Wymarzona postać

Ja mam parę.. Wszystkie to ninje z Naruto z różnych wiosek :D

Naruto Uzumaki of the Leaf

Passive :

Rage Seal Inside Heart

Gdy poziom zdrowia spada poniżej 75% max życia, Naruto przybiera formę dwóch ogonów, zwiększając szybkość ataku i ruchu o 10%.

Gdy poziom zdrowia spada poniżej 50% max życia, Naruto przybiera formę pięciu ogonów, zwiększając kradzież życia o 10% oraz szybkość ruchu i ataku o 15%

Gdy poziom zdrowia spada poniżej 25% max życia, Naruto przybiera finałową formę dziewięciu ogonów, dzieję się to podczas wybuchu, zadającego w jednej chwili 100/150/200 true damage wszystkim dookoła. Dodatkowo Naruto ma wtedy zwiększoną kradzież życia o 15%, obrażenia o 10/15/20 i szybkość ruchu i ataku o 20%. (Wybuch może powstać tylko raz. Resetuje się po śmierci Naruto)

Dodatkowo jako ninja Naruto posiada chakrę zastępującą manę, która będzie potrzebna do użycia umiejętności. Nie jest ona odnawialna i zdobyć da isę ją tylko przy użyciu skilla W. Max zasób : 100

Q :

Rasengan

Naruto przez 3 sekundy, lub do ponownego urzycia będzie stał i przygotowywał Rasengan. Po zakończeniu przygotowywań szarżuje w przód i powoduje wyuch w miejscu w którym się zatrzyma, zadający 60/80/100/120/140 (+0.5 AD) obrażeń fizycznych i odpychający trafionych wrogów. Im dłużej naruto będzie przygotowywał Rasengan, tym dalej zaszarżuje i tym większe obrażenia zada aż do maksymalnych 200%.

Cooldown : 15 sekund Koszt : 20 chakry

Rasengan Mega Barrage

Jeśli Naruto posiada aktywnego klona i zacznie przygotowywać Rasengan, to jego klon także zacznie przygotowywać swój rasengan Z MIEJSCA SWOJEGO OBECNEGO POŁOŻENIA i zaszarżuje w tym samym kierunku co naruto po 2 sekundach (bez możliwość wcześniejszej aktywacji) i zada 30/40/50/60/70 (+0.25AD) obrażeń fizycznych nie odpychając wrogów.

Koszt : 30 chakry

W :

Chakra Renewal

Naruto medytuje w miejscu regenerując 3/4/5/6/7 chakry na sekundę aż do przerwania.

Cooldown : 21/19/17/15/13 sekund

Double Chakra Meditation

Jeśli Naruto posiada aktywnego klona i zacznie medytować to klon wybuchnie przywracając Naruto 15/20/25/30/35 chakry od razu i zadając 100/125/150/175/200 (+0.5AD) obrażeń fizycznych w miejscu wybuchu. Ilość przywróconej chakry nie jest podwajana w przypadku posiadania dwóch klonów.

Cooldown : 21/19/17/15/13 sekund

E :

Shadow Clone Jutsu

Naruto skupia się i po 2 sekundach przywołuje klona, który zadaje 25/30/35/40/45 % obrażeń przy ataku. Klon pokazuje identyczną ilość życia co Naruto, ale ginie po 5 uderzeniach od miniona lub 1 uderzeniu wrogiego bohatera. Przy śmierci, klon uwalnia chakrę zadając 50/70/90/110/130 (+0.33 AD) obrażeń fizycznych zabójcy i przywracając 10/12/15/18/20 chakry. Naruto może mieć max 2 klony.

Cooldown : 25/24/23/22/21 sekund Koszt : 30 chakry

Shadow Clone Substitution Jutsu

Podczas posiadania 2 klonów, Naruto zamiast przywołać kolejnego, to zamieni się miejscem z losowo wybranym klonem.

