Zbieramy squad na lata

Witam z chęcia dołacze do was, szukam ludzi już od dłuższego czasu lecz ciągle coś się waliło, czekam na odp. Pozdrawiam

W co pogrywasz ? :D

W co pogrywasz ? 

Aktualnie w d3, ale sporo grałem w lineage 2(przerwa od 3 lat) ostatnio w teso ale na konsoli już zrezygnowałem.

Siemka ludziska. Aktualnie w TESO i WoTa. Ponad to coop w dying lighta, oraz Pokemon Revolution Online jako gry bonusowe.

w wota mam konto wiec moge z kims popykac tylko podajcie nicki :)

u mnie teso odpada

Widze że czekacie na Tree of Savior jeśli ten projekt by ruszył naprawdę z chęcią pogram, jeśli chodzi o teso to odpuszczam.

w wota mam konto wiec moge z kims popykac tylko podajcie nicki 

u mnie teso odpada

Tares16 mozesz zaprosic :D

Info na pw wam zostawiam.

Odświeżam.

Aktualne sekcje:

* The Elder Scroll Online -ciach- (lider) - Tytułu nie trzeba przedstawiać, taki Skyrim w wersji MMO.
* World of Tanks -ciach- (lider) - Pojedynki blaszanych pojazdów z wielkimi lufami? Prawdopodobnie najlepsze czołgi na rynku.

Przyszłe sekcje:

* Tree of Savior -ciach- (założyciel multigamingu) - Gra mmorpg/action/hns w rzucie izometrycznym, duchowy następca Ragnaroka.
* PMMO @ (2 kandydatów na lidera - w trakcie rozmów) - Pokemon pełną gęba po PL. Gra via www bazująca na najlepszych grach GBA/GBC.

* ASTA -ciach- (lider) - Gra mmorpg w azjatyckich klimatach, podobno wg wschodnich przyjaciół taki WoW dla biednych. Polecam.

-ciach- ładnie prosperuje, lecz w swoim powolnym tempie. Ciągle pozyskujemy nowych kolegów i liczymy na więcej. Oczywiście jesteśmy świeżą ekipa i nie szukamy ani konkurencji, ani zwady u bardziej doświadczonych społeczności. Stawiamy na spokój i dobry humor. Kontakt z liderami w odnośnikach. Więcej informacji u mnie na pw lub tutaj w temacie.

Pozdrawiam

DyingLight (rekrutant)

Chętnie dołącze do sekcji ASTA :)

Wobec tego zapraszam na forum. Tam dostaniesz wszelkie potrzebne ci informacje. Poki co Asta spisuje sie o dziwo swietnie, a na naszym ts3 sporo ludzi.

Witam !

Sam szukam dobrej ekipy do wspólnej gry, osobiście gram w Smite, Guild Wars 2, kiedyś pogrywałem w LoL'a, Dote i WoT'a Miałem też zamiar kupić TESO.

Aktualnie mamy 2 preznie sie rozwijajace sekcje: TESO i ASTA. WoT stawia pierwsze kroki, a Tree of Savior czeka na informacje o OBT. Ponad to zagramy w PMMO.pl, wiec tez warto sie zainteresowac. Pisz smialo na pw Podam info o rekrutacji i forum.

Jeśli grali byście w WoTa to odsyłam do mojego tematu tutaj :

Proponuje też przygodę w WoT zacząć od nabicia 5 tieru, zresetowania konta i rozpoczęcia od nowa na poważnie. Osoby zupełnie zielone w WoT początki bedą miały tragiczne, to strzelanka zupełne inna niż wszystkie i nawet jeśli jesteście mistrzami w takich grach jak CS to tutaj będziecie nikim, darmowym fragiem dla wyjadaczy. Dotarcie do 5 tieru pozwoli poznać podstawy kosztem statystyk na które patrzą prawie wszyscy jak i najważiejsze klany, dlatego też po ogarnięciu podstaw warto zrobić reset konta albo założyć nowe na którym zaczniemy grać już z pewną wiedzą i generować lepsze staty.

Polecam również szarpnąć się na te kilka zł i kupić na allegro kod dla nowych kont gdyż jeśli ktoś zaklada nowe konto to może zyskać sporo złota jak i czasu premium za ułamek ceny.

Jesli jestes zainteresowany pomoca to zapraszam na pw. Napewno moi koledzy duzo sie naucza od cb i ponad to razem milo spedzicie czas przy ulubionej grze i rozmowie ts3.

Siemaneczko z miłą chęcią dołączyłbym do selekcji ASTA ;D|
Czekam na PW ;D

Tez chetnie pogralbym z wami w aste mozna tsa na pw ?

Za sekundke otrzymacie wiadomosci pw. Pozdrawiam serdecznie.

dajcie info o ASTA pykne też :)

siema wszystkim

dajcie info o ASTA:) jaka frakcja??

Mozna by bylo cos z The Division ogarnac lub jakis innych fpsach :)