Załoze z kims

@Mrozur

Znoobiony metinczykowy mod chce się zemścić na portalu? Ciekawe...Ciekawe.

@Topic

Nie będę reklamował innych stron ale macie 1/10000 szans, że wam się to uda.

Mam wymieniać?

------24.pl

---rpg.pl

mmorpg.org.pl

---vault.pl

Lipa nie macie szans.

Wiesz kolego @UP jest cos takiego jak chęci i zapał do pracy. A po drugie może takie wyzwiska załatwcie sobie na pw.

@MrozurZnoobiony metinczykowy mod chce się zemścić na portalu? Ciekawe...Ciekawe.@TopicNie będę reklamował innych stron ale macie 1/10000 szans, że wam się to uda.Mam wymieniać?------24.pl---rpg.plmmorpg.org.pl---vault.plLipa nie macie szans.

Widać że rodzice nie wychowali.

Zycze powodzenia. Nie dziwcie sie, ze odrazu dostajecie negatywne odpowiedzi skoro piszecie takie cos na innej stronce o MMO ( nie, nie kontynuuje "wara", tylko poprostu zwracam na to uwage ). Mam nadzieje, ze wasz zapal przyniesie pozytywne efekty.

Chcę zwrócić uwagę autorom, że takie a nie inne odpowiedzi to nic dziwnego. Jeśli potrzebujecie supportu kogoś obeznanego w tych dziedzinach, to lepiej byłoby zapytać na jakimś forum dyskusyjnym o tematyce webmasteringu, chociaż sam nie jestem pewny, czy to aby na pewno dobry pomysł, bo bądź co bądź... Rimejk ma nieco racji.

Ludzie, po co tu się kłócić. Panowie chcą mieć serwis, to niech sobie zrobią. Nauczą się może kilku rzeczy np. żeby nie rekrutować do serwisu mmorpg na stronie konkurencyjnej.

Dobrze jest też obserwować rynek, jakiego typu strony są teraz szukane, a jakie nie.

Ludzie, po co tu się kłócić. Panowie chcą mieć serwis, to niech sobie zrobią. Nauczą się może kilku rzeczy np. żeby nie rekrutować do serwisu mmorpg na stronie konkurencyjnej.

Właśnie, dajcie im już spokój. Chcą zrobić stronę - niech zrobią. Szukają, ludzi tutaj, bo jest chyba kilku ludzi na stanowisko redaktora, którym nie udało się tutaj dostać.

A tutaj macie forum poświęcone programowaniu pewnie znajdziecie tam jakiegoś webmastera: KLIK.

Witam

Załoze z kims forum/strone o grach mmo !

Tylko ludzie powazni którzy chcą wykonać (ciekawego)

GG: 13748401