1 Dzień szkoły w roku!

Ja mam 16 lat chodzę do 1 klasy technikum i alkocholu piłem mało co, i mi on nie smakuje, obrzydziłem się do alkocholu przez zulków brudnych nie umytych spiących zalanych w przysłowiowego trupa. Widzę że dużo młodzieży pije alkochol aby jedynie zaszpanować przed starszymi rówieśnikami aby po prostu zaszpanować i nie tylko.

Chyba Alkohol...

Moim postanowieniem noworocznym zostało (oznajmiam wszem obecnym iż)

Chce zostać najlepszym playerem we wszystkich mmorpg jakie powstały na świecie.

Podobno alkohol szkodzi naszemu rozumu tzn. niszczy nasz mozg. Wiem mozna pic ale z umiarem, a nie byc "nawalonym w 3-d*py". Sylwester bez alkoholu ale i tak mnie leb bolal: ( A co do szkoly to normalnie. Malo osob bylo nawalonych:)

Moje postanowienie to przejąć władze nad światem. Każdy kto mi w tym pomoże dostanie ciasteczko

Mam rozumieć że pierwszą osobę która się zgłosi zaczniesz nazywać Pinky? :)

To już koniec ferii ?!

Podobno alkohol szkodzi naszemu rozumu tzn. niszczy nasz mozg. Wiem mozna pic ale z umiarem, a nie byc "nawalonym w 3-d*py". Sylwester bez alkoholu ale i tak mnie leb bolal: ( A co do szkoly to normalnie. Malo osob bylo nawalonych:)

"Podobno alkohol szkodzi naszemu rozumu" - nie pij więcej. Łeb boli, takie byki walisz, naprawdę, hipokryzja. :D

A nic, tak się czasem tylko zastanawiam, czemu gimnazjalisci alkohol piją. By pokozaczyć przed kumplami, a może im smakuje? A może w ogóle nie piją, i się chwalą na necie? Takie refleksje

Oj chleją, wszyscy. To jest na zasadzie = wszyscy piją to ja też piję i dlatego ten kraj tak wygląda... Różne cwelusie biorą przykład z domu i potem namawiają innych.

A tak ogólnie to dziś w szkole same dead-bodies, na żadnej lekcji nic normalnego nie robiliśmy, na ch*j tam polazłem i się nie wyspałem, cała szkoła skacowana i 1/4 ludzi nie było. Ale za to jaka cisza na korytarzach - lekki szmer, łby bolały, oj bolały... I tak wygrali u mnie dwaj kolesie co do szkoły po drodze ze sylwestra wpadli, fenomen, ale szybko się zawinęli, szkoda...

Proszę mi wybaczyć, że wtrącę się na temat alkoholu, ale w trzeźwości też trzeba mieć umiar.

@Jak coś mogę zostać Pinky'm.

@Topic: Co do pierwszego dnia w szkole. Jestem bardzo podniecony tym, że znów wracam do mojej kochanej szkoły. Znów mogę czerpać nauki strumieniami. Przybytek ten bowiem jest pełny wielkiej wiedzy! Jestem taki szczęśliwy, że znów moja rutyna w życiu, nabiera nowego znaczenia. Kocham szkołę! Kocham się uczyć!

sarcazm mode: off

mój dzień minął prawie fajnie oprócz tego że dowiedziałem się ze z PP chcą mi glana wstawić :/ a tak to beka na tech. bud i pod. bud ;) 1/2 klasy na kacu

@up WTF :)

Kto wali byki hmm? Pokaz mi w moim ostatnim poscie przynajmniej jeden....

Witajcie :D Sorki ! chodziło mi o pierwszy dzień w roku !! ktoś mógł by to poprawić?

Kto z was ma postanowienia ,że od nowego roku się lepiej uczy ?? xDD - Ja tak średnio ;D

Albo kto z was nie poszedł do szkoły ? :P -Poszedłem ale zwiałem na ostatniej lekcji.