1 Dzień szkoły w roku!

Witajcie :D Sorki ! chodziło mi o pierwszy dzień w roku !! ktoś mógł by to poprawić?

Kto z was ma postanowienia ,że od nowego roku się lepiej uczy ?? xDD - Ja tak średnio ;D

Albo kto z was nie poszedł do szkoły ? :P -Poszedłem ale zwiałem na ostatniej lekcji.

Mi ten rok świetnie się zaczął. Pierwsza lekcja, a tu - sprawdzian z Niemieckiego O_o

Nie muszę chyba mówić, że wtedy się o nim dowiedziałem?? ;/

Mi się nie chciało iść, więc nie poszedłem, wstałem o 14, teraz nie wiem czy iść na trening ;s

Lepiej uczyć się nie mam zamiaru, a na lekcję poszedłem i nie żałuje cała klasa skacowani a nie którzy pijani kilku osobom trafiło sie po - 50 pkt do zachowania, także warto było... [dla jasnosci wszyscy pilismy w sobote i niedziele poprawialismy, o 4.00 byłem w chacie =D]

Godziny rektorskie w poniedziałek bo sylwku ftw. Rektor mojej uczelni jest bardziej człowiekiem niż ministrowie i dał nam, studentom dzień na dojście do siebie po sylwestrze. I całe szczęście, bo i tak bym dziś nie dotarł na uczelnię. ;D

Mniej palić i więcej się uczyć...

Mniej palić i więcej się uczyć...

Taaaa... :)

A macie dzieci chociaż 18 lat, czy nie za bardzo? :)

Ja sobie na 3 pierwsze lekcje nie poszedłem, odespać trzeba było. A na tych 5 co byłem, nic ciekawego. Uczyc lepiej sie nie zamierzam, wazne że zdam.

Ja dostałem uwagę, 1 (chemia) i 2-(matma) żyć nie umierać :D

A macie dzieci chociaż 18 lat, czy nie za bardzo? Ja sobie na 3 pierwsze lekcje nie poszedłem, odespać trzeba było. A na tych 5 co byłem, nic ciekawego. Uczyc lepiej sie nie zamierzam, wazne że zdam.

Rocznikowo od dwóch dni ;)

A u mnie nic ciekawego ;] tylko,ze prawie cala klasa dostala po 1 dlatego,ze nie umiala zrobic przykladu... :D z matmy :|

A mi wychodzi 4 z gegry ! I z fizyki 2 wstawiła. Jak sami widzicie nowy rok zaczą się w miarę.

Trololo, wracam z ferii w górach i dziś mnie nie było w szkole, ale żeby nie było za dobrze, jutro mam sprawdzian z historii ;)

A co do postanowień:jeszcze bardziej wkurzyć typkę od gegry, przed feriami obniżyła mi ocenę ze spr. bo się z kumplem śmialiśmy na głos :D

A macie dzieci chociaż 18 lat, czy nie za bardzo? Ja sobie na 3 pierwsze lekcje nie poszedłem, odespać trzeba było. A na tych 5 co byłem, nic ciekawego. Uczyc lepiej sie nie zamierzam, wazne że zdam.

Nie ma to jak pytanie dorosłego warcrafta;)

Wszyscy mają po 15 lat i piszą tylko żeby się pochwalić, a co ?

Godziny rektorskie w poniedziałek bo sylwku ftw. Rektor mojej uczelni jest bardziej człowiekiem niż ministrowie i dał nam, studentom dzień na dojście do siebie po sylwestrze. I całe szczęście, bo i tak bym dziś nie dotarł na uczelnię. ;D

Weź mi nawet nie mów... nasz rektor miał chyba oficjalnie wy*ebane, więc nie dość że 23 jeszcze na uczelnię trza było popylać to jeszcze dzisiaj powrót był.

Nie ma to jak pytanie dorosłego warcrafta;)Wszyscy mają po 15 lat i piszą tylko żeby się pochwalić, a co ?

A nic, tak się czasem tylko zastanawiam, czemu gimnazjalisci alkohol piją. By pokozaczyć przed kumplami, a może im smakuje? A może w ogóle nie piją, i się chwalą na necie? Takie refleksje :)

Moje postanowienie to : Rzucić palenie ; D , Poznać fajną dziewczynę w sensie charakter i żeby za za brzydka nie była ;p i zacząć się uczyć ; D .

Moje postanowienie to przejąć władze nad światem. Każdy kto mi w tym pomoże dostanie ciasteczko :)

Ja mam 16 lat chodzę do 1 klasy technikum i alkocholu piłem mało co, i mi on nie smakuje, obrzydziłem się do alkocholu przez zulków brudnych nie umytych spiących zalanych w przysłowiowego trupa. Widzę że dużo młodzieży pije alkochol aby jedynie zaszpanować przed starszymi rówieśnikami aby po prostu zaszpanować i nie tylko.:)

Moje postanowienie to przejąć władze nad światem. Każdy kto mi w tym pomoże dostanie ciasteczko

No tak, czemu o tym nie pomyślałem, podłączam się :D