1/2 graczy do DBO

Witam

Tak jak w temacie szukam jednego lub dwóch graczy do Dark Blood Online, by zacząć od "0", dlaczego jednego albo dwóch, ponieważ zależy mi aby grać wspólnie, mówiąc prościej jeden nie gra bez drugiego, lecimy równym tempem, dlaczego tak, denerwuje mnie to ciągłe czekanie na randomowe party, na jednego dunga, jeśli skończy nam się"stress" można między sobą opbawić się w "Duele" wyrobić sobie tzw. skilla, oraz znaleść jakieś fajne combosy, odnośnie samej gry, możemy grać w nocy, ale nie nocki, "stress system" :P, jeśli chodzi o dzień, wiadomo znajomi/znajome.. =), all będziemy uzgadniać.

Chętni proszę napisać na STEAM: DBOVallenoore, ew. tutaj pod tematem.. mile widziany skype, lub ts, jeśli ktoś takowy posiada... =)

Pytanko, kim byś grał ?

Jeśli dobrze odpowiesz będziemy pykać.

Jest mi to obojętne, dostosuję się chociaż, kolejność postaci jaka mnie ciekawi wygląda tak: 1. Knight, 2. Archer, 3. Warrior, 4. Mage... =)

Pograłbym z wami ale odstrasza mnie ten cały system staminy.

Mówiąc szczerze, nie grając w nocy, nie odczuwa się aż tak tego"stressu", po prostu, grasz, z rana, wykorzystasz "stress" o 15, jest reset, i znowu grasz, po za tym często dostajesz potki na reset jakieś części staminy... =)

2 godziny bijesz dungi, kończy Ci się stamina i masz masę rzeczy do ogarnięcia jeszcze, łowienie ryb, zbieranie itemów do craftingu.. ulepszania przedmiotów aukcje, duele!

Cały dzień możesz siedzieć i się bawić :D

2 godziny bijesz dungi, kończy Ci się stamina i masz masę rzeczy do ogarnięcia jeszcze, łowienie ryb, zbieranie itemów do craftingu.. ulepszania przedmiotów aukcje, duele!Cały dzień możesz siedzieć i się bawić

Prawda, zważywszy że w PvP liczy się "skill", i ogarnięcie "combo", pod tym względem, DBO, to takie c9 Online w 2,5D... =)

Świetnie, ja chętnie pograłbym czystego co-op, a nie ciągle samemu.

Era wysłałem Ci zapa na steam (Bioyic), można dziś nawet zacząć?

Najlepiej od zaraz, bo już mi się nudzi... =3

Wbijcie sobie na TS

IP: pompaspeak.pl

POKÓJ: 40

HASLO; mmorpg

Często tam rozmawiamy na temat gry, zawsze jest ciekawiej:)

Dodawajcie do znajomych: RaveR (20lv) :)

Czekam na tym TS3 gotowy do gry, od zera oczywiście. ;p

Nick steam: Zeeyen

Nie mogę cię znaleźć na STEAM

To wpisz Bioyic, bo się jeszcze widocznie nie zaktualizowało. Ja wysłałem Ci zapa o ile jesteś Vallenoore?

dodawajcie do friendów, gram magiem 18lvl.... nick steam: Wrathso

okii, ale to o 20, ja wrócę.. =3

Witam

Tak jak w temacie szukam jednego lub dwóch graczy do Dark Blood Online, by zacząć od "0", dlaczego jednego albo dwóch, ponieważ zależy mi aby grać wspólnie, mówiąc prościej jeden nie gra bez drugiego, lecimy równym tempem, dlaczego tak, denerwuje mnie to ciągłe czekanie na randomowe party, na jednego dunga, jeśli skończy nam się"stress" można między sobą opbawić się w "Duele" wyrobić sobie tzw. skilla, oraz znaleść jakieś fajne combosy, odnośnie samej gry, możemy grać w nocy, ale nie nocki, "stress system" :P, jeśli chodzi o dzień, wiadomo znajomi/znajome.. =), all będziemy uzgadniać.

Chętni proszę napisać na STEAM: DBOVallenoore, ew. tutaj pod tematem.. mile widziany skype, lub ts, jeśli ktoś takowy posiada... =)