10 Kluczy Desura o wartości 850 zł ! ( Losowanie , Rozdawanie)

Witam :)

Mam w posiadaniu 10 kluczy do gry na desure

Wartość kluczy (łączna) : 279.90 $

Wartość kluczy (PLN ) : 853 Zł

Wartość gry : 27.99 $

Wartość gry (PLN) : 85.31 zł

Nazwa : The Body Changer

LISTA ZWYCIĘZCÓW !!!!!!!!!

1.) SzymeX - Zgłosił się po klucz , Otrzymał klucz

2.) HasHMakeR - Zgłosił się po klucz , Otrzymał klucz

3.) pawe66 - Zgłosił się po klucz , Otrzymał klucz

4.) Captchan

5.) SquireComic

6.) Shmirel

7.) Konsek - Zgłosił się po klucz , Otrzymał klucz

8.) xen0n

9.) Rainbov - Zrezygnował

10.) Ryutaro

Zgubiłem gdzieś dzięsiąty klucz xd

Proszę odezwać się na pw w przeciągu 72 H inaczej na twoje miejsce zostanie wybrana inna osoba

Lubisz hlep ?

Wbrew tytułowi wątków romansowych na kartach tej biografii niewiele. W przeciwieństwie do rewolucji, której momentami jest tak dużo, że z pola widzenia – szczególnie po obaleniu cara w 1917 r. – niemal znika sam bohater książki. To niejedyna zresztą wada publikacji – autorka sięga głównie do pozycji wydanych w Polsce w ostatnich latach, zdecydowanie zbyt wiele tutaj również obszernych cytatów i psychologizowania

Definitywnie tak.

Bez ściemy wpadłem tutaj ze względu na zysk, marzę o opchnięciu keya na allegro. :ph34r:

Bez ściemy wpadłem tutaj ze względu na zysk, marzę o opchnięciu keya na allegro.

Opchniesz keya na allegro za 2 zł ? :D szczerze to po tyle chodzą xd

Nie wiem o jaką grę chodzi, ale jako Polak mam obowiązek jej żądać za darmo :D

"DIT : min 10 Postów jest warunkiem koniecznym do chociażby odezwania się w tym temacie żeby nie było że ktoś zrobi kilka kont bądź zrobi konto tylko dla darmówki " nie robie multi kont, mam mało postów, ALE jestem trochę już na forum i jestem bardziej tym słuchającym aniżeli udzielającym się więc nie wiem czy będę stanowił wyjątek (fajnie by było ^^)

Grałbym :D

Zglaszam sie ze wzgl raz ze mozna dostac cos za free dwa ze lubie kolekcjonoac gry i powiekszac kolekcje.

Bede oryginalny i wstawie cytat z Code geass

Lelouch: Co daje prawo, aby rządzić światem?
Kaguya: Duma i honor są niezbędne dla ludzi, aby rządzić innymi…
Lelouch: Bardzo dobra odpowiedź. Wszak jesteś bardzo utalentowaną osobą. Jednak ja mam inną odpowiedź.

Kaguya: Możemy ją usłyszeć?

Lelouch: Gotowość do zniszczenia.

Kaguya: Zniszczenia?

Lelouch: Tak. Zniszczenia zarówno świata, jak i nas samych.

Prącie (łac. penis, pot. członek) – narząd kopulacyjny u samców ssaków. Penisa posiadają także inne kręgowce, np. wiele gadów oraz niektóre ptaki (kazuary, strusie).

Prącie (łac. penis a. membrum virile) jest narządem homologicznym żeńskiej łechtaczki. U mężczyzn przez prącie przebiega ostatni odcinek cewki moczowej, której ujście znajduje się na szczycie żołędzi prącia. Składa się z dwóch równoległych ciał jamistych oraz ciała gąbczastego tworzącego żołądź prącia (glans penis) oraz tzw. opuszkę. Ciało gąbczaste (corpus spongiosum penis) osłania również biegnącą przez prącie cewkę moczową. Prącie charakteryzuje się zdolnością do erekcji. Wyróżniamy nasadę oraz część ruchomą. Nasada przytwierdzona jest odnogami ciał jamistych do kości łonowych i kulszowych. Część ruchoma prącia zakończona jest żołędzią. Skóra prącia leży na luźnej tkance podskórnej i dlatego łatwo zsuwa się w trakcie erekcji. Ponad żołędzią skóra tworzy zdwojony fałd – napletek. Prącie unaczyniają: tętnica grzbietowa prącia i tętnica głęboka. Z żył powierzchniowych krew odpływa do żyły grzbietowej prącia, z żył głębokich zaś do splotu sromowego[1].
Dziękuję za klucz : >

Jest to mojego autorstwa.

28GHX5CQ.jpg

Ale na serio lubisz hlep ?

ich heisse ołuwek! und ich liebe mcdonalds ketchup! mmmm..... ich bin stys zeligaskas und mein bruder ist adamas kalakutas! ich wohne in molvania! arrggh!

Te wszystkie kod można kupić za 20/30gr na innym forum

Te wszystkie kod można kupić za 20/30gr na innym forum

Co nie zmienia faktu że na desurze jest warta 85 zł XD

Oraz tego że u mnie nie trzeba nawet 30 gr wydać ( chyba że policzy się opłatę za prąd , zużycie komputera , Opłatę za internet )

;3

Nie łatwiej napisać skąd bierzesz klucze do gry? ;)

:D

warn_ico.png
Warn za spam i multi post. - Might
Nie łatwiej napisać skąd bierzesz klucze do gry?

Gdybym brał je nie robiąc/płacąc nic to od razu dałbym link do strony rozdającej :D

A że klucze z takowej nie pochodzą to nie daje żadnego linku

Sometimes you have to be really high to notice how small you are.

ZŁAP JE WSZYSTKIE !!!

99156-I+accidentally+read+the+first+line

Lubie konkurować, więc napisz jak zostałem wylosowany, ale klucz daj komuś innemu bo nie używam desury.

Jabłko