1.6 czy GO

Przecież CS:GO to tak na prawdę 1.6 z grafiką lepszą niż source.

Chyba nie grałeś w CS:GO, tam po prostu jest troche inna fizyka gry, niż w 1.6. Fullauto tam nie postrzelasz chyba że naprawde wyczujesz jak to leci.

Troche się przejadłem już Cs 1.6 chyba z 4 lata grałem. Narazie zostanę na CS:GO gracze też tam są. I tak mi się zdaję, że trzeba trochę więcej skilla mieć, żeby coś ogarniać w GO.

No ale to już wasz wybór w co pogracie.

1.6 legenda i nią zostanie ; ) . Grałem w tą grę 7 lat ,swoje osiągnąłem , więc mogę coś powiedzieć . Jest to gra , w której skilla ćwiczysz cały czas . 50 % zwycięstwa jest dobre info od drużyny , bez używania mózgu w tym fps nic nie zrobisz . Skill to mały pikuś , lecz też w jakimś sensie jest ważny , ale z czasem się przekonasz , że liczy się dobra komunikacja , twój mózg jest niezbędny i oczywiście sprzęt ( słuchawki , myszka ) , lecz to już na wyższych szczeblach . Gra , w której nie możliwe staje się możliwe . Pięknem tej gry są niesamowite skany , zadziwiające akcję . Gra wymaga niesamowitego skupienia i to mi się podoba , bo grałem wiele FPS i nie spotkałem się jeszcze z taką grą by było ważne tyle elementów co wymieniłem tutaj .

Moim zdaniem część ludzi przejdzie na CS:GO a część zostanie na 1.6 aczkolwiek najważniejsze turnieje raczej przeniosą się na CS:GO.

Moim zdaniem część ludzi przejdzie na CS:GO a część zostanie na 1.6.

tc77247_genius1.png

SuperOgorek nie rozumiem twojej reakcji. Chodziło mi o to że na 1.6 spokojnie można zostać bo grywalność za bardzo raczej nie spadnie.

Jak ktoś już wcześniej napisał, jeśli jesteś Newbie i odstrasza cię "kultura" starych wyjadaczy to zapraszam do CS:GO, jeśli wytrzymasz ową "kulturę" i masz już skilla to zapraszam do CS 1.6.

W cs'a gram około 9 lat i ja ci powiem tak jeżeli twój pecet pociągnie bez problemowo CS:GO to go zakup tą grę klucz kosztuje ok 40zł. W GO masz nowe turnieje nowe ligi za około pół roku gra nabierze rozmachu i będzie więcej ludzi grało a także non steamów.

Jeżeli chodzi o 1.6 to serwery są pełne ale to dlaczego ? a to dlatego że większość ludzi posiada jeszcze stare pecety co im w zupełności wystarcza osiągnąć ok 60 ~ fpsów

Cs 1.6 na pewno tak szybko nie umrze ;)

Zakup GO ;)

Pozdrawiam

Witam. Jeśli gracie w cs'a to proszę, przeczytajcie to :)

Własnie zakupiłem steam z grą cs 1.6.

Jak się dowiedziałem "wszyscy" (ludzie, klany) przechodzą na CS:GO.

Jak myślicie, warto było kupić steama, czy nie?

CS 1.6 upadnie? Nikt nie będzie grał?

Odpowiedzcie w komentarzach - jak myślicie.

Dzięki, papatki.