Ten zestaw jak najbardziej w porządku. Mógłbyś z czasem dokupić druga kość ramu Jakbys chciał alternatywe dla msi to http://www.morele.net/karta-graficzna-xfx-radeon-r9-270-925m-dd-boost-edition-2048-mb-ddr5-r9-270a-cdfc-626621/
Zestaw do oceny
ram z czasem oczywiście dokupię, ta karta którą teraz wstawiłeś czym się różni od tej którą wybrałem? I co mi pójdzie na tym sprzęcie z nowszych produkcji ?
niczym tak naprawde tylko zauwzylem, ze ta msi nie jest dostępna w sklepie morele
Jeśli możesz to kup msi jeśli nie xfx bedzie równie dobra
chyba juz nie ma co wymieniac, tak jest git, ewentualnie mozna pomyslec o jakims lepszym chlodzeniu procka, bo te boxowane nie sa rewelacyjne i dosc glosne
Najprostsze SilentiumPC Fera 2 95 zł ale nie jest konieczne , boxowe tez spokojnie da rade
Co do grafiki to MSI z TF IV
Cieżko już dostać zestawki z bf4
nie ogarniam jeżeli coś małego mam dodać to proszę o linki, co zmienić bo mało rozumiem
a o grach słyszałem, do tej która wybrałem był właśnie bf4 ale czy jest, nie wiem
Wszystko ok , kup to co miałeś złożonego , nic nie trzeba poprawić
a powie mi ktoś czy dostaję się gre jeszcze ?
Z tego co wydziałem w sklepie morele nie ma juz tej karty z grą , wogóle chyba r9 270 producenta MSI nie jest aktualnie dostępny w sklep morele(chyba tam bedziesz kupował, dajesz linki z tego więc tak wywnioskowałem) , dlatego podałem ci tego XFX'a
nie jest dostępny, ale pewnie wróci ostatnio tak z którymś i5 było. Napisałem do nich kiedy będzie na sklepie.
Także kup to miałes i będzie obecne gry powinny calkiem niezłe na ultra w full hd jak dokupisz kośćramu (oprócz crysisa 3 pewnie beda spadki fps) na high spokojnie dadzą rade . ale i tak bedzie dobrze
Dobre Strony.
Zasilacz 120 Wat zapasu
Proc
Słabe Strony
1 kostka ramu - nieznanej mi dobrze firmy
Budżetowa płyta główna
Divium czepiasz sie bez sensu i nie kazdy potrzebuje asusa sabertootha
ram kingston'a w tej samej cenie chyba a kolejną kostkę najłatwiej dokupić. A z płyta główną co nie tak?
na płycie ma wszystko czego potrzebuje
jestem już prawie gotów zamawiać, czekam tylko aż karta wróci na sklep
mozesz zamowic na techplanet, jeden kij
mogę, ale chce odrazu złożonego. Prosiłbym też o link do adaptera by podłączyć starego lcd do nowej karty.