[10.95] WK24.PL 23.12.2016 START! www.wk24.pl

otsreklama2.thumb.png.381ce10191820285de

Refresh

Troche lipna data na start serwera... -.-

zagram dopiero po swietach ;)

Specjalnie dla was mam dwa darmowe kody za 1,23 zl dodajace po 5 pkt premium na naszym serwie. Kto pierwszy ten lepszy. Powodzenia!

4IJ849XF
L6ET29C2

Trochę duże raty... moglibyście je zmniejszyć z 2x

Trochę duże raty... moglibyście je zmniejszyć z 2x

My ots robimy dla zabawy kiepsko by bylo grac na otsie ktory ma prawie takie same raty co RL tym bardziej ze teraz co chwile na rl czy to double exp czy to jakis voucher wpadnie. My robimy ots czysto pod zabawe bo zycie jest zbyt krotkie by siedziec po 20h na respie i wbic 3 lvl :) na tym serwie ma sie dziac.

8R67KWGF
QCP34DYW

Dwa kodziki dla was :) kto pierwszy ten lepszy. Zapraszamy!!!

Raty jak raty, ots sa dla zabawy, jesli chcesz grac gdzies z expem x2 idz na global...

Ah mialam sie zapytać mape sami robiliście czy realna?

Real mapa z racji takie ze chemy umozliwic kazdemu zdobycie tego Hlvl :) ots jest czysto nastawiony 4fun i PVP wszystkie itemy ktore sa w shopie mozecie zdobyc poprzez np wykonywanie questow tak jak na rl tibi. U nas nie ma Pay 4 win.... tu ma sie liczyc dobra zabawa.

jak by nie bylo Pay win nie bylo by shopu xD z itemami...

jak by nie bylo Pay win nie bylo by shopu xD z itemami... 

Moze ktos po prostu woli isc na latwizne? i kupic sobie maa albo royal scale robe? my to umozliwiamy u nas nie ma broni vip ktore maja 400 ataku i bucikow goda ktore regenreuja 400 mana na sec... wiec nie wiem w czym problem

Serwer startuje dzisiaj. Będzie moc!

Server online!!!! zapraszamy!!!

Podbijamy temat! Zapraszamy do gry Dzis zostanie dodane pare fixow, w tym np ktory sprzeda wam Premium Scrolla za CC!!!

siemka, ktos chetny do wspolnej gry ?

siemka, ktos chetny do wspolnej gry ?

Ja już zaczełam 55 lev nabiłam, ale świeta sa dla mnie ważniejsza niz gra, wiec jutro wracam do siebie to bede pykać :)

Panowie, rozumiem że robicie wszystko dla zabawy, ale sukces raczej odnoszą serwery które są oryginalne, mają wiele wkładu własnego, a Wasz niestety powiela gotowce dostępne w internecie, wraz z ichniejszymi błędami skryptu.

Bardzo zabawne gdy skrypt zlicza ilość Paladynów, Rycerzy, Druidów, Magów, ale już ich lepszych odpowiedników nie :D

403 Forbidden

nginx/1.6.2

Hmm? czy to już koniec przygody?

a co nikt nie gra ? xd

Serwer jest włączony i trzyma sie dobrze. Z dnia na dzień liczba graczy mozolnie ale wzrasta.