Zestaw do oceny

Ten zestaw jak najbardziej w porządku. Mógłbyś z czasem dokupić druga kość ramu :) Jakbys chciał alternatywe dla msi to http://www.morele.net/karta-graficzna-xfx-radeon-r9-270-925m-dd-boost-edition-2048-mb-ddr5-r9-270a-cdfc-626621/

ram z czasem oczywiście dokupię, ta karta którą teraz wstawiłeś czym się różni od tej którą wybrałem? I co mi pójdzie na tym sprzęcie z nowszych produkcji ?

niczym tak naprawde :P tylko zauwzylem, ze ta msi nie jest dostępna w sklepie morele :) Jeśli możesz to kup msi jeśli nie xfx bedzie równie dobra :)

chyba juz nie ma co wymieniac, tak jest git, ewentualnie mozna pomyslec o jakims lepszym chlodzeniu procka, bo te boxowane nie sa rewelacyjne i dosc glosne

Najprostsze SilentiumPC Fera 2 95 zł ale nie jest konieczne , boxowe tez spokojnie da rade :)

Co do grafiki to MSI z TF IV :)

Cieżko już dostać zestawki z bf4 :)

nie ogarniam :D jeżeli coś małego mam dodać to proszę o linki, co zmienić bo mało rozumiem :D a o grach słyszałem, do tej która wybrałem był właśnie bf4 ale czy jest, nie wiem

Wszystko ok , kup to co miałeś złożonego , nic nie trzeba poprawić :D

a powie mi ktoś czy dostaję się gre jeszcze ?:D

Z tego co wydziałem w sklepie morele nie ma juz tej karty z grą , wogóle chyba r9 270 producenta MSI nie jest aktualnie dostępny w sklep morele(chyba tam bedziesz kupował, dajesz linki z tego więc tak wywnioskowałem) , dlatego podałem ci tego XFX'a :)

nie jest dostępny, ale pewnie wróci ostatnio tak z którymś i5 było. Napisałem do nich kiedy będzie na sklepie.

Także kup to miałes i będzie obecne gry powinny calkiem niezłe na ultra w full hd jak dokupisz kośćramu (oprócz crysisa 3 pewnie beda spadki fps) na high spokojnie dadzą rade . ale i tak bedzie dobrze :)

Dobre Strony.

Zasilacz 120 Wat zapasu

Proc

Słabe Strony

1 kostka ramu - nieznanej mi dobrze firmy

Budżetowa płyta główna

Divium czepiasz sie bez sensu i nie kazdy potrzebuje asusa sabertootha :P

ram kingston'a w tej samej cenie chyba a kolejną kostkę najłatwiej dokupić. A z płyta główną co nie tak?

na płycie ma wszystko czego potrzebuje :)

jestem już prawie gotów zamawiać, czekam tylko aż karta wróci na sklep

mozesz zamowic na techplanet, jeden kij :P

mogę, ale chce odrazu złożonego. Prosiłbym też o link do adaptera by podłączyć starego lcd do nowej karty.