Witam. Mam pytanie która gra jest bardziej grywalna i lepiej rozbudowana - 12 sky czy 12 sky 2.
Proszę o szybką odpowiedź i proszę nie piszcie czegoś w stylu "odpuść sobie te gry bo są do bani".
Z góry dziękuje.
Witam. Mam pytanie która gra jest bardziej grywalna i lepiej rozbudowana - 12 sky czy 12 sky 2.
Proszę o szybką odpowiedź i proszę nie piszcie czegoś w stylu "odpuść sobie te gry bo są do bani".
Z góry dziękuje.
Grałem w obie części i musze przyznać, że są świetne.
12sky 2 jest chyba bardziej rozbudowany i według mnie przewyższa 12sky'a 1 grafiką.
Ale dwójka jest prostrza ponieważ jest dużo lepszy drop no i samo expienie jest krótsze.
12sky 1 bardziej skupia się na expieniu. Drop jest troche słaby a grafika nie umywa się do
dwójki, ale według mnie jest bardziej wymagający.Trzeba włożyć troche wysiłku by coś osiągnąć.
Więc, podsumowywując:
-Jeżeli chcesz nacieszyć oko barwną teksturą i różnorodnością, a wysoki lvl wbić bez większego trudu to 12sky2 będzie dobry
-Jesli jednak niezbyt zwracasz uwagę na otoczenie i wygląd, a wolisz mieć grę na dłużej to ściągnij 12sky1
Z góry dziękuje.