Zestaw!

za kwote 3000 zl mozna zlozyc komputer bez problemu nie widze tutaj wielkich problemow ...

A czy morele jest zaufanym sklepem pewnie tak kupuje u nich spora liczba osob sam tez kupilem nie mialem problemu wszystkie czesc byly sprawne .

Oczywiscie proponuje odbior za pobraniem wtedy sprzedawca bedzie sie spieszyl z nadaniem paczki chociazby .

Wyszlo mi kilkadziesiat zlotych taniej niz zakup u mojego macierzystego sklepu ktory i tak ma ceny poobnizane

Świetny wybór przy takim budżecie, komputronik - najdroższy sklep w Polsce...Dla przykładu, ktoś podał wyżej zestaw - - procek, płyta, karta graficzna, ram zasilacz - 3077 złotych.Wchodzimy na komputronik. Ta sama płyta, karta, procesor i zasilacz. Pamięci nie ma, trudno. Więc ile wychodzi zestaw bez pamięci? - 3036,50...

HAHA

specialnie sprawdzilem ceny na ceneo.pl

wybrałem kilka elementów komputera którymi byłbym zainteresowany:

Monitor 3 GROSZE droższy niż na morele

Dysk twardy 3 ZŁOTE tańszy niż na morele

Karta grafoczna 4 ZŁOTE droższa niż na morele

także proszę nie pier**lić głupot, jak sie nie wie.

a komputronik ma taką samą opinie jak morele, ponad to ma 2x wiecej opini co czyni go lepszym.

warn_ico.png
Wulgaryzmy ~ NS
HAHAspecialnie sprawdzilem ceny na ceneo.plwybrałem kilka elementów komputera którymi byłbym zainteresowany:Monitor 3 GROSZE droższy niż na moreleDysk twardy 3 ZŁOTE tańszy niż na moreleKarta grafoczna 4 ZŁOTE droższa niż na moreletakże proszę nie pier**lić głupot, gdy sie nie wie.a komputronik ma taką samą opinie jak morele, ponad to ma 2x wiecej opini co czyni go lepszym.

byles kiedys w komputroniku ?? :P chyba nie bo jest too sklepy dla cusuali....

Samo skladanie im komputer zajmuje od 3 do tygodnia ponad czasu bo jak twierdza testuja jak nalezy pewnie stad te dodatkowe 150+ za komp

Nie byłem, ale dzisiaj będe

pozdrawiam :)

Autorze tematu na przyszłość polecam w takich sprawach napisać na innych forach, gdzie są zaznajomieni z tematem ludzie, tutaj jak widzisz są tylko zwierzęta bez smyczy, którym trzeba kagańce założyć.

warn_ico.png
Obrażanie innych ~ NS

Golden ty już masz swój?

HAHAspecialnie sprawdzilem ceny na ceneo.plwybrałem kilka elementów komputera którymi byłbym zainteresowany:Monitor 3 GROSZE droższy niż na moreleDysk twardy 3 ZŁOTE tańszy niż na moreleKarta grafoczna 4 ZŁOTE droższa niż na moreletakże proszę nie pier**lić głupot, jak sie nie wie.a komputronik ma taką samą opinie jak morele, ponad to ma 2x wiecej opini co czyni go lepszym.

to sprawdź co podałem, a potem komentuj. komputronik był, jest i będzie najdroższym sklepem w Polsce.

Najlepszym przykładem po co ten sklep istnieje są "promocje" na komputroniku, gdzie w obecnej "feeria spadających cen" ceny po promocji wynoszą tyle samo co na karen.pl... czyli sklepu należacego do grupy komputronik sa ;]

Ale kogo to obchodzi czy sklep jest drogi czy nie? Nasza kasa czy jego? Jego wiec o co caman? Sklep jest dobry i nie podlega to dyskusji. A jako że ma go na miejscu nie musi czekać na dostawę. Wiec niech składa tam. Dla nas to "łan ch*j"

Golden jeżeli pan X zakłada temat na forum pt. Y to człowiek Z ma prawo na niego odpowiedzieć. Wiec przestań klepac na klawiaturze ciągle o tym jakie to forum jest puste... Ogar człowieku.

