a jak dla mnie zrobiło się strasznie cicho. Chodzi mi o hydepark.
Wyluzować
No to na luzz i spam ,ale i tak wg. nie na forum jest wszystko ok i nie ma co zmieniać ,a przede wszystkim zachowanie użytkowników. Każdy kreuje tutaj swoją nową osobowość, własne "ja" i na cholerę to zmieniać.
http://www.youtube.com/watch?v=t-tKjNgtBGA&feature=PlayList&p=9A52736FA4CE2F57&index=24
A JAK POWIEM, ZE OSTR TO KLOPSIK, TO NIKT MNIE NIE ZBIJE?
to sklamiesz, ale nikt Cie nie zlinczuje
to sklamiesz, ale nikt Cie nie zlinczuje
HAHAHAHAHAHA to się zacznie
HAHAHAHAHAHA to się zacznie
ze niby co ?
@Up
Przegadywanie się kto ma rację i kłótnia na temat gustów muzycznych...
Ostatnio zasłuchuje się w hip-hop, przez brata. I muszę powiedzieć, że Ostry do mnie przemawia, ma super przekaz.
Znawcą nie jestem, ale też nie żółtodziób, po prostu taki se ludzik ze mnie. : )
Okej misiaki. Nie żebym to ja tutaj wprowadzał taką grobową atmosferę - ale tutaj nie róbmy aż takiego offtopu. Możecie sobie tutaj pogadać o swoim zachowaniu, ogólnie o tym co się na forum dzieje ale OSTR to lekkie przegięcie Macie Karczmę, tam możecie się kłócić ile dusza zapragnie.
(tak, jestem starym, zgryźliwym zgredem który na nic Wam nie pozwala )
@UpPrzegadywanie się kto ma rację i kłótnia na temat gustów muzycznych...
przeciez powiedzialem, ze nikt go za to nie zlinczuje, o gustach sie nie dyskutuje.
@UP: Właśnie Jedni lubią hh, jedni rock a jeszcze inni disco-polo
Masz swoje zdanie to zatrzymaj je dla siebie - tej wersji się trzymam :]
Mogę jedynie pogratulować prawdziwym hardcore'om od telefonu na lekcji ^^
Masz swoje zdanie to zatrzymaj je dla siebie - tej wersji się trzymam :]
czyli nic w zyciu nie osiagniesz ; )
czyli nic w zyciu nie osiagniesz ; )
@UP: Nie, jeśli nie myślę tylko o sobie A myślę tylko o sobie i słucham rock'a i jeśli go skrytykujesz to i tak to do mnie nie trafi.
A mydło do ciebie trafia?
taki mały nie winny spam
taki mały nie winny spam
Niestety tak. Wiadomo przez "co".
kto sie osmielil zamknac !? a w sumie mi to tito bo ja moge pisac ;d
[color="#006400"/ bo jesteś hardcorem - Cree]
Żeby nie było tekstów " A nie mówiłem, że wróci? Tak musiało być" powiem, że odwiedzam forum nie logując się co 2+ dni i z tego co zaobserwowałem, to jakaś dziwna atmosfera tu panuje.Dajcie trochę na luz, bo atmosfera panuje tu na granicy. Proponuję wam założyć jakiś dział taki dla odreagowania, a nie... Karczma jest, ale to to jakoś w sumie nie wypaliło. Nie wiem, słuchajcie może więcej muzyki(o.s.t.r), wyjdźcie na tak zwane podwórko i się dotleńcie. Chodzi mi tu co średnio 2-3 post, w którym ktoś piszę jak uważam zbyt poważnie, no wg. mnie to Kozak, Heroic, Kebra666 i Spawn trzymają poziom, bo mają dystans do tego forum, czego brakuje innym.
Nie mówię tu o wszystkich, ale o większości.
Ja rozumiem, ktoś ma jakąś tam wyższą rangę, ale bez przesady żeby pisać jak jakiś wielki uczony. Pozdro 600, papa, zmywam się < ziuuum>.