzony' przez niektórych z Was, będących miłośnikami najszybszych / najlepszych telefonów. Otóż, nie zależy mi na tym. Dla mnie telefon ma być ekstremalnie miły i przyjemny w obsłudze. Z takich 'przyziemnych' wartości to jako taką uwagę zwracam na aparat, gdyż robię dość sporo zdjęć.
Więc czego szukam? Telefonu z możliwie najfajniejszą nakładką systemową, najbardziej intuicyjną obsługą, takiego który będzie kompanem w mojej kieszeni, a nie tylko sprzętem  
Jak wygląda moje użytkowanie telefonu? Chyba jako istny endemit... Głównie z niego dzwonię . Poza tym używam: Snapchata, Instagrama i FB. No i okazjonalnie pogram sobie w jakaś głupawą gierkę z marketu - więc wymagań sprzętowych praktycznie nie posiadam.
Idąc tą logiką - zacząłem się zastanawiać nad Iphone 6s. Cenowo jest w miarę okej. Dodatkowo posiada kilka śmiesznych bajerów, które mi się podobają ( Siri, Find My Friends ). No i dodatkowo, studiuję na saksach i sprzęt z Jabłkiem na tyle jest tutaj kompletnie dominujący.  ( Jako ciekawostkę powiem, że na roku 4 osoby mają 'normalne' laptopy, a jest nas 180 osób na roku  )
Macie jakieś inne typy? Może jednak Apple?
Pozdrawiam!

Huaweie w wersjach "nie lite" mają świetny stosunek ceny do jakości i do tego bardzo ładnie wyglądają.

Iphony są dla idiotów.

Cześć wszystkim!

Patrząc na tragiczny stan mojego HTC M8s ( oraz na fakt, że cholernie nie lubię tego telefonu ) - Stwierdziłem, że czas na zmianę.

Zaczynając od początku - budżetu w sumie nie określam, na pewno nie zapłacę ekwiwalentu Iphone'a 7, natomiast telefony mi służą bardzo długi czas - więc nie mam zamiaru oszczędzać.

Teraz przechodząc do meritum sprawy. Wiem, że pewnikiem zostanę 'zjedzony' przez niektórych z Was, będących miłośnikami najszybszych / najlepszych telefonów. Otóż, nie zależy mi na tym. Dla mnie telefon ma być ekstremalnie miły i przyjemny w obsłudze. Z takich 'przyziemnych' wartości to jako taką uwagę zwracam na aparat, gdyż robię dość sporo zdjęć.

Więc czego szukam? Telefonu z możliwie najfajniejszą nakładką systemową, najbardziej intuicyjną obsługą, takiego który będzie kompanem w mojej kieszeni, a nie tylko sprzętem :D

Jak wygląda moje użytkowanie telefonu? Chyba jako istny endemit... Głównie z niego dzwonię :D. Poza tym używam: Snapchata, Instagrama i FB. No i okazjonalnie pogram sobie w jakaś głupawą gierkę z marketu - więc wymagań sprzętowych praktycznie nie posiadam.

Idąc tą logiką - zacząłem się zastanawiać nad Iphone 6s. Cenowo jest w miarę okej. Dodatkowo posiada kilka śmiesznych bajerów, które mi się podobają ( Siri, Find My Friends ). No i dodatkowo, studiuję na saksach i sprzęt z Jabłkiem na tyle jest tutaj kompletnie dominujący. ( Jako ciekawostkę powiem, że na roku 4 osoby mają 'normalne' laptopy, a jest nas 180 osób na roku :D )

Macie jakieś inne typy? Może jednak Apple?

Pozdrawiam!