1 More Noob

Elo cześć 666 ( no musiałem!) Od pewnego czasu pojawiam się na waszym serwerze ventrilo i tam poznałem kilka osób takich jak Salek,Hania,Michi,Michu,Stark, (jeśli o kimś zapomniałem to błagam o wybaczenie) i tam zaczęliśmy sobie pogrywać w to i owo było tak miło, że postanowiłem założyć sobie konto na forum no i oto jestem.

Witamy w społeczności ;]

Hello! Oficjalnie witam na forum! Życzę Ci dużo napisanych postów i wielu życzeń urodzinowych co roku!

admin_ico.png
Wracaj z tej pieprzonej Szkocji i skończ rozsiewać radosną radość! -.-" - R3m4ke

AAA jestem pierfszy wymieniony < jupiii > : DDDDDDD

AAA jestem pierfszy wymieniony < jupiii > : DDDDDDD

No jak edytowałeś kolejność to, chociaż nie udawaj zaskoczonego….

No jak edytowałeś kolejność to, chociaż nie udawaj zaskoczonego….

Owned :P

Btw. Elo elo dwa miliony trzysta czterdzieści pięć tysięcy dziewięćset dziewiędziesiąt dwa zero.

i tam poznałem kilka osób takich jak Salek,Hania,Michi,Michu,Stark,

Wspołczujemy :( Poznałeś ciemną stronę forum :P (oczywiscie poza Hanią :D)

A tak na poważnie, to elo elo 5 2 0, jak już rymujemy ;D

Wspołczujemy Poznałeś ciemną stronę forum (oczywiscie poza Hanią ) A tak na poważnie, to elo elo 5 2 0, jak już rymujemy ;D

Hania to sprytny drań i się tylko ukrywa udaje takiego dobrego i miłego a tak naprawdę to jest mroczny przyczajony CHOMIK!

mod_ico.png
Hania jest jak ANAKONDA ! - Salek
Wspołczujemy Poznałeś ciemną stronę forum (oczywiscie poza Hanią ) A tak na poważnie, to elo elo 5 2 0, jak już rymujemy ;D

jestem z tego dumny !

Witam Chłopcze

Siema 12312893120498412409184120974217042184214210742107174200407441087408743874383752094655461-2517312-31232177317321-7-312 kwadrylionufff.

Hania to sprytny drań i się tylko ukrywa udaje takiego dobrego i miłego a tak naprawdę to jest mroczny przyczajony CHOMIK!

Internet_dog.jpg

Padłem :D

witam cię B)

Witam.

Siema. :) Miłego przebywania na forum. :)

Witam kolejnego zadowolonego użytkownika forum naszego :D

Elo cześć 666 ( no musiałem!) Od pewnego czasu pojawiam się na waszym serwerze ventrilo i tam poznałem kilka osób takich jak Salek,Hania,Michi,Michu,Stark, (jeśli o kimś zapomniałem to błagam o wybaczenie) i tam zaczęliśmy sobie pogrywać w to i owo było tak miło, że postanowiłem założyć sobie konto na forum no i oto jestem.