Wyluzować

a jak dla mnie zrobiło się strasznie cicho. Chodzi mi o hydepark.

No to na luzz i spam ,ale i tak wg. nie na forum jest wszystko ok i nie ma co zmieniać ,a przede wszystkim zachowanie użytkowników. Każdy kreuje tutaj swoją nową osobowość, własne "ja" i na cholerę to zmieniać.

http://www.youtube.com/watch?v=t-tKjNgtBGA&feature=PlayList&p=9A52736FA4CE2F57&index=24

A JAK POWIEM, ZE OSTR TO KLOPSIK, TO NIKT MNIE NIE ZBIJE?

to sklamiesz, ale nikt Cie nie zlinczuje ;)

to sklamiesz, ale nikt Cie nie zlinczuje

HAHAHAHAHAHA to się zacznie :P

HAHAHAHAHAHA to się zacznie

ze niby co ?

@Up

Przegadywanie się kto ma rację i kłótnia na temat gustów muzycznych...

Ostatnio zasłuchuje się w hip-hop, przez brata. I muszę powiedzieć, że Ostry do mnie przemawia, ma super przekaz.

Znawcą nie jestem, ale też nie żółtodziób, po prostu taki se ludzik ze mnie. : )

Okej misiaki. Nie żebym to ja tutaj wprowadzał taką grobową atmosferę - ale tutaj nie róbmy aż takiego offtopu. Możecie sobie tutaj pogadać o swoim zachowaniu, ogólnie o tym co się na forum dzieje ale OSTR to lekkie przegięcie :) Macie Karczmę, tam możecie się kłócić ile dusza zapragnie.

(tak, jestem starym, zgryźliwym zgredem który na nic Wam nie pozwala ^_^)

@UpPrzegadywanie się kto ma rację i kłótnia na temat gustów muzycznych...

przeciez powiedzialem, ze nikt go za to nie zlinczuje, o gustach sie nie dyskutuje.

@UP: Właśnie :P Jedni lubią hh, jedni rock a jeszcze inni disco-polo :P

Masz swoje zdanie to zatrzymaj je dla siebie - tej wersji się trzymam :]

Mogę jedynie pogratulować prawdziwym hardcore'om od telefonu na lekcji :D ^^

Masz swoje zdanie to zatrzymaj je dla siebie - tej wersji się trzymam :]

czyli nic w zyciu nie osiagniesz ; )

czyli nic w zyciu nie osiagniesz ; )

@UP: Nie, jeśli nie myślę tylko o sobie :P A myślę tylko o sobie i słucham rock'a i jeśli go skrytykujesz to i tak to do mnie nie trafi.

A mydło do ciebie trafia?

taki mały nie winny spam

taki mały nie winny spam

Niestety tak. Wiadomo przez "co".

kto sie osmielil zamknac !? a w sumie mi to tito bo ja moge pisac ;d

[color="#006400"/ bo jesteś hardcorem :D - Cree]

Żeby nie było tekstów " A nie mówiłem, że wróci? Tak musiało być" powiem, że odwiedzam forum nie logując się co 2+ dni i z tego co zaobserwowałem, to jakaś dziwna atmosfera tu panuje.Dajcie trochę na luz, bo atmosfera panuje tu na granicy. Proponuję wam założyć jakiś dział taki dla odreagowania, a nie... Karczma jest, ale to to jakoś w sumie nie wypaliło. Nie wiem, słuchajcie może więcej muzyki(o.s.t.r), wyjdźcie na tak zwane podwórko i się dotleńcie. Chodzi mi tu co średnio 2-3 post, w którym ktoś piszę jak uważam zbyt poważnie, no wg. mnie to Kozak, Heroic, Kebra666 i Spawn trzymają poziom, bo mają dystans do tego forum, czego brakuje innym.

Nie mówię tu o wszystkich, ale o większości.

Ja rozumiem, ktoś ma jakąś tam wyższą rangę, ale bez przesady żeby pisać jak jakiś wielki uczony. Pozdro 600, papa, zmywam się < ziuuum>.