http://img690.images...chamelohell.pngk**wa j**ane ELO HELL
Przestań narzekać, twoje statystyki wyraźnie pokazują że na ostatnie 10 meczów przegrałeś tylko 2 albo 3, więc powoli z tego wyjdziesz.
http://img690.images...chamelohell.pngk**wa j**ane ELO HELL
Przestań narzekać, twoje statystyki wyraźnie pokazują że na ostatnie 10 meczów przegrałeś tylko 2 albo 3, więc powoli z tego wyjdziesz.
Elo hell tak naprawde jest gdzies do 1800 wiec nie oczekuj zbyt wiele. Czasami brak cierpliwosc i znaczna roznice odgrywa czy trolla masz Ty czy enemy ;p Ruscy w docie sa porownywalni do spolecznosci east&nordic(sam dluuuugo tam gralem)
I o jakie "
1 walone słowo
"
Chodzi ? elo hell to jakby nie patrzec 2
Nazwa tematu tak jakoś napisałem ;D byłem strasznie wkurzony. Nidale z buildem pod AD ogółem nie testowałem ale widziałem dużo takich nidal, i naprawde nic nie robiły. Vayne nie wycarruje bo focus pójdzie na mnie >,< wy ludzie czytajcie posty potem piszcie. Vayne to był mój były Main, ale bardziej mi sie podobają skille tristrany. Ma mini ignite ... Escape ... buff AS i odepchniecie duże.
Nazwa tematu tak jakoś napisałem ;D byłem strasznie wkurzony. Nidale z buildem pod AD ogółem nie testowałem ale widziałem dużo takich nidal, i naprawde nic nie robiły. Vayne nie wycarruje bo focus pójdzie na mnie >,< wy ludzie czytajcie posty potem piszcie. Vayne to był mój były Main, ale bardziej mi sie podobają skille tristrany. Ma mini ignite ... Escape ... buff AS i odepchniecie duże.
jak dobrze się ustawiasz w tf. to wycarrujesz każdą gre będąc ad carry jednak vayne jest zbyt łatwa do scountrowania. co do ad nidalee jest op q.q haras z dzidy. dmg z q jest poje****
Sam siedzę w elo ok. 900/1000 i czasami da mi strasznych noobów którzy twierdzą że Teemo to ad carry, a innym razem trafia mi się na całkiem ogarnięty team. Jak chcesz dobrze carry'ować team polecam Mid/Jungle, z tych pozycji dość łatwo można zdobywać fragi i assysty, albo znaleźć partnera na duo bot lane.
Teemo jest aktualnie bardzo dobrym ad carry, jest kontrą praktycznie na każdego ad carry w grze ze względu na blind. Dobrą taktyką na teemo jest exhaust+blind+ignite.
@up Teemo nawet nie jest blisko do bycia ad carry. On jest tylko czempionem który zirytuje cię w pierwszych 10 minutach gry a potem nic nie będzie w stanie zrobić.
@up Teemo nawet nie jest blisko do bycia ad carry. On jest tylko czempionem który zirytuje cię w pierwszych 10 minutach gry a potem nic nie będzie w stanie zrobić.
Jako AD na pewno, gorzej jeśli zaneguje przeciwnika w early i pójdzie w AP... dmg od grzybków to coś strasznego przy tym buildzie
TotalShrimp zgadzam się z tobą w kilku aspektach, jednakże jeśli chodzi o elo hell ono było, jest i będzie. Czy na rankedzie zawsze jeśli chcesz wygrać musisz carrować innych, naprawdę o to chodzi? Elo hell to umowna granica graczy dla jednych jest to poniżej 1250 dla innych trochę wyżej lub trochę niżej. Z elo hell można wyjść ale potrzeba zaangażowania oraz motywacji. Wielu ludzi (tak jak ja kiedyś) wmawia sobie, że to nie możliwe nigdy nie wyjdę z elo hell, a tu proszę jednak się da. Po prostu nie wygrasz każdej gry, nie będziesz zawsze miał statów typu 10/0/x zdarzają się też porażki. Największy truimf jaki odnosi gracz nad innymi jest wtedy, gdy po porażce nie szuka winnych tylko patrzy gdzie on sam popełnił błąd i szuka sposoby, żeby go uniknąć w next rankedzie.