Cooldown : 10/9/8/7/6 sekund Koszt : 20 chakry

R :

Wind Style : Rasen Shuriken

Naruto zamienia swoją następną zdolność Rasengan w Rasen Shuriken. Zasięg szarżowania zwiększa się dwukrotnie a obrażenia o 70/125/175 (+0.33 AD). Z miejsca wybuchu Rasen Shuriken zostaje rzucony w przód, zabierając ze sobą trafionych przeciwników przez 1/1.5/2 sek i nie dając im się ruszyć, a także zadając 10/20/30 (+0.1 AD) co 0.5 sek.

Wind Style : Shadow Clone Rasen Shuriken

Gdy Naruto posiada jakieś aktywny klony, to przy użyciu Rasen Shuriken, pojawią się obok niego i przygotują dwa shurikeny (jeden z prawej, drugi z lewej ręki). Spowoduje to zadanie o 25% większych obrażeń za każdego klona przygotowującego Rasen Shuriken oraz zwiększy obszar wybuchu i lotu shurikenó o połowę za każdego klona.

xD trochę przekombinowane i trudne do ogarnięcia, ale taka jest właśnie MOJA wymarzona postać...

A jeśli chodzi o bekowe postaci to :

Lol the Troll

Pasyw :

Wkurwianie

Postać nie może pomagać sojusznikom i ciągle dobija wszystko co nasz sojusznik chce zniszczyć/zabić

Q :

Wkurwianie Junglera

Postać automatycznie zabije jakiegokolwiek stwora z dżungli, którego prawie zabił sprzymierzony jungler.

Wymaganie i koszt : kłótnia z junglerem/flamienie junglera

W :

Feedowanie

Lol zginie i da 300 golda wrogiemu bohaterowi (preferowany cel : ADC)

Wymaganie i koszt : noobienie

E :

AFK

Postać nie będzie mogła się ruszyć przez 10 sekund

Wymaganie i koszt : mama w domu

R :

ULTIMATE FEED OF FEEDING FEEDER WHO FEEDS FED ENEMY TEAM

Lol zabija cały swój team i przekazuje gold na cele harytatywne (preferowny cel, który dostanie kase : wrogi ADC)

R :Wind Style : Rasen ShurikenNaruto zamienia swoją następną zdolność Rasengan w Rasen Shuriken. Zasięg szarżowania zwiększa się dwukrotnie a obrażenia o 70/125/175 (+0.33 AD). Z miejsca wybuchu Rasen Shuriken zostaje rzucony w przód, zabierając ze sobą trafionych przeciwników przez 1/1.5/2 sek i nie dając im się ruszyć, a także zadając 10/20/30 (+0.1 AD) co 0.5 sek.Wind Style : Shadow Clone Rasen ShurikenGdy Naruto posiada jakieś aktywny klony, to przy użyciu Rasen Shuriken, pojawią się obok niego i przygotują dwa shurikeny (jeden z prawej, drugi z lewej ręki). Spowoduje to zadanie o 25% większych obrażeń za każdego klona przygotowującego Rasen Shuriken oraz zwiększy obszar wybuchu i lotu shurikenó o połowę za każdego klona.

Tylko jeśli nie rzuca tym Rasen Shurikenem to sam musi dostać jakiś DMG.

A skoro tak to dodam Naruto z późniejszej mangi.

Naruto Kurama Mode Naruto posiada 1000 chakry

Pasyw - Kurama Soul - Co 5 atak Naruto przywoła Kuramę, który zregeneruję chakrę na podstawie zadanych obrażeń.

Q - Bijuu Speed - Kurama zwiększa szybkość Naruto o 10/20/30/40/50% Koszt 100 chakry CD 10 sec

W - Planetary Rasengan - Naruto tworzy Planetarnego Rasengana zadającego 90/100/110/120/130 + 0.75 AP. Naruto nie biegnie z tym Rasenganem tylko wyciąga rękę. Koszt 250 chakry CD 5 sec

E - Kurama Mode - Naruto przechodzi w tryb Kuramy zwiększając swoją szybkość o 10/20/30/40/50 % i DMG o 10/20/30/40/50. Trwa 20 sec. Umożliwia wyprowadzenie innego ulti. Koszt 0 chakry CD 20/18/16/14/12

