Squk. zapomniales dodac, ze x360Pad do wszystkich innych gier z wyj. bijatyk.
Xbox czy Ps3
Jeśli zależy ci na niepłaceniu i graniu na Multi wybieraj PS3 , jeśli masz ochotę zniszczyć konsolę i ją przerobić wybieraj Xboxa. NA marginesie po co przerabiać teraz używane gry można zakupić straszne do 50 zł nowsze do 120 zł , u mnie w mieście są dwa sklepy z skupem używanych gier na PS3 Xboxa Ps2 Xboxa classic i tam kupuję od roku nigdy nie miałem problemów z tymi grami. Jedynie jak kupuje się takie jak BF3 trzeba dokupić za 20.99 klucz aby móc grać na swoim PSn gdyż przypisuje się klucz do konsoli ( tak jak na Orgini PC)
Reasumując ja mam ps3, miałem xboxa sprzedałem. Dla mnie PS3 ma lepsze gry chodzi o ekskluziwy Killzone Uncharted.
Tak więc jak dla mnie jest tylko jedna słuszna odpowiedz to ty musisz wybrać konsolę ty wiesz w co lubisz grać i czy chcesz płacić za internet (oczywiście Gold nie jest drogi to nie o to chodzi tutaj)
A i ps3 dostaje o wiele lepsze gry za posiadanie PSN + - coś typu Gold z Xboxa rok Plusa wynosi 120 zł i otrzymujesz co miesiąc grę na PS3 + Grę na PS Vita oraz Grę na PS4 jeśli posiadasz.
Tytuły są zacne nie zawsze trafiają w me gusta ale większość jest naprawdę dobra( nie sa to stare gry tytpu z przed 3-4 lat)
I jako że uwielbiam konsole z tym ze Xboxa troszeczkę mniej nie przerabiaj nie ma sensu. To nie lata gdzie kosztowały gry po 200 zł + i nie było tańszych
Teraz różne gry można dorwać bardzo tanio, BF4+Kay 110zł? Gta V z kluczekm 110zł?
to są grosze. A piractwo to dalej piractwo, jak dla mnie to nie ma sensu. Odwieczna walka porównując pady, interfejsy czy inne bzdety.
Ja posiadając PS3 od... 5lat? posiadam ok 20gier oraz wiele z nich pożyczałem z czego mam cały dysk zapełniony zainstalowanymi grami. Dopiero teraz gdy instalowałem ostatnio Gta V zabrakło mi miejsca i musiał usunąć 2-3gry.
Jeden powie, że Xbox. Drugi, że PS3. Jeśli ktoś gra całe życie np. na Xboxie to napewno będzie namawiał do kupienia Xboxa, a z graczem PS3 jest dokładnie to samo
Ja swojego PS3 nie przerabiałem, wszystkie gry kupiłem nowe, ale jeśli ktoś chcę, może zrobić sobie tego Xboxa i grać we wszystko za free, ale jak dla mnie to jest bez sensu. Ja lubię zbierać jakies edycję (ASC) (Uncharted) i inne.
Kwestia Twojego wyboru.
A na jaką konsole jest więcej RPG?
Więcej dobrych RPG, szczególnie tych japońskich, znajdziesz na PS3. Gry na PS3 wyglądają za zwyczaj trochę gorze, ponieważ w Ameryce programy te piszę się pod Xboxa. Co do grania za małe pieniądze: Nie polecam piracenia, są lepsze metody. Wystarczy że będziesz kupował, a potem odsprzedawał używki, pozwoli Ci to niskim kosztem (a jeżeli jesteś obeznany w cenach, nawet z zyskiem), grać w każdy tytuł, nie będąc jednocześnie zbanowanym w multi. Ponadto na ps3 multi jest darmowe, a xbox ma abonament, tak więc Tobie szczególnie polecam system od sony. Trzymaj linka, do według mnie najlepszej strony, której sam używam podczas wymiany grami.
Witam, chciałbym się dowiedzieć co lepsze Xbox czy Ps3 podajcie zalety i wady obu konsol i co się z nimi dzieje po przerobieniu. Z góry dziękuje za pomoc