12 Sky 2

Więc jak widać potrzebuje pomocy nie mogę całkowicie odpalić gry. Kiedy już się zaloguje to wyskakuje Network Error [#004]. Proszę o szybką odpowiedź :P

Z góry dziękuję

Mógłbyś wrzucić screena, jak to wygląda? I skąd pobierałeś grę? Z głównej strony producenta gry, czy z jakiś innych?

o to skren : http://img716.imageshack.us/img716/5306/errorf.png . Pobrałem z oficjalnej strony.

GM EDIT - Solution:Error 004 means the game server does not recognize your account name. Try the following to fix this:1. You must have a valid Aeria Games account (MAYN accounts do not work)2. Also you must be using an Aeria Games version of the Twelve Sky 2 client (again MAYN version will not work). You can download here: http://12-sky2.aeriagames.com/download2. Make sure you have signed into the Aeria Games website with the same account you are trying to log in with. If you have not signed into the website in more than a week, you should do this just to be safe3. Check the spelling of the account name you are entering. Make sure there are no typos4. Try signing out of the website and then logging back in5. If nothing else works, try changing your password, wait a few minutes, then try again6. If all else fails, please contact our GM team

Cree możesz przetłumaczyć to ? bo z anglika nie jestem dobry :]

Odinstalowałem pobrałem jeszcze raz zainstalowałem i kiszka . Kiedy uruchamiam grę wyskakują mi 2 błędy error ::mGAMENOTICE.Iit() i Error Aplikachion czy cos takiego. Miał ktoś może podobny problem ?

Tłumaczenie do rady Cree:

1. Musisz posiadać ważne i działające konto Aeria Games2. Upewnij się że próbujesz się zalogować tym samym kontem co na stronie Aeria Games.3. Sprawdź czy dobrze wpisujesz dane konta4. Spróbuj wylogować się na stronie Aeria Games i wtedy próbować zalogować się w grze5. Jeżeli nic innego nie pomaga, zmień hasło, poczekaj parę minut i spróbuj ponownie6. Jeżeli wszystko zawiedzie skontaktuj się z Zespołem GM

I do twojego błędu:

[Error::mGAMENOTICE.Init()] Corrupted or missing G01_GFONT\US\002.DAT

Słowem przeinstaluj grę (ściągnij nową instalkę, tak będzie najlepiej) bo plik 002.dat jest uszkodzony lub go po prostu nie ma.

Dzięki ;] Bardzo mi pomogliście. Gra jest Super 5/5 :D

Więc jak widać potrzebuje pomocy nie mogę całkowicie odpalić gry. Kiedy już się zaloguje to wyskakuje Network Error [#004]. Proszę o szybką odpowiedź :P

Z góry dziękuję