Xbox czy Ps3

Squk. zapomniales dodac, ze x360Pad do wszystkich innych gier z wyj. bijatyk.

Jeśli zależy ci na niepłaceniu i graniu na Multi wybieraj PS3 , jeśli masz ochotę zniszczyć konsolę i ją przerobić wybieraj Xboxa. NA marginesie po co przerabiać teraz używane gry można zakupić straszne do 50 zł nowsze do 120 zł , u mnie w mieście są dwa sklepy z skupem używanych gier na PS3 Xboxa Ps2 Xboxa classic i tam kupuję od roku nigdy nie miałem problemów z tymi grami. Jedynie jak kupuje się takie jak BF3 trzeba dokupić za 20.99 klucz aby móc grać na swoim PSn gdyż przypisuje się klucz do konsoli ( tak jak na Orgini PC)

Reasumując ja mam ps3, miałem xboxa sprzedałem. Dla mnie PS3 ma lepsze gry chodzi o ekskluziwy Killzone Uncharted.

Tak więc jak dla mnie jest tylko jedna słuszna odpowiedz to ty musisz wybrać konsolę ty wiesz w co lubisz grać i czy chcesz płacić za internet (oczywiście Gold nie jest drogi to nie o to chodzi tutaj)

A i ps3 dostaje o wiele lepsze gry za posiadanie PSN + - coś typu Gold z Xboxa rok Plusa wynosi 120 zł i otrzymujesz co miesiąc grę na PS3 + Grę na PS Vita oraz Grę na PS4 jeśli posiadasz.

Tytuły są zacne nie zawsze trafiają w me gusta ale większość jest naprawdę dobra( nie sa to stare gry tytpu z przed 3-4 lat)

I jako że uwielbiam konsole z tym ze Xboxa troszeczkę mniej nie przerabiaj nie ma sensu. To nie lata gdzie kosztowały gry po 200 zł + i nie było tańszych ;)

Teraz różne gry można dorwać bardzo tanio, BF4+Kay 110zł? Gta V z kluczekm 110zł?

to są grosze. A piractwo to dalej piractwo, jak dla mnie to nie ma sensu. Odwieczna walka porównując pady, interfejsy czy inne bzdety.

Ja posiadając PS3 od... 5lat? posiadam ok 20gier oraz wiele z nich pożyczałem z czego mam cały dysk zapełniony zainstalowanymi grami. Dopiero teraz gdy instalowałem ostatnio Gta V zabrakło mi miejsca i musiał usunąć 2-3gry.

Jeden powie, że Xbox. Drugi, że PS3. Jeśli ktoś gra całe życie np. na Xboxie to napewno będzie namawiał do kupienia Xboxa, a z graczem PS3 jest dokładnie to samo :P

Ja swojego PS3 nie przerabiałem, wszystkie gry kupiłem nowe, ale jeśli ktoś chcę, może zrobić sobie tego Xboxa i grać we wszystko za free, ale jak dla mnie to jest bez sensu. Ja lubię zbierać jakies edycję (ASC) (Uncharted) i inne.

Kwestia Twojego wyboru.

A na jaką konsole jest więcej RPG?

Więcej dobrych RPG, szczególnie tych japońskich, znajdziesz na PS3. Gry na PS3 wyglądają za zwyczaj trochę gorze, ponieważ w Ameryce programy te piszę się pod Xboxa. Co do grania za małe pieniądze: Nie polecam piracenia, są lepsze metody. Wystarczy że będziesz kupował, a potem odsprzedawał używki, pozwoli Ci to niskim kosztem (a jeżeli jesteś obeznany w cenach, nawet z zyskiem), grać w każdy tytuł, nie będąc jednocześnie zbanowanym w multi. Ponadto na ps3 multi jest darmowe, a xbox ma abonament, tak więc Tobie szczególnie polecam system od sony. Trzymaj linka, do według mnie najlepszej strony, której sam używam podczas wymiany grami.

http://gametrade.pl/

Witam, chciałbym się dowiedzieć co lepsze Xbox czy Ps3 podajcie zalety i wady obu konsol i co się z nimi dzieje po przerobieniu. Z góry dziękuje za pomoc