12sky 2 - ability points

Witam. Mógłby ktoś napisać jak najlepiej rozdawać ability points'y pod Dual Bladera dmg albo podać stronkę internetową z opisanymi buildami. Z góry dziękuje.

dobra ja sie za bardzo nie znam ALE weź se moze dodaj tak zeby miec 15 do (chyba con tak :P? ) mp- i sie zatrzymaj bo chyba tyle wystarczy

potem 2:3

hp:str

jakby co to gralem w to

@up

Wiesz nie bardzo zrozumiałem o co ci chodzi

Chodziło o to chyba , że najpierw dodaj do 15con i 15 mp (mana??) nie jestem pewien a później 2 do hp i 3 do str

JA bym dał , że 20 con , później po 3 str i 3 hp , ale nie grałem w 12S2 więc nie zbyt się znam :D

juz rozwijam :P wiec tak : dodawaj sobie przy lv tak 2do str 1 do hp i 2 do con (aleeeeee zatrzymaj sie przy 15-20) czyli jak bedziesz mial 20 con to 3 do str i 2 do hp poty sa baaaaaaaaaaardzo tanie kazdego na nie stac wiec oplaca sie dodac te pointy do mp

A takie pytanie po co Dual Blader'owi mp?

MP jest potrzebne do używania skilli na początku może wydawać się że przydało by się trochę więcej ale po wbiciu paru lvl jest wystarczająca ilość MP tak że każdy SP dany w Con jest stratą.Co do rozdawania SP to jak kolega wyżej napisał 3 str i 2 vit lub 3 str i 2 dex dobre do PvE.Jak ktoś gra 3 str 2 dex to wtedy na początku można dać z 10 punktów w Vit 2 str 2 dex 1 vit

Temat, juz dawno powinien byc zamknięty... Wpisz na www.google.pl buildy dual Blader (nazwy gry) i bedziesz mial tego mnostwo! ;]

Witam. Mógłby ktoś napisać jak najlepiej rozdawać ability points'y pod Dual Bladera dmg albo podać stronkę internetową z opisanymi buildami. Z góry dziękuje.