Ale zauważ, że do wszystkich sklepów naraz nie dostarczą więc w tej, w której u ciebie nie ma może za 3h będą.
Wyprzedaż w Biedronce (02.01.2015)
Napisalem ze pytalem managera i zamowione gry leza juz w magazynie biedronki od paru dni i czekaja na swoja kolej.
Dead Island + Sacred 2 achieved, uwielbiam promocje
Trzyszec kupiłeś już?
Sacred 2 niegrywalne. Kolor,blur i bug tak w skrocie. Lepiej zakupic pierwsza czesc.
U mnie jeszcze nie ma, też tak macie? W 3 biedronkach byłam.
Abraxus nie tylko u ciebie...
jeśli ktoś gdzieś na półce zobaczy rifta to niech zwróci uwagę czy to tylko sam klient czy są jeszcze jakieś dodatki. a jeśli są to jakie?
około 10 dopiero wykładali gry na stoiska
u mnie: far cry, dead island, WH40k dawn of war
zabrakło civ 4
Trzyszec kupiłeś już?
Tak kupilem, o godz 9. Nie bylo nikogo przy grach, tylko ja. Widac ze przebrane bo trafilem chyba ostatnie dead islands a np Euniversalis bylo chyba z 10
Szacowałem wydatki na ok 70zł
Moim celem było: borderlandsy, civ4, RIFT, i jeszcze 4 jakieś, już zapomniałem jakie ;_;
Po odwiedzeniu 5 biedronek udało się kupić...
uwaga
uwaga
proszę o cisze
NIC NULL ZERO
Ja chyba się jutro wybiorę bo pada i pada, a rowerkiem 10 km na deszcz mi się nie chcę. Jest nadzieja, że sacredzik 2 będzie(fan hns, a w to jeszcze nie zagrałem).
4 biedry w 1 były gry, sam syf dosłownie... tylko jedna gra w miarę była King's Bounty. Tak to ani fallout-a nie było nic dosłownie karton cały zapełniony ale np. 20x Singularity etc.
Ja kupilem Dead Island byla jeszcze 1 szt , Brinka tez byla jeszcze 1 oraz Majesty 1 czesc z 2 czescia i dodatkami wiec zakup udany
ja czekam na rifta tylko
U mnie Sacred 2 ,Dead island fallout byly i reszta shity xD
No to mnie się nieco poszczęściło, bo było nieco gier, ale albo już większość na których mi zależała rozsprzedane (9 rano 0.o) albo tylko część... Fallout'ów nie kupiłem, bo nie było, ale Dead Island trafiło
U mnie była bieda, same spongeboby i nic ciekawego, w 3 biedronce udało mi się wyrwać Majesty Antologia, i na tym poprzestałem :F
Ja wczoraj u siebie załatwiająć sprawy na mieście odwiedziłem 5 biedronek u siebie (Malbork) i w żadnej nie było Borderlandsa....
A widział ktoś w ogóle TDU 2? Bo w 3 Biedrach czaiłem i nigdzie nie widziałem.