R - Senpou Chou Oodama Rasen Shuriken Tarengan - Naruto tworzy dziesięć klonów każdy robi Rasen Shurikena i rzuca w przeciwnika (pole użycia tego skilla jest zaznaczone jak u Luciana tylko jest większa szerokość) 1 zadaje 100/150/200 + 1.5 AP w sumie zadaje 1000/1500/2000 magicznych DMG. Koszt 750 chakry CD 150 sec

Bijuudama - Skill dostępny kiedy Naruto jest w Kurama Mode. Naruto ładuje Bijuudame przez 5 sec zwiększając DMG, zasięg lotu i wybuchu, po pełnym załadowaniu zadaje 500/1000/1500 + 1 AP true DMG. Koszt 750 chakry CD 150 sec

Fakt, że trochę OP ale zrobię chyba jeszcze Naruto z obecnej fazy mangi.

Moja wymarzona postać to Kin- Bezwględny zabójca

Pasyw :krew aż do śmierci Gdy kin uderzy przeciwnika podstawowym uderzeniem przeciwnik będzie krwawić, nieuchronne obrażenia (50 przez 5 sec ) + poziom bohatera ponadto nie ma many .

Q) Zniszczę cię zanim mnie zauważysz

Kin robi się niewidzialny na 2/3/4/5/6 sec, jeśli podczas niewidzialności uderzy przeciwnika staję sie widzialny i zadaje 60/100/160/200/260 . (+ ad 0,2 )

W) Berseker

Kin dostaje furii, potrafii rzucać sztyletami i jego następne 3 ataki będą atakami śmiertenymi dzięki czemu będzie zadawał 3%/4%/5%/6%/7% maks. hp przeciwnika

E) Uważaj, rzucam

Kin rzuca sztyletami , które zadają 60/100/160/200/260 i powracają do niego spowalniająć przecwinków ponadto rzut sztyletem możę (musi) odbić się do przecwinika lecz zada o 10 % mniej hp droga powrotna obejmie te same cele co poprzednio nie zadawająć dmg (+ ad 0,2)

R) Cios w plecy

Kin teleportuje się zza przeciwnika i go ogłusza na 1,5 sec , zadaje 150/300/450 (+0,2 ad)

Mocno OP ? xd

Moja wymażona postać to dwugłowy smok , atakowałby pożarciem , pazurami bólu , oddechem piekła i jej ulti to rozdowjenie tworzy klona który atakuje z taką samą mocą i tymi samymi umiejętnościami przez 9 sekund co orginał

hahahah a shaco ? ult ? haha ?

mod_ico.png
Tym razem ci się upiekło, ale następnym razem pisz zdecydowanie więcej, bo będzie warn. ~n4z

Moja wymarzona postać to teleporter nazwa Teleo.

Q Teleportuje siebie, albo sojusznika w wybrane miejsce mające zasięg umiejętności.

w Przenosi wybraną jednostkę do innego wymiaru (może to być sojusznik albo wróg) ta ani nie może się poruszać, ani używać umiejętności.

e Teleporter Ma ma możliwość przeniesienia się w każde miejsce na mapie.

R Tworzy wokół obszaru otwarte teleportery gdy przeciwnik wejdzie na nie zadają obrażenia oraz unieruchamiają cel.

Pasywka skraca czarów przywoływacza flash oraz teleport o 15%, sojusznicy dostają 5 pkt armora i 5 pkt szybkości.

Wdziałbym go w roli supporta na dolnej ścieżce.

Miałem przejrzeć temat i wywalić spamposty robione dla śmiechu jako pierwszą rzecz tutaj.

Jeśli chodzi o drugą... wiecie, temat jest fajny - można wymyślić coś ciekawego, skomentować, dać ujście swojej fantazji - super. Ale nie w momencie, kiedy ktoś zamierza pisać jakieś bzdury - powyżej mamy przykład, gdzie jeden kit wygląda całkiem normalnie, a drugi to typowy spamowy debilizm (w jednym poście). Dlatego też lepiej byłoby pisać na temat (albo tworząc coś nowego sensownego, albo komentując więcej niż kilkoma losowymi słowami), albo nie pisać w ogóle - niech to trzyma jakiś poziom.

