Zrobię intro na zlecenie!

Chyba miał nadzieję, że wkładając mały wysiłek zarobi parę groszy i nikt nie zorientuje się, że cokolwiek kopiował. No szkoda mi chłopaka, bo idea była super, ale małym nakładem pracy nic nie wskórasz. Próbuj sam. Myśl, co mogłoby fajnie wyglądać, jakie ciekawe przejścia mógłbyś zastosować itd. Osobiście uważam, że dobra animacja 2d może być lepsza, niż nie jedna animacja 3d lub całe "intro" zlepione kilkoma ujęciami z różnych trailerów gier.

Zawsze śmieszyło mnie to, że ludzie koniecznie chcą do swoich filmików intra, a zwłaszcza te półminutowe i z urywków trailerów. Niektórzy jeszcze chcą się na tym dorobić tworząc je na zamówienie. Szkoda, że nie wiedzą, że najlepszym intrem jest jego brak, ewentualnie statyczny obrazek trwający 2 sekundy.

1. Uzywa FREE TEMPLATE, ktore ktos pozwala edytowac i wykorzystywac

2. Lepiej zrob 5-6 intro wlasnych a pozniej edytuj i sprzedawaj

Zawsze śmieszyło mnie to, że ludzie koniecznie chcą do swoich filmików intra, a zwłaszcza te półminutowe i z urywków trailerów. Niektórzy jeszcze chcą się na tym dorobić tworząc je na zamówienie. Szkoda, że nie wiedzą, że najlepszym intrem jest jego brak, ewentualnie statyczny obrazek trwający 2 sekundy.
www.ZombieMMO.pl zobacz moje intro, dalem 20 euro tworcy i udostepnil mi :D chodz mozna za darmo ale no :P gryzlo mnie sumienie

Existenz czy ty masz pojecie o czym psizesz ? Uzywanie a "uznawanie za swoje" to roznica czyz nie ? A co dopiero odsprzedawanie dalej .... Prosze cytat od tworcy tych " free template" ( ktore ten "cwaniak" podaje za swoje ) jak i kazdych inych zamieszczonych w internecie ( kazy powtarzam kazdy free template ma taki sam opis )

" This is to help you with Sony Vegas Pro, most of my projects are free to download, edit and use in your videos just attribute the editor "RavenProDesign" and give credit to the music artist providers indicated in the video description (very important) or if not, you can put your own original music.

Do not abuse my work such as steal, sell, profit from it, claim that you created or re-upload it to your channel or website for free intros and give download links, if found you will be sued for copyright infringement without any notice! Please read license agreement. "

Przetlumacze ci podkreslone ( nie doslownie tak zeby uwypuklic najwazniejsze ) ...." dodaj w opsie filmiku iz tworca jest RavenProDesing wraz z uzyta muzyka jezeli jest zmieniona" ...

Drugi najwazniejszy " nie naduzywaj mojej pracy , nie kradnij , sprzedawaj , osiagaj profitow . Jezeli uzyjesz ich na swjej stronie jako wlasne ( stworzone przez ciebie nie Raven ) i dasz link do downloadu wiedz ze bedziesz posadzony o lamanie praw autorskich bez zadnego ostrzezenia "

Wszystko jest na homepage > ABOUT MY TEMPLATES http://www.ravenprodesign.com/

Zapraszam serdecznie.

Portfolio:

http://blackroose.y0.pl/intra.html

warn_ico.png
Masz jeden taki temat, wystarczy on w zupełności. - Might