1 lub 2 osoby do wspolnego "biegania"

Jak w temacie.

Poszukuje jednej, ewentualnie 2 osob coby sobie razem po mapie polatac, poquestowac, porobic eventy.

Nie jestem jakims "masowym" graczem, nie lubie byc w gildiach, gdzie jest po 50+ osob, nie lubie sie przekrzykiwac z ludzmi na tsie czy mumblu, dlatego wlasnie szukam tylko jednej czy dwoch osob do wspolnej zabawy.

Poziom posiadam 55, elementalist.

Co do wieku...hm, raczej bez wymagan, aby nie bylo tego "pisku" na tsie.

Jezeli ktos jest zainteresowny wspolna zabawa, gg : 3347863 - jakos sie dogadamy.

Mało istotny szczegół, ale zapomniałeś o nazwie serwera, bez tego może być ciężko. Jeżeli jest to przypadkiem Blacktide to z chęcią pobiegam z Tobą. Również mam 55 elementaliste :-)

#Edit

O to mnie teraz zaskoczyłeś. W takim razie odezwę się do niego na gadu. Dziękować!

żeby nie było nie porozumień bez względu na server z EU np:

Ty z BT ja z Vabbi i możemy robisz wszystko co tylko dusza zapragnie oprócz WvW

Faktycznie, zapomnialo mi sie. Tak, Blacktide. Odezwij sie na gadulca.

Witam

Również poszukuję takiej osoby =D z tym, że ja chciałbym zacząć od początku na serwerze Aurora Glade. Znajomi już dawno powbijali 80tki i nie chcą zaczą od nowa =P.

Jedyny mój wymóg to skończone te 17-18 lat (sam mam 19).

To tyle czekam na chętnego =D

gg: 10637675

Ja bym mógł wspólnie pobiegać ale posiadam 39lvl (16lat skończone, blacktide).

@DaGama

Nie widzi mi sie zaczynac na innym serwerze od nowa.

Jeśli chcecie wiedzieć, można jeszcze przenieść postać na inny serwer na darmo.

Nie, raczej nie chce grac na innym serwerze, tutaj mi dobrze.

Wielkiej różnicy tobie to robić nie powinno jeśli nie masz gildii, ani znajomych. Wszędzie jest tak samo.

Jak jeszcze kogoś szukasz to chętnie dołącze lvl 44 blacktide

@up

to odezwij sie na gadulca.

Ja gram na serwerze Vabbi i mam 10 lvl :)

(dopiero od wczoraj gram ;P )

Jestem otwarty do gry w weekendy(jakieś questy..ubijanie lepszych potworkow)itp :)

Jak w temacie.

Poszukuje jednej, ewentualnie 2 osob coby sobie razem po mapie polatac, poquestowac, porobic eventy.

Nie jestem jakims "masowym" graczem, nie lubie byc w gildiach, gdzie jest po 50+ osob, nie lubie sie przekrzykiwac z ludzmi na tsie czy mumblu, dlatego wlasnie szukam tylko jednej czy dwoch osob do wspolnej zabawy.

Poziom posiadam 55, elementalist.

Co do wieku...hm, raczej bez wymagan, aby nie bylo tego "pisku" na tsie.

Jezeli ktos jest zainteresowny wspolna zabawa, gg : 3347863 - jakos sie dogadamy.