@DeimonD - ojjj, strasznie dziwny kit. Teleportowanie sojusznika byłoby irytujące samo w sobie (zwłaszcza dla sojusznika, który nie wiedziałby czemu nagle troll rzuca go między wrogów), jak bardzo irytujący jest teleport na całą mapę pokazywał stary TF (którego banowano chyba częściej niż Kassadina), do tego darmowa zhonya oraz w praktyce box Thresha. Trochę niespójne i złożone ze zbyt wielu mocnych rzeczy.

Resztę skomentuję jak będę mieć wenę.

N4 dota pokazuje można stworzyć teleportera, są postacie co przenoszą sojuszników. WIem wiem lol i dota 2 to inna gra jednak tak naprawdę te dwie gry czerpią od siebie pełnymi garściami. Tylko teleportowanie sojusznika nie na całą mapę tylko w obszarze skila nawet taki zasięg jak ma ORi starczyłby. Też to by był support więc wytrzymały by nie był jakby sam się przenosił. Otwarte teleporty wokół postaci by były widoczne więc uniknąć ich by się dało :)

Na początku by na pewno bana dostawał, bo by nie umieli grać przeciwko niemu. Jednak pomarzyć można - następna postać to nie moja wymarzona, bo support :)

Raczej byłby banowany z powodu trolli, którzy uznaliby za strasznie zabawne przerzucanie ledwo żywego sojusznika prosto na wroga. Poza tym to nie zmienia faktu, że teleportowanie się w dowolny punkt na mapie (E) jest czymś toksycznym i prostym do nadużycia - popatrz na to, że ult TFa polega w większości właśnie na tym efekcie (nikt chyba mi nie wmówi, że większość ultów TFem robi żeby zobaczyć wroga bez zamiaru teleportowania się?). Podobnie unieruchomienie sojusznika lub wroga - prawie jakbyś popatrzył na ulta Lissandry. U ciebie to dwa zwykłe skille, w grze - to są dwa ulty (nawet jeśli zasada działania jest nieco inna). Dlatego uważam kit zaproponowany przez ciebie za przeładowany - zbyt dużo utility jak na jedną postać. Zwłaszcza, że LoL coraz bardziej przesuwa się w stronę gry, gdzie champy zależą bardziej od skillshotów niż od point'n'click.

Dlatego właśnie brakuje mi postaci polegającej na point click niż jak najszybszym wypluciu ze skila.

Ja takiego Teemo bym zobaczył:

Pasywka: Teemo zyskuje 50% więcej attack speeda z przedmiotów.

Q: Blind Dart
Pasywnie: Auto ataki Teemo oślepiają przeciwnych championów oraz duże creepy w jungli na 1/1.25/1.5/1.75/2 sekund. Efekt ten nie może dotknąć tego samego celu przez 10/9.5/9/8.5/8 sekund
Użycie: Teemo strzela strzałką ze specjalną, paraliżującą trucizną która zadaje 80/130/180/230/280 (+0.7 AP) obrażeń magicznych pierwszemu trafionemu celowi, oraz spowalnia go o 95% na 1/1.1/1.2/1.3/1.5 sekundy (efekt spowolnienia maleje wraz z czasem trwania spella). 10/9/8/7/6 sekund cooldownu / 50/60/70/80/90 kosztu many. Spell to bardzo szybko lecący skillshot atakujący pierwszy napotkany cel.

W: Swift Scout
Pasywnie: Teemo zwiększa swoją prędkość ruchu o 5/10/15/20/25% gdy jest Out of Combat (nie zadał, ani nie otrzymał obrażeń przez 6 sekund. Zadawanie obrażeń strukturą [Wierzą, nexusowi i inhibitorom] nie wyłącza tej pasywki [nie nakłada efektu On Combat])
Uzycie: Teemo błyskawicznie doskakuje na bliską odległość w kierunku myszy (dokładnie na taką jak E Riven), a efekt pasywny zostaje nałożony na okres 3 sekund ignorując bycie On Combat). CD: 10/9/8/7/6 Brak kosztów many.

