4-6 P2. Mmr o dziwo na tyle wysokie że za wygraną dostaje 3x więcej pkt niż za lose.
10 dywizjalnych gier - pochwalcie się jak wam poszło!
7-3 i gold II.
Skończyłem w poprzednim sezonie w gold V, więc nie jest tak źle.
Hah , 8 wygranych 2 przegrane / Platyna 5
To że początek Sezonu to nie ma nic do trolli i noobów. Oni grają zawsze
z tych ośmiu meczy:
w dwóch miałem afka i w jednym koleś twierdzący że gra tylko Zed'em zrobił staty 0/9
Grajcie jeżeli macie chęci wygrać , nie czekajcie .... później ludziom nie będzie zależeć i tym bardziej więcej przegracie
Z p5 do g4 po 5-5. Pierwszy raz w gold 4, 2 razy przeskoczylem
@up
Tak, trolle sa zawsze, ale boby, ktore zostaly wrzucone wyzej przez soft reset po jakims czasie spadna i wtedy grasz na tym poziomie, na ktorym grasz, a nie bedac w g4 mmr grasz z b4, bo system wrzucil go w okolice s3 Serio, jestem 100% pewby ze gralem z silverami, warzywa w 4 grach mialem totalne.
4-6, plat 1
Z brązu 3 w dwa dni wróciłem do srebra, ale ze silveru 5 ruszyć się nie mogę, co grę przynajmniej jedna osoba jest afk/feedem/trollem. Staram się grać jak najczęściej na midzie, aby jako tako wygrywać, ale orderpick is brutal .
@upTak, trolle sa zawsze, ale boby, ktore zostaly wrzucone wyzej przez soft reset po jakims czasie spadna i wtedy grasz na tym poziomie, na ktorym grasz, a nie bedac w g4 mmr grasz z b4, bo system wrzucil go w okolice s3
Fun fucking fact: soft reset wszystkich zbliża do pewnego stałego poziomu (dawniej to było 1200 ELO, obecnie to może być przykładowo silver 3) i NIGDY nie podwyższa ligi innych, o ile nie skończą w niskim bronze.

drugie konto, przed plat 3, placementy 4win 6lose, wpadło do plat4. Funny fact n4zArh? jakbym wygrał 10 to jak myslisz gdzie bym był? niżej? chyba ze nie zrozumiałem Twojego funny factu
Fun fucking fact: soft reset wszystkich zbliża do pewnego stałego poziomu (dawniej to było 1200 ELO, obecnie to może być przykładowo silver 3) i NIGDY nie podwyższa ligi innych, o ile nie skończą w niskim bronze.
O tych bronzach wlasnie mowie.
ostatnio sezon gold 1 - 3/7 placements - gold 5 :PP odradzam granie chorym
w s4 po place byl gold1, wbilem platyne cos.
s5 gold 5, 3 wygrane, 7 przegranych.
pod koniec byłem w gold 5, po dywizjalnych wywaliło mnie do s2. Teraz za 20lp mam serie do golda...
8 Win 2 lose = Bronz 2 i po ch*j sie starałem....jak znowu zaczynam w elo hell
Witam!
Jako że zaczął już się sezon 5-ty, postanowiłem założyć ten temat, by każdy miał okazję pochwalić się swoimi wynikami i dywizjami, do jakich zostali przydzieleni.
Tak więc, ja zacznę.
Udało mi się wykręcić 7 wygranych i 3 przegrane. Myślę, że mogło być lepiej, gdyż jedna gra została przeze mnie przegrana, gdy picknąłem Jayce'a i poszedłem 0/6/0 ^^
http://imgur.com/wBaAngZ