Witam, tak jak w temacie wymienię GW2 + HoT + PoF za WoW Battlechest (klucz). Konto posiada maila zrobionego tylko pod tą grę, dlatego razem z kontem przekazuje maila. Wymieniam, ponieważ gra nie przypadła mi do gustu. Jestem drugim posiadaczem konta. Dodatkowym powodem dla którego chcę wymienić ów konto po taniości jest fakt że gra chodzi mi w 30 FPS`ach, a co za tym idzie PvP i rajdy raczej odpadają, dlatego też nie chcę nawet tracić czasu na grę.
Wymienię GW 2 + HoT + PoF
moge zaoferowac konto do gta V i cs go
Jak już napisałem, interesuję mnie tylko i wyłącznie batllechest do WoW`a.
Skoro gw2 ci przycina to wowa chyba tym bardziej bedzie mulilo
Akurat WoW na full, działa bez problemu na 90 FPS`ach. Przyjmę w zamian również token.
wyślij jak możesz kod Api do tego konta na PW, jestem zainteresowany
Po pracy (koło 14/15) się tym zajmę i odezwę się do CB na PW.
#odświeżam
#odświeżam
Zmiana planów, przyjmę również doładowanie portfela steam za 50 PLN.
#odświeżam
Przepraszam za wprowadzenie w błąd, ale znajomy użyczył mi swojego konta STEAM, do przetestowania gry która mnie interesowała i jednak nie jest to to, czego szukałem. Dlatego wracamy do wymiany ów konta GW 2 za key do battlechesta WoW.
Ps. Znalazłem kluczyk za 8.99 euro, tj. 38.60 PLN.
konto battle net z wow + legion bez najnowszego dodadku (110 rouge, 100 shaman i dk 70 lvl)+ d3 z dodadkiem + dużo skinnówi herosów w hots + dużo kart w hs ?
Hmm… W sumie spoko, tylko czy jest jeszcze aktywne abo na tym koncie, bo to na tym mi najbardziej zależy, żeby nie czekać do 10 na wypłatę bo się nudzę.
no właśnie nie już chwile temu przestałem grać, ale kiedyś grałem sporo jest tam pełno moutów heriloomów itd
W takim wypadku jestem zmuszony podziękować, zależy mi tylko na abo., może w takim razie sprecyzuję.
Przyjmę również konto na którym jest wykupiony abonament przynajmniej do 10 tego miesiąca!!
Ps. @kilarskir625 Jeśli nikt chętny się nie znajdzie, odezwę się do Cb 10 xD
Jestem zainteresowana. Wysłałam PW
Temat do zamknięcia, najmocniej przepraszam wszystkich którzy stracili prze ze mnie czas, ale okazało się że nie pamiętam hasła do maila. Odzyskanie go wymaga daty założenia, a nie znam go, z kolei pierwszy właściciel go nie pamięta (konto nie posiada pomocniczego maila, ani też przypisanego urządzenia).