Witam.
Tak sobie przypomnialem o tym tytule Czy ktos z Was w to gra
?
Pamietam ,ze nawet fajnie sie tam bawilem, expilo sie latwo, a do tego czeste eventy gdzie bilo sie na arenie sprawialy ,ze bylo oderwanie od expa
Witam.
?
Pamietam ,ze nawet fajnie sie tam bawilem, expilo sie latwo, a do tego czeste eventy gdzie bilo sie na arenie sprawialy ,ze bylo oderwanie od expa
Ja myślałem kiedys by popykać, bo podobno PvP jest bardzo dobre. Ty grałeś już, i jak tam te walki wyglądają? A populacja jaka obecnie?
Nie mam pojecia ilu ludzi jest obecnie ,bo nie sciagnalem jeszcze
Co do pvp, to bawilem sie na arenkach (z tego co kojarze sa 3 typy eventow). Jeden to zabicie monumentu przeciwnej druzyny. Drugi to ktora "rasa" zabije najwiecej. Trzeci to cos typu ,ze trzeba zostac jakis czas na srodku areny i odpierac przeciwnikow A wracajac do tematu pvp... jest ono dosc szybkie, sam nie wiem jak opisac ,ale dawalo frajde
haha sory ale to nie eventy ^>^ to walka krolestw ; D i byla od 10-20/20-30 i tak do 100 od 100 bylo do m1 po 2. ludzi dalej jest multum ;d bo graj jest zarabista ; P po 3. kolega pytal o pvp? ;d pvp szybko sie zaczyna i szybko konczy ;x ;d ja bym zagral od nowa ; P i jakie krolestwo wtedy? ^>^
Ja gram ;D 95 lvl ^^
Witam.
?