10 powodów, dla których warto zagrać w League of Legends

Cześć Panowie i Panie!

Przygotowałem krótki i treściwy materiał, w którym przedstawiam 10 powodów dla których warto zagrać w Lola, choć myślę, że większość z tego co w nim mówię można zastosować gier MOBA w ogóle. Starałem się, żeby film był nie tylko merytoryczny, ale i zabawny, stąd choćby 10 powód ;)

Oczywiście to 10 powodów, dla których według mnie warto zagrać w Lola, nie każdy musi się z nimi zgadzać ;). Ciekaw jestem jakie powody Wy byście wymienili.

Film zrobiłem z myślą o zupełnie zielonych graczach, lub nie grających w gry w ogóle, stąd dydaktyczny ton ;) Możecie go podesłać niezdecydowanym znajomym czy cóś ;)

Dajcie znać co o tym myślicie!

http://www.youtube.com/watch?v=JAaTAFoNZEU

...Tak wiem, czyta się lig od ledżens i woliber - spartoliłem tę kwestię :D

Spoko filmik :) Dobra oprawa dźwiękowa i graficzna, dobrze się słucha Twojego głosu jak i zabawnych tekstów ("Mokry Chomik Zagłady"), a także doklejonych ujęć z filmó ("Flabber"). Same "10 powodów" jest dla mnie, jako gracza LoLa sensowne i prawie wyczerpujące. Dla laików 'vel zielonych, to może naprawdę zachęcić do gry i oto chodziło. Dobra robota, spoko, że się podzieliłeś swoim dziełem na naszym forum ;)

Jednak od siebie chciałbym tylko dodać, że zaletą grania w LoLa jest szerokie community i jego pozytywni fani, którzy tworzą coś dla LoLa, przez LoLa, z LoLem (coplaye, comixy, filmiki, fan-arty, memy, parodie, historyjki, re-skiny championów, LAN party, streamy znanych graczy, poradniki i statystyki w różnorakiej postaci), a przede wszystkim cała otoczka e-sportowa jest tutaj chyba obok ww community, najważniejszym głosem "za" aby grać tylko i wyłącznie w LoLa :)

Aha i bym zapomniał, masz PLUSA za pokazanie najlepszego programu dla graczy, czyli Xfire :)

A ja bym powiedział iż wadą lola są serwery ale warto w niego grać. Bo grafika anime (cukierkowa co dla niektórych) dla mnie to plus, kwasowość moba to chyba jedyna największa wada zaraz po serwerach. Jednak są ligi na rankach, mnóstwo postaci. Prosta gra ale to nie znaczy iż po 2 dniach opanujesz schemat gry i już jesteś pro. Najpierw trzeba poznać postacie wszystkie jakie panują a dopiero potem mówić tak dobrze gram. "community i jego pozytywni fani" - to jest na plus.

Nie ma to jak patrzeć na serwery przez pryzmat tylko ostatnich kilku miesięcy, mając w d*pie sezony w pełni, a nie tylko przy wprowadzaniu nowych sezonów, JAK I nowych serwerów w amsterdamie czy gdzieś tam.

Cześć Panowie i Panie!

Przygotowałem krótki i treściwy materiał, w którym przedstawiam 10 powodów dla których warto zagrać w Lola, choć myślę, że większość z tego co w nim mówię można zastosować gier MOBA w ogóle. Starałem się, żeby film był nie tylko merytoryczny, ale i zabawny, stąd choćby 10 powód ;)

Oczywiście to 10 powodów, dla których według mnie warto zagrać w Lola, nie każdy musi się z nimi zgadzać ;). Ciekaw jestem jakie powody Wy byście wymienili.

Film zrobiłem z myślą o zupełnie zielonych graczach, lub nie grających w gry w ogóle, stąd dydaktyczny ton ;) Możecie go podesłać niezdecydowanym znajomym czy cóś ;)

Dajcie znać co o tym myślicie!

http://www.youtube.com/watch?v=JAaTAFoNZEU

...Tak wiem, czyta się lig od ledżens i woliber - spartoliłem tę kwestię :D