10 dywizjalnych gier - pochwalcie się jak wam poszło!

4-6 P2. Mmr o dziwo na tyle wysokie że za wygraną dostaje 3x więcej pkt niż za lose.

7-3 i gold II.

Skończyłem w poprzednim sezonie w gold V, więc nie jest tak źle.

Hah , 8 wygranych 2 przegrane / Platyna 5

To że początek Sezonu to nie ma nic do trolli i noobów. Oni grają zawsze
z tych ośmiu meczy:
w dwóch miałem afka i w jednym koleś twierdzący że gra tylko Zed'em zrobił staty 0/9

Grajcie jeżeli macie chęci wygrać , nie czekajcie .... później ludziom nie będzie zależeć i tym bardziej więcej przegracie :D

Z p5 do g4 po 5-5. Pierwszy raz w gold 4, 2 razy przeskoczylem :D

@up

Tak, trolle sa zawsze, ale boby, ktore zostaly wrzucone wyzej przez soft reset po jakims czasie spadna i wtedy grasz na tym poziomie, na ktorym grasz, a nie bedac w g4 mmr grasz z b4, bo system wrzucil go w okolice s3 :v Serio, jestem 100% pewby ze gralem z silverami, warzywa w 4 grach mialem totalne.

4-6, plat 1

Z brązu 3 w dwa dni wróciłem do srebra, ale ze silveru 5 ruszyć się nie mogę, co grę przynajmniej jedna osoba jest afk/feedem/trollem. Staram się grać jak najczęściej na midzie, aby jako tako wygrywać, ale orderpick is brutal :D.

@upTak, trolle sa zawsze, ale boby, ktore zostaly wrzucone wyzej przez soft reset po jakims czasie spadna i wtedy grasz na tym poziomie, na ktorym grasz, a nie bedac w g4 mmr grasz z b4, bo system wrzucil go w okolice s3

Fun fucking fact: soft reset wszystkich zbliża do pewnego stałego poziomu (dawniej to było 1200 ELO, obecnie to może być przykładowo silver 3) i NIGDY nie podwyższa ligi innych, o ile nie skończą w niskim bronze.

warn_ico.png
Wulgaryzm ~ blaumro

drugie konto, przed plat 3, placementy 4win 6lose, wpadło do plat4. Funny fact n4zArh? jakbym wygrał 10 to jak myslisz gdzie bym był? niżej? ;) chyba ze nie zrozumiałem Twojego funny factu

Fun fucking fact: soft reset wszystkich zbliża do pewnego stałego poziomu (dawniej to było 1200 ELO, obecnie to może być przykładowo silver 3) i NIGDY nie podwyższa ligi innych, o ile nie skończą w niskim bronze.

O tych bronzach wlasnie mowie.

ostatnio sezon gold 1 - 3/7 placements - gold 5 :PP odradzam granie chorym :D

w s4 po place byl gold1, wbilem platyne cos.

s5 gold 5, 3 wygrane, 7 przegranych.

pod koniec byłem w gold 5, po dywizjalnych wywaliło mnie do s2. Teraz za 20lp mam serie do golda...

8 Win 2 lose = Bronz 2 i po ch*j sie starałem....jak znowu zaczynam w elo hell

Witam!
Jako że zaczął już się sezon 5-ty, postanowiłem założyć ten temat, by każdy miał okazję pochwalić się swoimi wynikami i dywizjami, do jakich zostali przydzieleni.
Tak więc, ja zacznę.
Udało mi się wykręcić 7 wygranych i 3 przegrane. Myślę, że mogło być lepiej, gdyż jedna gra została przeze mnie przegrana, gdy picknąłem Jayce'a i poszedłem 0/6/0 ^^

http://imgur.com/wBaAngZ