E: Poison Expert
Pasywnie: Podstawowe ataki Teemo zadają dodatkowe 10/20/30/40/50 (+ 0.3 AP). Dodatkowo jego AA oraz Blind Dart nakładają na 4 sekundy truciznę która zadaje 2/4/6/8/10 (0.05) co sekundę. Efekt stackuje się do 5 razy. Blind Dart nakłada 2 ładunki trucizny, natomiast Auto Ataki jeden.|
Uzycie: Teemo stawia w wybranym miejscu niewidzialną minę, która zostaje na mapie przez 2 minuty. Zadaje ona 50/100/150/200/250 (0.7 AP). obrażeń magicznych bohaterom oraz ogłusza ich na jedną sekundę. Wrogi bohater nie może być ogłuszony przez miny więcej niż raz na 5 sekund. Przeciwne creepy oraz neutralne stwory otrzymują te obrażenia rozłożone w czasie 4 sekund i są spowolnione o 50% w trakcie trwania efektu. Min nie można stawiać obok siebie w odległości 500 jednostek. CD: 16/15/14/13/12 sekund. Koszty many 60/70/80/90/100. Miny uzbrajają się w sekundę.

R: Scouting
Pasywnie: Teemo staje się niewidzialny jeżeli stoi bez ruchu 3 sekundy. Recall, otrzymanie lub zadanie obrażeń oraz poruszenie się sprawia, że Teemo staje się widzialny.
Użycie: Po dwóch sekundach (lub od razu, jeżeli jest Out of Combat lub pod działaniem pasywnej umiejętności ulta) Teemo staje się niewidzialny na 6/8/10 sekund. Wykrywa on ukryte (a na ostatnim poziomie ulta także niewidzialne) jednostki w okolicy 1000/1500/2000 jednostek. Ponowne użycie ultimate spella na przeciwniku (w odległości 500 jednostek), oznacza go, zwiększając wszystkie obrażenia zadawane przez Teemo w ten cel o 20% na 3 sekundy. Po ponownym użyciu lub zadaniu obrażeń Teemo staje się z powrotem widzialny. CD: 130/110/90 sekund Koszt Many: 150 na każdym poziomie.

Co myślicie o takim reworku? Jak widać, każdy spell ma pasyw, taki był mój zamysł, by szczur się wyróżniał. Ultimate bardziej teraz pasuję do jego lore (cichy zwiadowca), nie jest on już tak irytujący ze względu na wszędobylskie grzyby, zostały one także osłabione tak, by nie kumulowały się z maską (tzn. nie zabijały przeciwnego ADC w late na dwa szrumy). Co o tym myślicie? Lepszy od takiego Teemo jaki jest teraz? :D

Pomysł całkiem ciekawy, ale pasywka jest, wg. mnie, trochę zła. Sam nie wiem na co ja bym zmienił. Aktywna część ulta bardzo mi Rengara przypomina, a co do skoku z W, to Teemo musiałby dostać VU, bo nie wyobrażam sobie takiej skocznej baryłki (nie wiem jak dokładnie nazwać model Teemo :P).

