100 tibia coin za reflinka z paccem

Witam, szukam osób które chcą rozpocząć grę na globie i za założenie konta z mojego reflinka uzyskać 100 darmowych tibia coinów.
krok 1. zakładasz konto link do założenia konta
krok 2. kupujesz pacca
krot 3. piszesz do mnie o tym fakcie i na dowolny nick przesyłam 100 tc ing Mala Asiulinka serwer faluna

up

Zdecyduj się czy darmowe czy za pacca bo wygląda to jakbyś szukał głupiego .
Ok konto mogę założyć z ref linka i za to dajesz według opisu 100 TC a ten pacc po co ?

@zaoranyprzezsito dopóki nie zostanie zakupiony pacc na koncie z reflinka ja nie mam z tego żadnego pożytku. A tak jak zamierzasz grać i kupisz sobie pacca dostajesz na start ode mnie 100 tc. Moim zdaniem sytuacja win-win ja dostaje 6pkt loyality a ktoś odemnie 100 TC

“…krok 2. kupujesz pacca
krot 3. piszesz do mnie o tym fakcie i na dowolny nick przesyłam 100 tc…”
Czyli raczej nie za darmo, a za cenę pacca. Popraw w tytule, bo wprowadzasz ludzi w bład

1lajk

On już nic nie poprawi bo wczoraj go zgłosiłem i dostanie bana na forum prawdopodobnie :slight_smile:

Jedyne co można mi zarzucić to:
“7.3. Jedynym miejscem, w którym dozwolone jest umieszczanie swoich ofert handlu czy wymiany jest dział Targowisko.”
I to tylko pod warunkiem, iż coś takiego podciągniemy pod wymianę wydaje mi się to nadinterpretacją ale niech będzie temat przeniesiony na targowisko nie pozdrawiam :wink:

bump