Gówno prawda z tym elo hell ludzie ja grając 900 rankedów na starym koncie nie mogłem wyjść wyżej niż na 1300 a teraz kupując nowe konto z elo hell 910 elo gdzie za mecz dostaje 11-14 wyszedłem w 3 dni na 1300.. Nie istnieje coś takiego bo albo miałem farta albo te 900 rankedów rozegranych kiedyś nauczyło mnie czegoś teraz.
Teemo nie jest AD carry, to jest czempion który jest mocny przez pierwsze 15 minut gry.
Teemo może spokojnie być ad carry myślisz, że on jest dobry przez 10-15 minut to masz rozegrane mniej niż 400 gier i nie znasz builda dla niego. Oczywiście no tak zapomniałem 99% z was korzysta z buildów zawartych na mobafire itp. , bo sami wymyśleć nic nie umiecie. Wystarczy zrobić IE(infinity edge) oraz MBR(Madred's Bloodrazor) przy tym dodając troche hp zrobić FM(Frozen Mallet) i już większość championów wymięka... co do kontrowania postaci ap można łatwo skontrować je robiąc BV (Banshee's Veil) lub po prostu GA (Guardian Angel) również można do builda dodać life steal w tym wypadku dobra by była Latarnia Wriggla (Wriggle Lantern). No, ale tak build się zmienia praktycznie z gry na grę ze względu na różnorodność champów grających przeciwko nam, co nie zmienia faktu, że Teemo może jak najbardziej spełniać rolę AD Carry. Tylko trzeba umieć Teemo grać, bo jeśli ktoś umie grać nim to Teemo staje się kontrą na wszystkie inne AD Carry.
@ageoforton1991 Nie jesteś nawet blisko. Na samych normalnych grach mam ok. 1700 gier, a w rankingowych blisko 1000. Teemo jest słabszy od obecnych AD carry pod każdym względem. Nie skaluję się z przedmiotami typowymi dla AD carry, przez co nie jest w stanie nikogo zabić w TF, blind mu sie nawet nie przyda, bo jak bruiser chce go zabic, to go zabije. Dobrego sposobu na uciekanie też nie ma, chyba że przed walką zrobi sobię drogę z grzybów. Jego zasięg jest także zbyt mały. Jedyny AD z którym mógłby konkurować jest TF, który jest równie słaby. A co do tego, że jest kontrą na wszystkich AD - jeżeli uda ci się podejść do AD przeciwnika jako teemo, to albo on nie umie grać AD, jego drużyna nie potrafi grać, lub masz jakiegoś rodzaju hacki.
@topic Nie wyjdziecie nigdy z tego waszego "elo hella", jeżeli narzekacie na swoją drużynę. Zacznijcie przykładać uwagę do własnych błedów, a zobaczycie jak szybko wam elo podskoczy.
bruiser ma to do siebie, że najczęściej ma dużo hp więc blind+exhaust załatwia sprawia przy as jaki ma teemo przy tych itemach
Bruiser ma to do siebie, że teemo nie przeżyje przy nim wystarczająco długo, żeby go zabić.
trololo to jest dla Ciebie EloHell?Ja z 1400 spadłem na 700...-.- to jest HELL!
@nex Jak już mówiłem wcześniej, elo dobrze oddaje to, jak dobrze gracz potrafi grać w solo queue, więc jeśli macie niskie elo to jest tylko i wyłącznie wasza wina.
Dobrze, że już nie gram w LoLa Wam też polecam przerzucić się na DOTĘ 2 jak już będzie pełna wersja. Gra jest o wiele trudniejsza (co może niektórych zniechęcić), ale daje też o wiele więcej satysfakcji
Co zresztą możecie zobaczyć na moich streamach
Ja się już DotĄ zmęczyłem, wole bardziej casualowego LoLa.
@TotalShrimp
Tak wiem, ale to też zależy od teamu na jaki trafimy, zdarzają się afki/leavery/nooby i tak ELO spada, ja też nie zawsze dobrze gram.
@nex Grając na elo ponad 2000 też zdarzają się takie gry, zaufaj mi.