Ja takiego Teemo bym zobaczył:Pasywka: Teemo zyskuje 50% więcej attack speeda z przedmiotów.Q: Blind DartPasywnie: Auto ataki Teemo oślepiają przeciwnych championów oraz duże creepy w jungli na 1/1.25/1.5/1.75/2 sekund. Efekt ten nie może dotknąć tego samego celu przez 10/9.5/9/8.5/8 sekundUżycie: Teemo strzela strzałką ze specjalną, paraliżującą trucizną która zadaje 80/130/180/230/280 (+0.7 AP) obrażeń magicznych pierwszemu trafionemu celowi, oraz spowalnia go o 95% na 1/1.1/1.2/1.3/1.5 sekundy (efekt spowolnienia maleje wraz z czasem trwania spella). 10/9/8/7/6 sekund cooldownu / 50/60/70/80/90 kosztu many. Spell to bardzo szybko lecący skillshot atakujący pierwszy napotkany cel.W: Swift ScoutPasywnie: Teemo zwiększa swoją prędkość ruchu o 5/10/15/20/25% gdy jest Out of Combat (nie zadał, ani nie otrzymał obrażeń przez 6 sekund. Zadawanie obrażeń strukturą [Wierzą, nexusowi i inhibitorom] nie wyłącza tej pasywki [nie nakłada efektu On Combat])Uzycie: Teemo błyskawicznie doskakuje na bliską odległość w kierunku myszy (dokładnie na taką jak E Riven), a efekt pasywny zostaje nałożony na okres 3 sekund ignorując bycie On Combat). CD: 10/9/8/7/6 Brak kosztów many.E: Poison ExpertPasywnie: Podstawowe ataki Teemo zadają dodatkowe 10/20/30/40/50 (+ 0.3 AP). Dodatkowo jego AA oraz Blind Dart nakładają na 4 sekundy truciznę która zadaje 2/4/6/8/10 (0.05) co sekundę. Efekt stackuje się do 5 razy. Blind Dart nakłada 2 ładunki trucizny, natomiast Auto Ataki jeden.|Uzycie: Teemo stawia w wybranym miejscu niewidzialną minę, która zostaje na mapie przez 2 minuty. Zadaje ona 50/100/150/200/250 (0.7 AP). obrażeń magicznych bohaterom oraz ogłusza ich na jedną sekundę. Wrogi bohater nie może być ogłuszony przez miny więcej niż raz na 5 sekund. Przeciwne creepy oraz neutralne stwory otrzymują te obrażenia rozłożone w czasie 4 sekund i są spowolnione o 50% w trakcie trwania efektu. Min nie można stawiać obok siebie w odległości 500 jednostek. CD: 16/15/14/13/12 sekund. Koszty many 60/70/80/90/100. Miny uzbrajają się w sekundę.R: ScoutingPasywnie: Teemo staje się niewidzialny jeżeli stoi bez ruchu 3 sekundy. Recall, otrzymanie lub zadanie obrażeń oraz poruszenie się sprawia, że Teemo staje się widzialny.Użycie: Po dwóch sekundach (lub od razu, jeżeli jest Out of Combat lub pod działaniem pasywnej umiejętności ulta) Teemo staje się niewidzialny na 6/8/10 sekund. Wykrywa on ukryte (a na ostatnim poziomie ulta także niewidzialne) jednostki w okolicy 1000/1500/2000 jednostek. Ponowne użycie ultimate spella na przeciwniku (w odległości 500 jednostek), oznacza go, zwiększając wszystkie obrażenia zadawane przez Teemo w ten cel o 20% na 3 sekundy. Po ponownym użyciu lub zadaniu obrażeń Teemo staje się z powrotem widzialny. CD: 130/110/90 sekund Koszt Many: 150 na każdym poziomie.Co myślicie o takim reworku? Jak widać, każdy spell ma pasyw, taki był mój zamysł, by szczur się wyróżniał. Ultimate bardziej teraz pasuję do jego lore (cichy zwiadowca), nie jest on już tak irytujący ze względu na wszędobylskie grzyby, zostały one także osłabione tak, by nie kumulowały się z maską (tzn. nie zabijały przeciwnego ADC w late na dwa szrumy). Co o tym myślicie? Lepszy od takiego Teemo jaki jest teraz? Jak dla mnie przesadzone ;p ale z Q

Shirden - Bezwzględny Zabójca (wiem wiem dodałem go wcześniej, ale teraz jest zupełnie inny)