Ale kogo to obchodzi czy sklep jest drogi czy nie? Nasza kasa czy jego? Jego wiec o co caman? Sklep jest dobry i nie podlega to dyskusji. A jako że ma go na miejscu nie musi czekać na dostawę. Wiec niech składa tam. Dla nas to "łan ch*j"Golden jeżeli pan X zakłada temat na forum pt. Y to człowiek Z ma prawo na niego odpowiedzieć. Wiec przestań klepac na klawiaturze ciągle o tym jakie to forum jest puste... Ogar człowieku.

buhaha tutaj sie mylisz dostepnosc od reki poniewaz nie wszystkie czesc maja zmagazynowane w 1 miejscu tylko rosiane po innych magazynach juz raz bylem i nie wszystko mieli dostepne ... a jak sie pytalem ile too moze potrwac pani ladnie odpowiedziala od 3 dni do 1 tygodnia... jednym slowem szybciej zamowic przez internet w morele lub w innym sklepie ...

Co prawda bedzie problem z gwarancja boo trzeba odeslac doo sklepu na swoj koszt prawdopodbnie

buhaha

Poważnie... to bylo az tak smieszne? Cholera to co sie stanie jak opowiem kawał o slimakach? Tak wiec... byly sobie 2 slimaki... nie no dobra nie chce mi sie :)

A tak na serio. Na morele nikgy nie skladalem calego kompa, jak cos bralem poszczegolne czesci. Zazwyczaj dostawa trwala 48h wiec spoko.

Co do komputronika moge powiedziec ze dla firmy skladalem tam 3 kompy. Wszystko na miejscu a odbior mialem nastepnego dnia. Fakt faktem komputery biurowe czyli bez super uber zasilaczy, dodatkowego chlodzenia i na sintegrowanej grafice. Po 8 miesiacach(jakos) 1 padl i gwarancje przyjeli bez problemu. Wiec pewnie zalezy gdzie sie miesci filia firmy.

Ale ja nie do tego nawiazuje. Nawiazuje do tego ze to jego kasa, jak chce skladac kompa tam niech tam sklada.

Zestaw zakupiony będzie w poniedziałek/wtorek w domu.

Do zamkniecia.

Zestaw zakupiony będzie w poniedziałek/wtorek w domu.Do zamkniecia.

chociazbys sie pochwalil coo kupiles

z pamieci powiem bo w pracy jestem:

procek i5 (nie pamietam który) z zablokowanym mnoznikiem

GTX 960 4GB GAMING

płyta główna msi (tez nie pamietam dokladnej nazwy)

monitor BenQ 27" 2ms

obudowa silentium brutus czy jakoś tak wyczytałem że dobra top10 z obudow na necie

reszta mniej istotna.

z pamieci powiem bo w pracy jestem:procek i5 (nie pamietam który) z zablokowanym mnoznikiemGTX 960 4GB GAMINGpłyta główna msi (tez nie pamietam dokladnej nazwy)monitor BenQ 27" 2msobudowa silentium brutus czy jakoś tak wyczytałem że dobra top10 z obudow na neciereszta mniej istotna.

gtx 960 z 4GB spoko dobrze że nie 2GB bo różnica tylko 100zł

zasilacz istotny

jak 960 i 4GB to bym szedl w strone r9 380 4GB :). Ale w sumie :)

W obu kartach 4GB jest zbedne… to za slabe karty na tyle pamieci.

W obu kartach 4GB jest zbedne… to za slabe karty na tyle pamieci.

Niekoniecznie, oczywiscie w grach ktore nie wymagaja 4GB grafy roznicy nie bedzie w wersji 2GB a 4GB. Ale w tych paru grach gdzie wymagaja wiecej VRAMu tych FPSów bedzie trosze wiecej. Na morele tv widzialem test r9 380 4GB i np w wiesku 3 bylo to kolo 10/15 FPS porównując z GTX 960 2GB.

Tylko pamiętaj że granie na tych kartach na wysokich jest i tak słabym pomysłem, a do średnich 2gb spokojnie starcza (oczywiście mowa o FullHD).

Witam,

planuje kupno komputera, chciałem kupić zestaw polecany na sierpień z purepc, ale karta graficzna podrożała z dnia na dzien o 300 zł bodajże. Chce aby koszt komputera wynoisł ok 3k.

Szukam pomocy w złożeniu zestawu,

procek intel i5

i tutaj szukam wydajnej karty graficznej do gier za 1200 zł +-

do tego kompatybilna płyte główna i obudowe.

tutaj jest taki zestaw, zastanawiam się nad kupnem

http://allegro.pl/komputer-do-gier-i5-4x3-4ghz-8gb-1tb-gtx970-usb3-i5334922709.html