Yu-gi-oh

Informacje odnośnie gry się nie pojawiły z tego co widzicie ...

Co nie znaczy ze data gry została przełożona ( Data powstania gry 2D jest taka sama )

Prace nad wersja 2D nadal się ciągną ...

Moim zdaniem gra powstanie pomiędzy 20-30 sierpnia, ( to tylko moje zdanie )

Wszyscy z niecierpliwieniem czekają na nowa grę Yu-Gi-Oh.

KaibaCorporation powinni wyjawić jakieś nowe informacje odnośnie gry w przeciągu tego, albo przyszłego tygodnia.

Dlaczego tak długo!?

- Nie wiadomo ... pozostaje czekać

@Zax454: Zawsze można spróbować znaleźć na innych stronach... ale pierwszej serii yu-gi-oh raczej nie uświadczysz. Yu-gi-oh... zaczynał się... chyba najpierw jako Magic and Wizards (albo coś w ten deseń, jeśli szukasz anime/mangi).

@Ela123: Napisali, że w sierpniu (nie mówili, którego).

Zniecierpliwieniem? hmmm... nie, jest wiele innych klientów do YGO, które mają co prawda mniejsze możliwości ale wystarczają.

Ps. Pogra ktoś na Byondzie? bo Dueling Network coś w głupa mnie robi (Maximum User limit) ;p.

a jeszcze mam pytanie czy jest jakaś gra z yugi, że walczysz z różnymi przeciwnikami i zdobywasz nowe karty za darmo? coś jak power of chaos tylko rózni przeciwnicy, pozdrawiam.

DN nie jest zły ale weś pod uwagę, ze gra ( Yugioh The Dawn Of New Era ) będzie miała dostępna ''wszystkie'' karty, ze wszystkich serii Yugioh.

Będzie wiele rożnych klas pojedynków, i będzie dostępna w wersji 2D,3D, i oczywiście wszystko darmowe :)

Na stronie twórców gry pokazują się informacje odnośnie gierki : http://www.kaibacorporation.tk/

( Oczywiście po ang. )

Nie myślcie sobie ze nie powstanie wszystko jest już ustalone, KaibaCorporation nie wycofają gry, gdyż wszystko jest prawie ukończone, nadal nie znana jest data gry, co nie oznacza ze nie powstanie, wiadomo tylko ze KaibaCorporation ( z nieznanych i ukrytych przyczyn ) przenieśli datę udostępnienia gry, z Lipca 2011r. Na sierpień 2011r.

Gra może ukazać się pod koniec miesiąca, albo nawet w pierwsze dni września, wystarczy tylko trochę poczekać :)

@zax454 - Poczekaj na Yugioh The Dawn Of New Era ( Nie wiem czy karty będzie się zdobywać, czy od razu na starcie wszystkie masz, nie wiadomo ...

ale wiele rożnych przeciwników znajdziesz, oczywiście wszystko darmowe )

@Pattrick - Za dużo ludzi gra na DN, dla tego nie możesz się zalogować, gra cie nie okantuje, chociaż niektóre mogą :)

Dowiedział się wiele nowych informacji odnośnie gry, Yugioh The Dawn Of New Era.

Juz pol dnia tłumacze, i sadze ze jutro popołudniu zagości u was wiele nowych informacji ;)

PS : prosze o cierpliwosc :)

warn_ico.png
Złamanie podpunktu 2.8. - crracked

Zakładam ten temat ponieważ niedawno dowiedzialem się że jest taka gra jak Yu-gi-oh online. I chciałbym znac opinie o niej jak również czy tak gra jest P2p czy F2p czy inna. i o co mniej więcej w niej chodzi.