Dlaczego wlasnie ty powinnes otrzymac klucz do tej gry. O godz 19 koniec. Wybiore najlepsza odpowiedz.
1 klucz paladins do rozdania 1 odpowiedz
Bo jestem biedny i mnie nie stać na klucz :/
Bo jestem patriotą
Gra jest naprawdę interesująca.. Wygląda na grę MOBA połączoną z FPS'em co wydaje mi się naprawdę ciekawe. Chciałbym móc porównać takiego Overwatcha z Paladins i zobaczyć która gra bardziej mi przypadnie do gustu. Chcę też znaleźć FPS'a, który nie byłby CS: GO.
Jestem fanem firmy Hi-Rez Studios i ich gier... i mam nadzieje że to będzie następna gra w której się zatracę na wiele godzin I jeśli ta gra będzie super to wspomogę twórców po przez zakupienie tej gry. (Mam nadzieję że wybierzesz mądrze). Pozdrawiam
bo gram nogami !
Gram w Smite od bety i jestem fanem tej gry. Szczególnie podoba mi się podejście firmy HiRez do graczy - częste eventy, niedrogi itemshop, a przede wszystkim, dobry i sprawny support, który gotowy jest odpowiedzieć na każdą wiadomość. Mam wrażenie, że od dawna na rynku gier nie ugościliśmy dobrego mmofps'a, a Paladins ma zadatki na bycie jedną z topowych produkcji w tej kategorii. Chciałbym wypróbować te grę, może, podobnie jak Smite, przypadnie mi do gustu.
Poprostu, jestem kozak w ch__, byle lamus nie zasluguje na klucz do tej gierki a ze jestem typem ktory nakur__a jak szalony to bede mistrzej tej gry.
Zastanawia cię czemu chciałbym ten klucz? Ponieważ często gram w różnego rodzaju gry.. niestety nie każda mnie interesuje. Poznaje gry i chcialbym zobaczyc jak wyglada świat paladins.. by móc polecić tą gre znajomym i grać z nimi.
Bo zupa była za słona :/
Bo jestem znudzonym życiem studentem który szuka rozrywki po wielogodzinnych katorgach na wykładach...
Bo lubie cycki, dem titties!
I znam największego lolicona na tym forum!
Bo chce w to zagrać, co innego mam napisać.
Chciałbym otrzymać klucz, ponieważ jestem fanem gier od Hi-Rez. Począwszy od kultowego Tribes: Ascend, gdzie wymiatałem, skończywszy na Smite, gdzie zdarza mi się wrócić i pomłócić. Chciałbym otrzymać klucz, ponieważ Paladins ma w sobie namiastkę Tribes: Ascend. Osobiście uważam, że Paladins jest lepsze niż owerwatch! Poza tym zostaniesz moim najlepszym "Pszyjacielem", a gdy sam takowy klucz otrzymam (ten dodatkowy), to podzielę się nim z takim samym nieszczęśnikiem, jakim jestem ja w obecnej chwili. Chcę młócić, chcę niszczyć, chcę zwyciężać!
Sprzedam go na allegro
Pawcio ja chcę pls po starej znajomości i wiesz że wykorzystam go w 100%
Klucz poszedl dla zwyciezcy. Dziekuje
Klucz poszedl dla zwyciezcy. Dziekuje
mogłeś przynajmniej napisac do kogo poszedł..
nieskalany 5 minut się spóźniłeś.
#ALLINEDISKEY2LATENOW
CicutaVenenum Gratuluje.