Witam. Mam taki problem że gra sama się wyłącza. Po zalogowaniu mam jakieś 30s-2min grania po czym następuje autoclose. Ten problem występoje też po wyłączeniu antywira (awasta). Nie wyskakuje żaden błąd ani gra się nie zawiesz, po prostu nagle jestem na pulpicie. Proszę o pomoc.
12sky2 Autoclose
Witam. Mam taki problem że gra sama się wyłącza. Po zalogowaniu mam jakieś 30s-2min grania po czym następuje autoclose. Ten problem występoje też po wyłączeniu antywira (awasta). Nie wyskakuje żaden błąd ani gra się nie zawiesz, po prostu nagle jestem na pulpicie. Proszę o pomoc.
Nie lepiej zapytać na forum gry ? : http://forum.12sky2.com/
Problem w tym że po rejestracji mój nick nie jest osiągalny na forum (tak pisze) i nie mogę się zalogować na ich stronie. Mam tak z dwoma kontami. I nie idze ani grać ani się spytać o pomoc.
/edite
Mogłby ktoś napisać dla mnie temat na stronie głównej lub podać mi jakieś działające konto ?
Naprawdę za nic nie mogę się zalogować.