Wygląd

Historia: Shirden służył na dworze poprzedniego króla Noxus. Zabijał tych, których król nienawidził, albo po prostu nie chciał w swoim królestwie. On robił to tylko z jednego powodu: pieniądze. Ale podczas jednego zlecenia mężczyzna, którego miał zabić zaproponował mu dwa razy tyle ile zarobił podczas wypełniania zleceń króla. Zgodził się. Shirden zamordował go w sali tronowej w czasie udzielania audiencji. Po zrobieniu tego 3 dni i 3 noce musiał uciekać przed armią królewską. Uciekł do Frejlordu. Na pewnym wąskim moście, a raczej na jego końcu spotkał wojownika, barbarzyńcę, który w jednej ręce trzymał dwuręczny miecz. Ten zauważywszy całą królewską armię Noxus. Kazał jemu uciekać. Shirden dowiedział się, że ten barbarzyńca na imię miał Tryndamere. Dopiero rok później dowiedział się, że udało mu się pokonać całą armię. Zdziwił się, że jeden człowiek pokonał całą królewską armię Noxus liczącą 5 tysięcy wojowników. Od tego czasu Shirden błąkał się po świecie. (Teraz oczywiście zakończenie większości historii postaci w lolu). Pewnego razu dowiedział się o miejscu gdzie najsilniejsi mogą się zmierzyć w walce, ruszył tam z nadzieją, że spotka tam Tryndamera. To miejsce nazywało się Fields of Justice.

"Zabić, nieważne gdzie, kiedy, ani za jaką cenę. Ważne żeby zabić." - Shirden

Jego skille nic nie kosztują.

Uzbrojenie: miecz trzymany jak sztylet oraz stalowa rękawica z trzema ostrzami

Skille:

Pasyw - Bezwzględny Zabójca - Shirden zadaje większe obrażenia kiedy atakuje od tyłu. Każdy skill dostaję bonus 20% do obrażeń jeśli jego użycie przerywa niewidzialność.

Q - Ukrycie - Shirden staje się niewidzialny na 6/7/8/9/10 sec. CD: 20 sec

W - Rękawica Zabójcy - Pasywnie: co 5 atak Shirdena jest trafieniem krytycznym, ale spowolnionym o 60%. Wywołuje krwawienie zadające 50 magic DMG.

Aktywnie: Shirden wykonuje uderzenie pięścią, które odrzuca przeciwnika na 150 jednostek i spowalnia go o 50% na 3 sec, wywołuje głębokie rany. Jeśli cel trafi na przeszkodę zostaje ogłuszony na 1 sec. Pasywka działa jak skill jest na CD. CD: 15 sec

E - Cięcie Zabójcy - Shirden wykonuje 2 cięcia mieczem pierwsze zadaje 80/90/100/110/120 + podstawowy atak obrażeń fizycznych, a drugie 150 + 0,5 AP DMG magicznych. CD: 5 sec

R - Śmiertelne Combo - Shirden biegnie w kierunku celu jeśli trafi na bohatera zaczyna swoje combo wykonuje 2 cięcia mieczem (1 cięcie E (DMG zależny od poziomu E) następnie uderza 1 razy pięścią (DMG z pasywa W krwawienie zadaje obrażenia natychmiast) wyrzucając cel w powietrze, a on rzuca w niego mieczem zadając 150 + 0.25AD + 0.5AP obrażeń fizycznych. Jeśli nie trafi w cel CD zmniejsza się o połowę. CD: 100 sec

I co myślicie ? jego historia ? oraz jak bardzo OP ? czy znośny ?

Stary słuchaj Shidren (czy jak mu tam) spoko champ tylko ten ult musi być znerfiony

2 cięcia mieczem i 1 wybijające uderzenie rękawicą + cięcie E i jest Git !

Jungler używający peta (Jak Wildsoul w HoN'ie)

Postać bez many zadająca 270 mieszanego dmg z niezłymi przelicznikami 1.0AD i 0.5AP z 5sec CD nie licząc redukcji, która zmniejszy to do 3 sekund? Niewidka na 10 sekund? Knockback z możliwym stunem? Ult, który przy takiej liczbie akcji będzie musiał dawać stuna na minimum 2 sekundy, nie dający kary za spudłowanie (wręcz przeciwnie!) i zadający tonę obrażeń? Litości... ten kit ani się wyjątkowo kupy nie trzyma (niewidka+dash na ulcie+knockback+spamowalny hi-dmg skill?), ani nie jest zbalansowany...

Witam wszystkich napalonych na LoLa . Stworzyłem ten temat w związku o ,,waszą " postać . Jak by wyglądała jakie skille by miała i czym by atakowała. Np moja postać była by Hellboyem z dwoma siekierami . A jakie są wasze propozycje :D ???