Zapraszam na streamy (Guild Wars 2, World of Warcraft itp)

Zapraszam na stream: twitch.tv/XarGM

JEST PROGRES :muscle: Pierwszy klucz +25 zrobiony w czasie :fire:

Jest 3100 ratingu Disci Priestem. Idziemy po 3200! :muscle:

AD+25 ZROBIONY :muscle: YAZMA POKONANA :fire:

Cześć X4RG od dłuższego czasu przyglądam się twojej grze i musiałem poczynić pewne kroki czyli zgłosiłem cie do obsługi battle net w sprawie o podejrzenie używania niedozwolonych programów w trakcie gry w World of Warcraft oraz zgłosiłem twój kanał twitch z podejrzeniem o szerzenie treści niedozwolonych w tym publikowanie programów do użytku w grach działając na ich szkodę lub graczy w sesji .

Zgodnie z regulaminem obsługi gry World of Warcraft twoje konto zostanie sprawdzone a na mail podany przy rejestracji otrzymasz informacje o toku sprawy . Z kolei twitch na pewno sprawdzi twoje streamy i wtedy ustali czy doszło do złamania regulaminu i wszelkie materiały dowodowe twitch przekaże obsłudze gry World of Warcraft .

Pozdrawiam i liczę że sprawa się wyjaśni :confused:

Karatas to nic nieznaczący idiota. Nie przejmuj się.

Tylko wiesz każdy ma prawo zgłaszać osoby które działają na szkodę gry nawet jeśli są to poszlaki , w przypadku X4RG dostałem podziękowania od obsługi battle net za odpowiednią postawę co oznacza że chyba jednak nie jest taki święty :slight_smile:

okok xd

Wysłałem kolejną skargę na ciebie tym razem reason : gold seller

Spoko :stuck_out_tongue: Tylko taka uwaga: pamietaj, ze za fake zgloszenia mozna wylapac bana. Zarty zartami, wiadomo - mozna sie posmiac, ale szkoda jednak zebys za taka glupote stracil dostep do konta :stuck_out_tongue:

Bedziemy dzisiaj cheatowac w WoWie i sellowac gold :sunglasses:

Nie stracę dostępu do konta bo każde zgłoszenie czy skargę udowadniam . Nawet jeśli zgłaszam cię tak jak teraz np za powód : gold seller i są to poszlaki z mojej strony to te poszlaki odpowiednio argumentuje pewnymi dowodami więc battle net nie może mi zbanować konta a jedynie mogą mi podziękować za czujność .
X4RG powiem ci jedno może i masz widzów na twitch którzy cie lubią no i ludzi w realu też ale są osoby które tak jak ja znają cie z oszukiwania w grach i to nie są żarty z mojej strony tylko czysta podparta dowodami prawda :slight_smile:

Idziemy po 3300 ratingu (Disci Priest) :muscle:

A ten dalej promuje swoje oszustwa

Oflagowane

Idziemy po 3400 ratingu Disci Priestem!

Dziś RAID albo M+ :eyes:

FB_IMG_1697278398829
Karats gdy ktoś w życiu zaszedł dalej od niego

Swoją drogą niezłym zjebem trzeba być by siedzieć na martwej stronie kilka tygodni pod rząd tylko po to, by się przyczepić bo ktoś sobie streamuje xD

Nie wiem czy streamowanie dla 5 osób kiedy robisz to od roku jest “zajściem dalej od kogoś” ale ok nie zamierzam kogokolwiek bronić.

NOWY TYDZIEN, NOWE AFFIXY :open_mouth: