Byłem w s2 po walkach 6/4 jestem w s5 not fair :/
10 dywizjalnych gier - pochwalcie się jak wam poszło!
7/3 plat 1
Brąz IV przy silver II i 2/8 placementach pełnych prawdziwego gówna. Pozdrawiam, będę miał co robić w ferie.
Zaczynałem z S2 i po placementach 6 - 4 wylądowałem w S4. Grunt, że nie brąz
Ja z s2 po 4:6 znalazłem się w B1 ale kilka gierek i seria jest Fajny poziom
4win 6 lose. S1
5/5 i p5 ^^ całe szczęscie
i z s3 w starym sezonie przechodzę do s5 w nowym.
7 zwycięstw / 3 porażki
7-3 lub 6-4 i plat II
G3 75 lp 6 wygranych 4 przegrane. Teraz S1, Lol wylądował z miejca w koszu
Dla mnie to nie jest zaden Solf reset tylko Tylko upieprzanie graczy w nizszych ligach -.=
Ludzie grajacy pierwsze rankedy na koncie majac po 7-10 wygranych ladowali w goldzie... Wiec czemu ja z Golda wylądowałem w Silver? -.=
Dlatego radziłbym się wstrzymać - w tamtym sezonie rankedy rozpocząłem w okolicy sierpnia-września i po 7-3 wyrzuciło mnie z G5 w sezonie 3 do G1.
Aczkolwiek tak, soft reset z założenia powinien przybliżyć was do wartości początkowych, czyli jakichś silverów. Takie jest w gruncie rzeczy jego zadanie. Oj ludzie, poczytalibyście...
10w 0l Plat II... You wot m8 ?!
Ja nie narzekam, bo celuje w golad'a/platyna jest cały sezon. Chociaż kamikadze do golda na supporcie Było by nie lada wyczyn, najwięcej falmu jest na stronie głównej. Chociaż faktycznie ludzie co wychodzili po trudach, mogą być lekko szokowani powrotem do brąz. Nie jeden dostał palpitacji serca, ja oceniam sprawiedliwie system. Każdy zaczyna gdzie powinien być, jednak trzeba się jak najszybciej z b1 wybić. Bo jak słabsi gracze pospadają z wyższych lig, będzie nie lada wyczyn.
Rankedy to jednak totolotek, można mieć niezłą serię wygranych jak i przegranych. Jednak o jednym trzeba pamiętać, nie liczyć na sojuszników - zawsze zakładać, że mamy do czynienia z drewnem.
Silver III, liczyłem przynajmniej na silv I. Liczba osób ,które nie ogarniają LoL'a jest kosmiczna Q.Q LeBlanc z RoA Cait z Botrkiem , a to tylko kilka przykładów.
Gold 4, 8-2, w poprzednim sezonie S1. Jestem całkiem zadowolony.
Narzekającym polecam przeczytać co to jest ukryte mmr.
Z g5 do s2 placementy 6/4
5/5
Z Silver III do Bronze II
W sezonie 4 miałem Golda V , placementy 7/3 , rozstawiło mnie w Silver 1 .... chociaż dlugo tam miejsca nie zagrzałem , nastepnego dnia wbilem Golda V po serii 7 wygranych
W sezonie 4 miałem Golda V , placementy 7/3 , rozstawiło mnie w Silver 1 .... chociaż dlugo tam miejsca nie zagrzałem , nastepnego dnia wbilem Golda V po serii 7 wygranych