1-2 osoby do

...pogrania w World of Warships albo Total War: Arena. Mam w sumie niewielkie wymagania: wiek 16+ (sam mam 20), kultura, opanowanie (przynajmniej trochę) i umiejętność śmiania się i wyciągania wniosków z przegranych. Proszę się odzywać w temacie, co do ts czy czegoś dogadamy się jak ktoś się zgłosi na PW.

JA!!!! mam 4 tier i prawie 21 lat. Nie jestem tz napinaczem. w sęsie nie stam się że coś poszło nie tak i nie rejdzuje i nie wyzywam matki. Nadam się ?

Tylko, którą grę masz na myśli, bo w obu są tiery itd? ;)

total war. w world of warships kiedyś włączyłem nawet ale może przez brak znajomych po prostu gra mnie męczyła. do WoWships musiał byś mnie jakoś namówić.

W sumie ja bym mógł pograć. Wymagania raczej spełniam. Mam 19 lat. Jak coś to piszcie na steam http://steamcommunity.com/profiles/76561198051156065 . W Total War:Arena dopiero zaczynam.

...pogrania w World of Warships albo Total War: Arena. Mam w sumie niewielkie wymagania: wiek 16+ (sam mam 20), kultura, opanowanie (przynajmniej trochę) i umiejętność śmiania się i wyciągania wniosków z przegranych. Proszę się odzywać w temacie, co do ts czy czegoś dogadamy się jak ktoś się zgłosi na PW.